dani_ela, la 24 June 2011 - 08:33 PM, a spus:
Mutti, la 24 June 2011 - 07:51 PM, a spus:

Apropos de harnicia nemtzoaicelor contemporane in bucatarie......Stitzi salata aia banala de varza? varza cruda tocata , frecata cu sare , apoi o leaca de piper , ulei , otzet si marar? De cate ori merg la o petrecere p-aici astia intreaba: A adus Anamaria salata de varza? Sunt innebunitzi totzi dupa ea , manca de nu mai pot...tot timpul ma intreaba cate unul retzeta ...DAR...cand aud ca trebuie taiata felii (ca nu o gasesti la punga feliata ca pe aia acra

asta imi aduce aminte de cand am fost la prietena mea in dortmund , si am facut salata de rosii cu castraveti , ceapa verde etc , ma rog , cum facem noi vara , si se lingeau aia pe degete

Hi hi hi! Mie mi-a adus aminte de un cuplu care venise la noi,si intamplarea a facut ca eu gatisem varza noua cu afumatura,mancare de varza,ma rog

Ea a zis :''pai da, draga ,ca tehnologia a avansat si nu mai trebuie sa stea femeia asa ca marunteasca la varza din cutit ca pe timpuri ''

S-a si suparat a zis ca nu o sa-i mai faca varza,iar el m-a rugat cand mai fac sa-l mai chem