Forum Culinar: Polos - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Polos fursecuri

#21 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 January 2011 - 03:19 PM

Vezi postareaMIMI, la 05 January 2011 - 11:02 AM, a spus:

Sissiiii,Mayaaaa help!
Merge sa fac fursecurile(cojile) cu cateva zile(2-3) inainte de a le umple???

Da.Le pastrezi în doza de metal,în care pui o hîrtie de copt,si lasi doza putin întredeschisa.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-5-12942335552948.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#22 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 January 2011 - 03:20 PM

Vezi postareanane, la 05 January 2011 - 02:58 PM, a spus:

Aluatul asta merge in pistolul de fursecuri?

Pistol de ala cu arc,ce portioneaza?
Eu am facut cu seringa,si a mers foarte bine.Pistolul dozator eu l-am aruncat :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 January 2011 - 03:31 PM

uitindu-ma la pozele voastre acu m-as duce sa-i fac
dar mai bine nu ma misc c-o trezesc pe Puffy :floare:

#24 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 05 January 2011 - 04:41 PM

Vezi postareaMaya, la 05 January 2011 - 03:19 PM, a spus:


Da.Le pastrezi în doza de metal,în care pui o hîrtie de copt,si lasi doza putin întredeschisa.



saru'mana!asa voi face!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#25 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 January 2011 - 10:53 PM

Fetelor...super prajiturelele astea! :P Am incercat cu cacao...dar data viitoare vreau sa incerc cum a facut Maya! N-am apucat sa fac poze la nimic...am avut pt noi acasa si am si dat la niste prieteni! Mie mi-au adus aminte la gust de paleurile care erau odata in cofetarii! Le-am umplut cu crema de cioco lapte, unt si peltea de gutui!Bun bun! :P

#26 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 13 January 2011 - 07:04 PM

Sissi,Maya va multumesc fetelor! :tongue3:
Le-am facut pentru petrecerea puiului meu drag(a implinit 4 ani)si au fost ffff apreciate-varianta blonda a Mayei

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-139-12949381956777.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#27 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 14 January 2011 - 11:38 AM

Mimi sa iti traiasca feciorul :scratch:
Arata foarte faini polosii astia blonzi , trebe neaparat sa ii incerc si eu

#28 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 22 November 2011 - 11:19 PM

Sissi , sau fetele care le-atzi facut deja , am si eu o intrebare: ce textura au fúrsecurile? Sunt ca pandispanul sau mai mult ca islerele?

#29 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 November 2011 - 11:55 AM

Vezi postareaMutti, la 22 November 2011 - 11:19 PM, a spus:

Sissi , sau fetele care le-atzi facut deja , am si eu o intrebare: ce textura au fúrsecurile? Sunt ca pandispanul sau mai mult ca islerele?



nu stiu daca cand ai scris islere te-ai referit la eclere.
Parerea mea e ca nu se aseamana nici cu pandispanul nici cu eclere(daca de ele era vb).La inceput sunt putintele crocantele, apoi se fragezesc.Sunt la fel ca si fursecurile/pricomigdalele.

Oricum un lucru e clar, sunt foarte, foarte bune.Am sa le refac anul asta iaras.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#30 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 23 November 2011 - 11:47 PM

nu , iubita , nu la eclere ma refeream , ci la islere :notworthy:.Hanna a pus o retzeta de islere la patiserie austro-ungara , 2 firsecuri lipite cu crema de cioco.

Merci :lol:

#31 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 November 2011 - 07:51 AM

Annamaria, nu seamana nici , nici. Islerele sunt mai compacte :lol:
Oricum , musai sa le fac si anul asta. Eu le-am pus in pungutze cu dulciuri de dat
impreuna cu diverse altele...dar stiu ca inainte venise nasul fetii, tocmai le facusem
si i-am dat sa guste...au avut tare mare succes :) , ca a diminuat rapid nivelul :love7:

#32 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 24 November 2011 - 10:12 PM

Pt pungutze ma gandeam sa le fac si eu....sa vedem. Poate ma gandesc la o crema de portocale :)....ca sa fie total diferite de islere , ca lanoi nu-i Craciun fara islere :floare:

#33 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 December 2011 - 08:12 PM

Nu stiu daca le-ati numarat.
Am inteles ca ies multe :) . Da' cat de multe :) ?

#34 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 December 2011 - 10:48 AM

I-am facut si eu zilele trecute , imi plac , Am ales sa-i fac bloduti , ca Maya , cu aroma de portocala si scortisoara umpluti cu ganache de ciocolata . I-am facut ceva mai mari , asa ca au iesit putintei pentru mancatorii de dulciuri .

Imagine postata

#35 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 December 2011 - 10:56 AM

wow, deci sigur vor fi si in pungutele mele de Craciun :happy4:

#36 Useril este offline   Icey 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 14-April 11

Postat 14 December 2011 - 11:07 AM

Am sa incerc si eu reteta pt Sarbatori- colorati si cu crema ganache de ciocolata alba.

#37 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 06:07 PM

Am facut crema ganache, ma apuc de polosi, tineti-mi pumnii sa pot desena fursecurile frumos cu poche-ul :D .

#38 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 06:50 PM

:D :D

#39 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 07:24 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 06:50 PM, a spus:

:) :)


In primul rand am pus aluatul in sac a poche cu un dui prea stramt prin care nu iesea aluatul. A trebuit sa tai punga si sa transfer in alta (noroc ca am de unica folosinta) cu un dui mai mare.

Mie mi-au facut gulerasul ala subtire de jur imprejur si nu inteleg de ce.
Sunt curioasa cum sunt la gust, ma uit la ei si respira pe toate partile unt :) !

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13238835306993.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13238835190097.jpg

#40 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 08:23 PM

Revin, mi-au iesit 28 de fursecuri, mai mari sau mai mici ca n-am reusit sa le fac egale.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13238869223356.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13238869344414.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-13-13238869507268.jpg

Buni Sissi, merci de reteta :) .
Am o curiozitate, asa ca de un principiant, se mai inmoaie pana maine?

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi