Polos fursecuri
#41
Postat 15 December 2011 - 08:34 AM
Ma tenteaza varianta Polosi cu cacao si crema de portocale,festiti pe deasupra cu ciocolata alba .
Anny,
Nu stiu ce te plangi ,ca-s mari,ca-s mici ,ca mie mi se par perfecti.
Stiu ca o sa spui ca i-ai fotochipat pe cei mai aratosi ,dar toti merg in burta,indiferent de marime .
Ia da tu Polosii tai facuti,ca-i ti-i dau eu pe ai mei nefacuti .
Si da.Chiar vroiam sa intreb ce consistenta au ?
Se topesc in gura ,sunt crontanitori ,cum sunt ?
Brava ! Sunteti harnice !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#42
Postat 15 December 2011 - 10:58 AM
Piscotel, la 15 December 2011 - 08:34 AM, a spus:
Ma tenteaza varianta Polosi cu cacao si crema de portocale,festiti pe deasupra cu ciocolata alba .
Anny,
Nu stiu ce te plangi ,ca-s mari,ca-s mici ,ca mie mi se par perfecti.
Stiu ca o sa spui ca i-ai fotochipat pe cei mai aratosi ,dar toti merg in burta,indiferent de marime .
Ia da tu Polosii tai facuti,ca-i ti-i dau eu pe ai mei nefacuti .
Si da.Chiar vroiam sa intreb ce consistenta au ?
Se topesc in gura ,sunt crontanitori ,cum sunt ?
Brava ! Sunteti harnice !
Lia multumesc.
Dupa ce i-am scos din cuptor si lasat un pic de tot la racit (ca nu aveam rabdare) sunt putin crocantosi, dar nu foarte tare.
A doua zi, azi dimineata, s-au mai inmuiat si mie personal imi plac mai mult de pe o zi pe alta.
Aia-s toti de pe farfurie la gramada, mi-au iesit 28 de biscuiti din 200 de gr de unt ca n-aveam mai mult si am recalculat apoi si celelalte ingrediente in functie de cat unt am avut.
#43
Postat 15 December 2011 - 12:10 PM
any_annette, la 15 December 2011 - 10:58 AM, a spus:
Piscotel, la 15 December 2011 - 08:34 AM, a spus:
Ma tenteaza varianta Polosi cu cacao si crema de portocale,festiti pe deasupra cu ciocolata alba .
Anny,
Nu stiu ce te plangi ,ca-s mari,ca-s mici ,ca mie mi se par perfecti.
Stiu ca o sa spui ca i-ai fotochipat pe cei mai aratosi ,dar toti merg in burta,indiferent de marime .
Ia da tu Polosii tai facuti,ca-i ti-i dau eu pe ai mei nefacuti .
Si da.Chiar vroiam sa intreb ce consistenta au ?
Se topesc in gura ,sunt crontanitori ,cum sunt ?
Brava ! Sunteti harnice !
Lia multumesc.
Dupa ce i-am scos din cuptor si lasat un pic de tot la racit (ca nu aveam rabdare) sunt putin crocantosi, dar nu foarte tare.
A doua zi, azi dimineata, s-au mai inmuiat si mie personal imi plac mai mult de pe o zi pe alta.
Aia-s toti de pe farfurie la gramada, mi-au iesit 28 de biscuiti din 200 de gr de unt ca n-aveam mai mult si am recalculat apoi si celelalte ingrediente in functie de cat unt am avut.
Io ma apuc de curatenie prin camari si bucatarie,dar sambata daca am timp ,incerc si eu o portie .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#45
Postat 18 December 2011 - 11:42 PM
#46
Postat 19 December 2011 - 01:22 PM
Imagini atasate
#47
Postat 19 December 2011 - 02:41 PM
Foarte buni la gust.Mersi pentru reteta!
#48
Postat 19 December 2011 - 02:48 PM
#49
Postat 19 December 2011 - 02:54 PM
#50
Postat 19 December 2011 - 03:01 PM
La glazura se poate folosi sirop de fructe in loc de apa si nu mai trebuie nici colorant.La mine a foat prea tarziu cand mi-am dat seama
Moatza,mersi
Nu stiu daca ai facut polosele astea,dar daca nu,sa stii ca is tare bune si merg repede de tot!
#51
Postat 27 December 2011 - 03:32 PM
Poze:
#52
Postat 27 December 2011 - 07:21 PM
#53
Postat 27 December 2011 - 07:27 PM
cate-ai oprit si cate-ai trimis mai departe?
#54
Postat 27 December 2011 - 07:31 PM
moatza, la 27 December 2011 - 07:27 PM, a spus:
cate-ai oprit si cate-ai trimis mai departe?
Pai evident ca acum nu mai am nimic prin casa. Nu-i bai, noua ne place mai mult sa le facem si sa le daruim, noi doar gustam deh, varsta!
Dar vine Revelionul si o luam de la capat! Hi Hi!
#55
Postat 27 December 2011 - 09:46 PM
dovada
eu ii fac cu ganache de cioco alba dupa reteta Mayei, imi plac la nebunie
#56
Postat 17 December 2012 - 06:05 PM
Am venit sa va bucur cu Polosii vostri facuti de mine. De umplut o sa ii umplu in Ajun.
#57
Postat 18 December 2012 - 02:01 PM
#58
Postat 18 December 2012 - 02:31 PM
#59
Postat 18 December 2012 - 08:51 PM
#60
Postat 22 December 2014 - 08:33 AM