Forum Culinar: Polos - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Polos fursecuri

#41 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 15 December 2011 - 08:34 AM

M-ati innebunit cu polosii vostri .
Ma tenteaza varianta Polosi cu cacao si crema de portocale,festiti pe deasupra cu ciocolata alba .

Anny,

Nu stiu ce te plangi ,ca-s mari,ca-s mici ,ca mie mi se par perfecti.
Stiu ca o sa spui ca i-ai fotochipat pe cei mai aratosi ,dar toti merg in burta,indiferent de marime .
Ia da tu Polosii tai facuti,ca-i ti-i dau eu pe ai mei nefacuti .Imagine postata
Si da.Chiar vroiam sa intreb ce consistenta au ?
Se topesc in gura ,sunt crontanitori ,cum sunt ?
Brava ! Sunteti harnice !
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#42 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2011 - 10:58 AM

Vezi postareaPiscotel, la 15 December 2011 - 08:34 AM, a spus:

M-ati innebunit cu polosii vostri .
Ma tenteaza varianta Polosi cu cacao si crema de portocale,festiti pe deasupra cu ciocolata alba .

Anny,

Nu stiu ce te plangi ,ca-s mari,ca-s mici ,ca mie mi se par perfecti.
Stiu ca o sa spui ca i-ai fotochipat pe cei mai aratosi ,dar toti merg in burta,indiferent de marime .
Ia da tu Polosii tai facuti,ca-i ti-i dau eu pe ai mei nefacuti .Imagine postata
Si da.Chiar vroiam sa intreb ce consistenta au ?
Se topesc in gura ,sunt crontanitori ,cum sunt ?
Brava ! Sunteti harnice !


Lia :floare: multumesc.
Dupa ce i-am scos din cuptor si lasat un pic de tot la racit (ca nu aveam rabdare) sunt putin crocantosi, dar nu foarte tare.
A doua zi, azi dimineata, s-au mai inmuiat si mie personal imi plac mai mult de pe o zi pe alta.
Aia-s toti de pe farfurie la gramada, mi-au iesit 28 de biscuiti din 200 de gr de unt ca n-aveam mai mult si am recalculat apoi si celelalte ingrediente in functie de cat unt am avut.

#43 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 15 December 2011 - 12:10 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 December 2011 - 10:58 AM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 15 December 2011 - 08:34 AM, a spus:

M-ati innebunit cu polosii vostri .
Ma tenteaza varianta Polosi cu cacao si crema de portocale,festiti pe deasupra cu ciocolata alba .

Anny,

Nu stiu ce te plangi ,ca-s mari,ca-s mici ,ca mie mi se par perfecti.
Stiu ca o sa spui ca i-ai fotochipat pe cei mai aratosi ,dar toti merg in burta,indiferent de marime .
Ia da tu Polosii tai facuti,ca-i ti-i dau eu pe ai mei nefacuti .Imagine postata
Si da.Chiar vroiam sa intreb ce consistenta au ?
Se topesc in gura ,sunt crontanitori ,cum sunt ?
Brava ! Sunteti harnice !


Lia Imagine postata multumesc.
Dupa ce i-am scos din cuptor si lasat un pic de tot la racit (ca nu aveam rabdare) sunt putin crocantosi, dar nu foarte tare.
A doua zi, azi dimineata, s-au mai inmuiat si mie personal imi plac mai mult de pe o zi pe alta.
Aia-s toti de pe farfurie la gramada, mi-au iesit 28 de biscuiti din 200 de gr de unt ca n-aveam mai mult si am recalculat apoi si celelalte ingrediente in functie de cat unt am avut.



Io ma apuc de curatenie prin camari si bucatarie,dar sambata daca am timp ,incerc si eu o portie .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#44 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2011 - 12:13 PM

Vezi postareaPiscotel, la 15 December 2011 - 12:10 PM, a spus:



Io ma apuc de curatenie prin camari si bucatarie,dar sambata daca am timp ,incerc si eu o portie .Imagine postata


Eu aseara pe la 12 am pus perdeaua la bucatarie spalata si calcata :occasion15: .

#45 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 18 December 2011 - 11:42 PM

Oooo,eu de astia am uitat si cum inca nu am nimic ciocolatos in doze,musai sa-i fac...pentru contrast,asaImagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#46 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2011 - 01:22 PM

De data asta i-am facut albi , umpluti cu ganache de cioco , alaturi de biscuitii elena ai lui Petunella

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2011/post-16-13242937066874.jpg


#47 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 19 December 2011 - 02:41 PM

Si eu i-am facut astazi.In aluat am pus cativa stropi de esenta de rom.I-am umplut cu crema de coacaze negre(gem de coacaze negre+mascarpone).Deasupra i-am decorat cu glaztura de zahar pudra si putin colorant.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-59-13242984666467.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-59-1324298468097.jpg

Foarte buni la gust.Mersi pentru reteta! :thumleft:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#48 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 19 December 2011 - 02:48 PM

Oh, daaaa! Crema asta e grozava, chiar iti raman datoare, cred ca asa ii voi face si eu, Petu... Poti sa dai si niste gramaje, pentru astea incepatoare, ca mine?( adica la cate grame de mascarpone cate linguri de gem?)Pliiiizz, ca sunt in fibrilatii cu pregatirile , n/am nervi de experimente...
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#49 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 December 2011 - 02:54 PM

Petunico, ce frumosi ti-au iesit! Iar pozele sunt de revista, bravo!

#50 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 19 December 2011 - 03:01 PM

Auuuu,Koral,eu am pus mai mult dupa ochi si gust,dar au fost doua linguri pline de mascarpone si gem de coacaze,hmm,pana rezulta culoarea din poza Imagine postata .Eu am maruntit inainte cu mixerul bat gemul ca avea coacaze intregi in el si abia apoi am amestecat cu mascarpone.Eu nu am mai pus zahar ca a fost destul de dulce gemul asta de cumparat.Daca e ,poti pune zahar pudra dupa gust.

La glazura se poate folosi sirop de fructe in loc de apa si nu mai trebuie nici colorant.La mine a foat prea tarziu cand mi-am dat seama Imagine postata

Moatza,mersi :thumleft:
Nu stiu daca ai facut polosele astea,dar daca nu,sa stii ca is tare bune si merg repede de tot!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#51 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 27 December 2011 - 03:32 PM

I-am facut si eu. Excelenti! Frisca am scapat-o de-a clocotit vreun minut si n-am avut rabdare sa las crema sa se raceasca si i-am umplut cat era cam calduta si cam subtire. Rezultat: am aruncat o gramada de crema si intre fursecuri a ajuns un strat de cativa mm. Dar tot buni au fost. Poze cu cei cativa care mai sunt: maine. A, si-am pus si cateva picaturi de esenta de rom in ei, si-n aluat si-n crema, ca mie mi se pare ca ciocolata se pupa bine cu romul. Eniuei, soacrei i-au placut (i-am facut sa-i dau cadou).
Poze:
Imagine atasata: monthly_12_2011/post-30-13250680455678.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-30-13250680580531.jpg

#52 Useril este offline   cris31 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 27 December 2011 - 07:21 PM

I-am faut si eu in varianta blonda. La umplut am avut ceva peripetii dar finalul a fost delicios. Deci am vrut sa fac crema Mayei de portocale. Cand bagam eu tare in storcatorul meu manual jumate de portocala, ma uit in alta parte, apas pe marginea storcatoruli si mi se rastoarna tot sucul de portocale. Recuperez eu ceva, cmpletez cu suc de cirese negre, mi se pare ca nu ajunge, ma duc la frigider, stiam ca mai aveam portocale dar erau de fapt grepfruit, asa ca folosim ce avem si a iesit un mix de scuri de toata frumusetea s aromele. Le-am ornat cu cicolata topita.

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-476-13250063625358.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-476-1325006385595.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-476-13250064060526.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-476-13250064521353.jpg

#53 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 December 2011 - 07:27 PM

bravo, cris, ai dat ceva lupte! si cu peripetii! :floare:
cate-ai oprit si cate-ai trimis mai departe?

#54 Useril este offline   cris31 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 27 December 2011 - 07:31 PM

Vezi postareamoatza, la 27 December 2011 - 07:27 PM, a spus:

bravo, cris, ai dat ceva lupte! si cu peripetii! :floare:
cate-ai oprit si cate-ai trimis mai departe?

Pai evident ca acum nu mai am nimic prin casa. Nu-i bai, noua ne place mai mult sa le facem si sa le daruim, noi doar gustam deh, varsta!
Dar vine Revelionul si o luam de la capat! Hi Hi!

#55 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 December 2011 - 09:46 PM

I-am refacut si anul asta, dar nu mare mi-a fost mirarea cand ieri cand i-am scos sa servesc musafirii, al meu dupa ce i-a o gura de polos exclama: " sunt belea". :floare:
dovada

Imagine atasata: monthly_12_2011/post-479-1325015053301.jpg

eu ii fac cu ganache de cioco alba dupa reteta Mayei, imi plac la nebunie
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#56 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 December 2012 - 06:05 PM

Sissi, Maya

Am venit sa va bucur cu Polosii vostri facuti de mine. De umplut o sa ii umplu in Ajun.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13557603380007.jpg

#57 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 18 December 2012 - 02:01 PM

Vreau sa fac si eu Polosii astia super, dar in acest moment nu am in casa 250 g unt :toothy9; Ar merge cu margarina??? :tongue3:

#58 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 December 2012 - 02:31 PM

Vezi postarealenias, la 18 December 2012 - 02:01 PM, a spus:

Vreau sa fac si eu Polosii astia super, dar in acest moment nu am in casa 250 g unt :toothy9; Ar merge cu margarina??? :tongue3:


Merg dc sa nu mearga?? se fac usor si sunt buni. Eu azi am mai facut o tura.

#59 Useril este offline   alimocanu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 18 December 2012 - 08:51 PM

Cantitate dubla, ca mi-a stat mintea la ei de cand i-am vazut! Umpluti cu ganache de cioc cu rom, dementiali! Darius a venit si a gustat unul neumplut si dupa aia iesea din bucatarie cu o poala de biscuiti.. zic ce faci mai copile? "..pot sa iau asa mai multi?.. sunt gustosi!" puteam sa ma opun? :pupic:Imagine atasata: monthly_12_2012/post-355-1355856657664.jpg
Imagine postata

#60 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 December 2014 - 08:33 AM

Am reusit si eu sa-i fac, in sfarsit, demult ii aveam in plan. Cu crema de vanilie a Mayei, minunati sunt;

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-639-1419230026052.jpg

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi