Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1881 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 30 December 2011 - 11:56 PM

Felicitari Feli! Sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos si sa-l poti duce pana la termen, si tie sanatate si putere. Hai ca esti deodata cu Angel, deci cam stiti ce simte cealalta la timpul asta! E fain asa, sa ai pe cineva cu care sa mai poti schimba pareri si impresii! Si mie imi place cand mai intru si mai citesc cum se mai simt mamicile in sarcina, ca imi aduc aminte ca e normal ce se intampla. Primul copil la tine?

#1882 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 31 December 2011 - 02:34 AM

si eu am avut cateva zile naspa, aseara cel putin credeam ca pleznesc. inca mai are loc sa isi schimbe pozitia si cred ca se sucise cu capul in plexul meu si ma durea tare. acum simt ca e iar cu piciorusele in sus, tot prindem cate un genunchi sau picior cand se intinde =))

cand beau rece sau cald e jale =))....daca vreau sa vad ce face sau sa se miste, un pahar de apa cu gheata incepe spectacolul. pe la mijlocul lui ian am si eu control dar eu nu mai fac ultrasound, decat ma masoara si ma apasa atat :(......

am 103cm in talie :( si ma misc precum o ratza :(

#1883 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 05:31 AM

Dupa cum am promis, o poza cu burta mea de 18 saptamani. V-am spus ca e mare... Aaaa, si eram obosita dupa o petrecere de copii mici (intre 2 si 7 ani) =)) , asa ca, va rog, no comments despre cearcane, zambet obosit si alte cele, da? :P

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-684-13253877517548.jpg

Daca voi creste tot asa, pana la 40 de saptamani o sa ajung pana la capatul peretelui cu burta! Hmmm, oare o sa ma mai pot cuprinde cu mainile?! Hai ca acuma am mai prins curaj si poate mai postez alte poze pe cum avansam.

An Nou Fericit la toate si la toti!

#1884 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 January 2012 - 06:21 AM

Carpatica esti o frumoasa! La multi ani cu sanatate, noroc si bucurii! =))
Bebe sanatos si sarcina usoara in continuare! E maricica si frumoasa burtica!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1885 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 01 January 2012 - 06:35 AM

esti tare frumoasa. pe bune. te prinde si chiar ca ai burtica mare =))...sper sa nu fie bebe imens si sa nasti usor.

si eu la 30w6d

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-49-13253924632909.jpg

ps: cred ca arunc si cantarul, cad in depresie cand vad cum se adauga tot la 3 zile :P...de acum incolo 450g pe saptamana. bye bye talie :P
am juma de masura mai mare la picior dar nu mi se umfla degetele decat oasele de la artrita, in rest nu am retentie de apa ca inainte. si nici carpal-tunnel :P

#1886 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 01 January 2012 - 11:07 AM

carpatica- sarcina usoara ! ce frumoasa esti ! unde vezi tu fatza obosita?
mirela- tu deja ma-nervezi ! esti atat de fromoasa bre !!!! ptiu-ptiu sa nu-ti fie de deochi ! :P
abia astept sa va vad bebelusii =))

#1887 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 01 January 2012 - 02:38 PM

dani-ela, scuipa bine ca ma deochi rau eu :love3:
mersi de compliment. =))

#1888 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 03:29 PM

Vezi postareaAngel, la 01 January 2012 - 02:38 PM, a spus:

mersi de compliment. =))

Esti fff bine madam pt 31 sapamani =)) . Mai ai ultimele 9 cand cresti oleak mai rapid si mai voluminos. Cate kg ai luat pn acu?

#1889 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 01 January 2012 - 03:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 03:29 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 01 January 2012 - 02:38 PM, a spus:

mersi de compliment. =))

Esti fff bine madam pt 31 sapamani =)) . Mai ai ultimele 9 cand cresti oleak mai rapid si mai voluminos. Cate kg ai luat pn acu?

9.3kg =))

#1890 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 04:20 PM

prevad greutate finala intre 15-18 kg pe plus, pana iese fasolica ...
dar tu zici ca nu prea mananci nimic, asa e ? sau faci pe mironosita in public? eu mancam ca un capcaun ... mai ales dulciuri si salate ...

#1891 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 01 January 2012 - 04:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 04:20 PM, a spus:

prevad greutate finala intre 15-18 kg pe plus, pana iese fasolica ...
dar tu zici ca nu prea mananci nimic, asa e ? sau faci pe mironosita in public? eu mancam ca un capcaun ... mai ales dulciuri si salate ...

mananc, doar nu ma infometez drak.
de unde inca 6kile? sau inca 9? inseamna ca nu mai fac altceva decat stau la masa :love3:...m-as mira sa sar de 12-13...si-asa e mult, se da jos greu =))

#1892 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2012 - 05:18 PM

Vezi postareaAngel, la 01 January 2012 - 04:24 PM, a spus:

de unde inca 6kile? sau inca 9? inseamna ca nu mai fac altceva decat stau la masa =))...m-as mira sa sar de 12-13...si-asa e mult, se da jos greu =))

retin ca in ultimul trimestru se ia cel mai mult, dar parca lunile 7 si 8 (cate 500-1000 g/sapt ) si ceva mai putin in ultima luna. Tot acum bebe creste cel mai mult, isi dubleaza greutatea in lunile 7 si 8.
Eu retin ca pana in luna a 6-a am luat vreo 6 kg, ca pana in a 9-a sa finalizez cu 18 :love3: Dar eu mancam multe dulciuri ... 5-6 inghetate pe zi =))

#1893 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2012 - 01:52 AM

Multumesc doamnelor pentru incurajari!

Angel, esti o super, sexy, beautiful mama!

Eu la prima sarcina am pus 10 kg (dar am inceput de la mai multe decat voi, nu spui cate :) ), si la o saptamana dupa ce am nascut le-am pierdut pe toate si inca vreo doua. DAR am recuperat dupa aceea vreo 5-6, ca am mancat bine ca sa am lapte... :tongue3: Am avut lapte, dar n-am mai pierdut kilele :) . Adica pe cand m-am apucat si eu de mers la sala si de exersat un pic, am ramas insarcinata acum, si n-am mai trecut pe la sala ca mi-a fost tare rau. Pana acum am luat vreo 3 kg. Sa vedem de-acu inainte...

Aceasta postare a fost editata de Carpatica: 02 January 2012 - 06:56 PM

#1894 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 02 January 2012 - 02:48 AM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 05:18 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 01 January 2012 - 04:24 PM, a spus:

de unde inca 6kile? sau inca 9? inseamna ca nu mai fac altceva decat stau la masa :D...m-as mira sa sar de 12-13...si-asa e mult, se da jos greu :(

retin ca in ultimul trimestru se ia cel mai mult, dar parca lunile 7 si 8 (cate 500-1000 g/sapt ) si ceva mai putin in ultima luna. Tot acum bebe creste cel mai mult, isi dubleaza greutatea in lunile 7 si 8.
Eu retin ca pana in luna a 6-a am luat vreo 6 kg, ca pana in a 9-a sa finalizez cu 18 :) Dar eu mancam multe dulciuri ... 5-6 inghetate pe zi :)

m-as mira sa mai am cum sa pun atat. nu mananc dulciuri, am ca data iama in strudele cu mere de vreo 3 zile LOL (azi am musafiri si scap de tentatie :tongue3: ), dar stii ca nu sant cu dulciurile. e si cald la mine si merg pe fructe, salate, ma o pizza usoara, gratar, paine nu prea mananc....cum puteai sa mananci 5-6 inghetate? :)
ai avut s retentie de apa cred, nu e posibil sa pui atat de mut. pariu!...la mine s-a asezat lejer de la inceput la Ada, cu retentie de apa si umflatura am ajuns la 28kile pana la sfarsit. si pana a facut 10luni eram la fel ca inainte de sarcina. fara gym. doar mers pe jos.

acuma sper sa ma tina balamalele sa nu am dureri dupa(de nici un fel), ca ieseim mai mereu noi, chiar juma de ora dimineata si seara tot e ceva. asa cu pici in carut se merge mai mult dar caprele vor sa se opreasca la parc si asa ne terminam plimbarea ;)

#1895 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 02 January 2012 - 08:10 AM

Vezi postareaSalmida, la 21 December 2011 - 10:58 PM, a spus:

Pun o poza cu bebelusii nostri de saptamana trecuta, cand am iesit din spital.
De atunci suntem in priza si incercam sa ne facem rutine noi acasa. De poze noi nu am avut timp, dar o sa ne facem cu siguranta.

Aveti grija de voi, gravidutelor! Mai ales ca acum vin sarbatorile si sunt multe de facut acasa. Mai importanti sunt bebelusii din burtica.

Sa-ti traiasca minunile draga mea! Minca-i-ar mama pe ei! Dar ce au la nasucuri?
Imagine postata
Imagine postata

#1896 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2012 - 09:52 AM

eu nu prea mancam dulciuri inainte deloc, paine nici atat: nu mananc de la 18 ani. Cand am ramas insarcinata mintea mea a intrat intr.o sfera de relax: nici o restrictie :tongue3: , sunt gravida - deci am voie sa ma ingras. Si asa usor, usor ..., dar dr meu era mirat ca la 4 luni pusesem doar vreo 4 kg, la 6 luni parca vreo 6 (sau 8 nu mai stiu sigur) si in ult 3 luni am luat-o bine la vale. Da, aveam retentie (aveam picioarele ca butucii), ca a doua zi dupa nastere imi arata cantarul - 7kg.

Si eu Carpatica am avut 4-5 luate in ultimul an inainte sa raman insarcinata, astfel ca am plecat SI cu ele la drum si inca vreau sa scap de toate: atat de ce mi-a ramas de la sarcina, cat si de surplusul de dinainte. M-am plans si pe la han, ca nu stiu cum sa reusesc, a trecut 1 an si 4 luni de la nastere si tot aici sunt kg mele. Angel si eu, in primele 2 luni impingeam carutul fara sa ma opresc 2 ore /zi si am mai dat jos vreo 4 kg, dupa aia nu am mai avut timp (a venit si frigul si a crescut si picea si imi ocupa din timpul cat eu trebuia sa lucrez).

5-6 inghetate? woooa atunci am descoperit unele bune, italienesti: Cucciolone si as fi putut sa mananc si 10 pe zi, le adoram! Si acum le rezist cu greu! Si ingrasa ca au si biscuiti!

hai macar voi sa aveti cat mai putine kg pana la termen si bebei sa fie sanatosi, sa aveti nasteri usoare! va pup! :)

feli sarcina usoara in continuare si sa-l duci pe bebe la termen sa fie sanatos!

#1897 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 January 2012 - 01:08 PM

Salmida, te felicit din inima pentru bulgarii aia doi, bosumflati si seriosi. Sunt teribili! Au nevoie de aport de oxigen artificial?
Iti doresc sa iti fie sanatosi si buni cu tine, sa nu te zapaceasca de cap si sa te menajeze. Eu am gena de gemeni in familie, de pe partea mamei si sotul si el...asa ca io stau deja nu cu morcovul dar cu o gradina intreaga nene, plus iepurasi si vanatori :tongue3: Am zis ca mai copilaresc putin, macar o data sa ma dau si eu cu motoru' si dupa aia ma poate imi fac curaj sa ma transform :)))

Fetelor, sunteti asa de frumoase, nu aveti idee! Nu ma mai uit pe aici ca mi-e frica sa nu se ia pe bune! Si nu am voie, ca tre sa raman neaparat la dimensiunile actuale pentru urmatoarele 8 luni jumate!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1898 Useril este offline   feli 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 03 January 2012 - 08:50 AM

hei fetelor sunteti asa de frumoase...

eu pana acum am luat 5 kg...cred ca de acuum incep sa i-au proportii, din spate nu iti dai seama ca am bebe :tongue3:
Retin apa...cand stau mai mult in picioare mi se fac picioarele ca butuci, important e bebe sa fie sanatos, eu de mancat incerc sa mananc ff sanatos.

angel ai burtica mai mare ca mine (eu sunt la primul copil) cum te descurci cu sezutul? eu mai bine stau in picioare decat sa sed....ori orizontala ori in picioare, e asa greu nu pot merge nicaieri....abea astept sa treaca timpul si sa scap, mi un pic groaza de nastere nu stiu cum va fi dar sa speram ca trece cu bine.
Imagine postata

#1899 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 03 January 2012 - 09:31 AM

Vezi postareafeli, la 03 January 2012 - 08:50 AM, a spus:

hei fetelor sunteti asa de frumoase...

eu pana acum am luat 5 kg...cred ca de acuum incep sa i-au proportii, din spate nu iti dai seama ca am bebe :105:
Retin apa...cand stau mai mult in picioare mi se fac picioarele ca butuci, important e bebe sa fie sanatos, eu de mancat incerc sa mananc ff sanatos.

angel ai burtica mai mare ca mine (eu sunt la primul copil) cum te descurci cu sezutul? eu mai bine stau in picioare decat sa sed....ori orizontala ori in picioare, e asa greu nu pot merge nicaieri....abea astept sa treaca timpul si sa scap, mi un pic groaza de nastere nu stiu cum va fi dar sa speram ca trece cu bine.

dovada :71:

stau jos cu picioarele pe scaunul de langa mine, nu prea imi place sa nu-mi pun picioarele sus. azi am mers pe plaja 1km dus-intors cred. toti 4. am zile mai bune si altele naspa. nu dorm f bine insa. asta e.e nr 3 si corpul meu avea antrenament la intins :hug:...de-aia burta o fi ma mare(sper sa nu fie uries bb) :tongue3:

#1900 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 04 January 2012 - 01:52 AM

hai sa va rup si eu =))
eu am luat 26 in total la cintar
si am 15 de dat jos la ora actuala
Imagine postata