Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 30 December 2011 - 11:56 PM
Postat 31 December 2011 - 02:34 AM

cand beau rece sau cald e jale

am 103cm in talie

Postat 01 January 2012 - 05:31 AM

Daca voi creste tot asa, pana la 40 de saptamani o sa ajung pana la capatul peretelui cu burta! Hmmm, oare o sa ma mai pot cuprinde cu mainile?! Hai ca acuma am mai prins curaj si poate mai postez alte poze pe cum avansam.
An Nou Fericit la toate si la toti!
Postat 01 January 2012 - 06:21 AM

Bebe sanatos si sarcina usoara in continuare! E maricica si frumoasa burtica!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 01 January 2012 - 06:35 AM

si eu la 30w6d

ps: cred ca arunc si cantarul, cad in depresie cand vad cum se adauga tot la 3 zile

am juma de masura mai mare la picior dar nu mi se umfla degetele decat oasele de la artrita, in rest nu am retentie de apa ca inainte. si nici carpal-tunnel

Postat 01 January 2012 - 11:07 AM
mirela- tu deja ma-nervezi ! esti atat de fromoasa bre !!!! ptiu-ptiu sa nu-ti fie de deochi !

abia astept sa va vad bebelusii

Postat 01 January 2012 - 02:38 PM

mersi de compliment.

Postat 01 January 2012 - 03:29 PM
Angel, la 01 January 2012 - 02:38 PM, a spus:

mersi de compliment.

Esti fff bine madam pt 31 sapamani

Postat 01 January 2012 - 04:20 PM
dar tu zici ca nu prea mananci nimic, asa e ? sau faci pe mironosita in public? eu mancam ca un capcaun ... mai ales dulciuri si salate ...
Postat 01 January 2012 - 04:24 PM
Daniella, la 01 January 2012 - 04:20 PM, a spus:
dar tu zici ca nu prea mananci nimic, asa e ? sau faci pe mironosita in public? eu mancam ca un capcaun ... mai ales dulciuri si salate ...
mananc, doar nu ma infometez drak.
de unde inca 6kile? sau inca 9? inseamna ca nu mai fac altceva decat stau la masa

Postat 01 January 2012 - 05:18 PM
Angel, la 01 January 2012 - 04:24 PM, a spus:
de unde inca 6kile? sau inca 9? inseamna ca nu mai fac altceva decat stau la masa

retin ca in ultimul trimestru se ia cel mai mult, dar parca lunile 7 si 8 (cate 500-1000 g/sapt ) si ceva mai putin in ultima luna. Tot acum bebe creste cel mai mult, isi dubleaza greutatea in lunile 7 si 8.
Eu retin ca pana in luna a 6-a am luat vreo 6 kg, ca pana in a 9-a sa finalizez cu 18

Postat 02 January 2012 - 01:52 AM
Angel, esti o super, sexy, beautiful mama!
Eu la prima sarcina am pus 10 kg (dar am inceput de la mai multe decat voi, nu spui cate

Aceasta postare a fost editata de Carpatica: 02 January 2012 - 06:56 PM
Postat 02 January 2012 - 02:48 AM
Daniella, la 01 January 2012 - 05:18 PM, a spus:
Angel, la 01 January 2012 - 04:24 PM, a spus:

retin ca in ultimul trimestru se ia cel mai mult, dar parca lunile 7 si 8 (cate 500-1000 g/sapt ) si ceva mai putin in ultima luna. Tot acum bebe creste cel mai mult, isi dubleaza greutatea in lunile 7 si 8.
Eu retin ca pana in luna a 6-a am luat vreo 6 kg, ca pana in a 9-a sa finalizez cu 18

m-as mira sa mai am cum sa pun atat. nu mananc dulciuri, am ca data iama in strudele cu mere de vreo 3 zile LOL (azi am musafiri si scap de tentatie

ai avut s retentie de apa cred, nu e posibil sa pui atat de mut. pariu!...la mine s-a asezat lejer de la inceput la Ada, cu retentie de apa si umflatura am ajuns la 28kile pana la sfarsit. si pana a facut 10luni eram la fel ca inainte de sarcina. fara gym. doar mers pe jos.
acuma sper sa ma tina balamalele sa nu am dureri dupa(de nici un fel), ca ieseim mai mereu noi, chiar juma de ora dimineata si seara tot e ceva. asa cu pici in carut se merge mai mult dar caprele vor sa se opreasca la parc si asa ne terminam plimbarea

Postat 02 January 2012 - 08:10 AM
Salmida, la 21 December 2011 - 10:58 PM, a spus:
De atunci suntem in priza si incercam sa ne facem rutine noi acasa. De poze noi nu am avut timp, dar o sa ne facem cu siguranta.
Aveti grija de voi, gravidutelor! Mai ales ca acum vin sarbatorile si sunt multe de facut acasa. Mai importanti sunt bebelusii din burtica.
Sa-ti traiasca minunile draga mea! Minca-i-ar mama pe ei! Dar ce au la nasucuri?
Postat 02 January 2012 - 09:52 AM

Si eu Carpatica am avut 4-5 luate in ultimul an inainte sa raman insarcinata, astfel ca am plecat SI cu ele la drum si inca vreau sa scap de toate: atat de ce mi-a ramas de la sarcina, cat si de surplusul de dinainte. M-am plans si pe la han, ca nu stiu cum sa reusesc, a trecut 1 an si 4 luni de la nastere si tot aici sunt kg mele. Angel si eu, in primele 2 luni impingeam carutul fara sa ma opresc 2 ore /zi si am mai dat jos vreo 4 kg, dupa aia nu am mai avut timp (a venit si frigul si a crescut si picea si imi ocupa din timpul cat eu trebuia sa lucrez).
5-6 inghetate? woooa atunci am descoperit unele bune, italienesti: Cucciolone si as fi putut sa mananc si 10 pe zi, le adoram! Si acum le rezist cu greu! Si ingrasa ca au si biscuiti!
hai macar voi sa aveti cat mai putine kg pana la termen si bebei sa fie sanatosi, sa aveti nasteri usoare! va pup!

feli sarcina usoara in continuare si sa-l duci pe bebe la termen sa fie sanatos!
Postat 02 January 2012 - 01:08 PM
Iti doresc sa iti fie sanatosi si buni cu tine, sa nu te zapaceasca de cap si sa te menajeze. Eu am gena de gemeni in familie, de pe partea mamei si sotul si el...asa ca io stau deja nu cu morcovul dar cu o gradina intreaga nene, plus iepurasi si vanatori

Fetelor, sunteti asa de frumoase, nu aveti idee! Nu ma mai uit pe aici ca mi-e frica sa nu se ia pe bune! Si nu am voie, ca tre sa raman neaparat la dimensiunile actuale pentru urmatoarele 8 luni jumate!

Postat 03 January 2012 - 08:50 AM
eu pana acum am luat 5 kg...cred ca de acuum incep sa i-au proportii, din spate nu iti dai seama ca am bebe

Retin apa...cand stau mai mult in picioare mi se fac picioarele ca butuci, important e bebe sa fie sanatos, eu de mancat incerc sa mananc ff sanatos.
angel ai burtica mai mare ca mine (eu sunt la primul copil) cum te descurci cu sezutul? eu mai bine stau in picioare decat sa sed....ori orizontala ori in picioare, e asa greu nu pot merge nicaieri....abea astept sa treaca timpul si sa scap, mi un pic groaza de nastere nu stiu cum va fi dar sa speram ca trece cu bine.
Postat 03 January 2012 - 09:31 AM
feli, la 03 January 2012 - 08:50 AM, a spus:
eu pana acum am luat 5 kg...cred ca de acuum incep sa i-au proportii, din spate nu iti dai seama ca am bebe

Retin apa...cand stau mai mult in picioare mi se fac picioarele ca butuci, important e bebe sa fie sanatos, eu de mancat incerc sa mananc ff sanatos.
angel ai burtica mai mare ca mine (eu sunt la primul copil) cum te descurci cu sezutul? eu mai bine stau in picioare decat sa sed....ori orizontala ori in picioare, e asa greu nu pot merge nicaieri....abea astept sa treaca timpul si sa scap, mi un pic groaza de nastere nu stiu cum va fi dar sa speram ca trece cu bine.
dovada

stau jos cu picioarele pe scaunul de langa mine, nu prea imi place sa nu-mi pun picioarele sus. azi am mers pe plaja 1km dus-intors cred. toti 4. am zile mai bune si altele naspa. nu dorm f bine insa. asta e.e nr 3 si corpul meu avea antrenament la intins

Postat 04 January 2012 - 01:52 AM

eu am luat 26 in total la cintar
si am 15 de dat jos la ora actuala