My pizza
#21
Postat 30 November 2009 - 04:38 PM
#22
Postat 04 December 2009 - 03:01 PM
#23
Postat 04 December 2009 - 03:34 PM
Boticella a spus:
J,"ala micu"..cu clop?Îl si eu !
(zilele trecute,mi-am tras un diashow,cu pozele alea vechi,unde J are clop,si Alex flambeaza nush ce..cre'ca banane )
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#24
Postat 04 December 2009 - 03:46 PM
Ursuleatza a spus:
Tie asta iti statea in gat?
#25
Postat 05 December 2009 - 12:24 PM
laura_lala a spus:
Neaparat vreau s-o fac, am in congelator niste branza cu mucegai (tin la ea ca la sfintele moaste) si am sa pun cateva bucatele, asa intercalate cu branza "normala". Crezi ca merge?
Cum sa nu mearga? Alta optiune e sa înlocuiesti mozarella cu brînza de capra (cui îi place, mie da :mrgreen: )
#26
Postat 06 December 2009 - 01:59 PM
Vreau si io unul mai plat...
#27
Postat 06 December 2009 - 02:52 PM
iepure a spus:
Vreau si io unul mai plat...
Ori nu pui drojdie, ori faci blatul subtire-subtire si umplutura multa-multa...
#28
Postat 06 December 2009 - 02:57 PM
foxyy a spus:
iepure a spus:
Vreau si io unul mai plat...
Ori nu pui drojdie, ori faci blatul subtire-subtire si umplutura multa-multa...
Aha ..pai sa il fac mai subtire m-am gandit si io..
Fara drojdie..habar nu aveam ca se poate face...
Multam fain
#29
Postat 06 December 2009 - 03:09 PM
iepure a spus:
foxyy a spus:
iepure a spus:
Vreau si io unul mai plat...
Ori nu pui drojdie, ori faci blatul subtire-subtire si umplutura multa-multa...
Aha ..pai sa il fac mai subtire m-am gandit si io..
Fara drojdie..habar nu aveam ca se poate face...
Multam fain
Cu placere!
Cum sa nu se poata fara drojdie???? Daca vrei musai, pune, dar mult mai putina!
#30
Postat 06 December 2009 - 04:05 PM
iepure a spus:
Vreau si io unul mai plat...
Epuras, nu e normal sa iasa asa. Deci, dupa ce framînti prima oara, lasi la crescut între 2h si 24h în functie de temperatura (24h daca pui la frigider). Cînd recuperezi aluatul, trebuie sa-l strivesti bine cu mîna pe planseta presarata cu faina, ca sa spargi bulele mari de gaz formate în timpul fermentatiei. Dupa asta întinzi imediat aluatul pîna la +/-4mm de grosime, îl garnisesti si îl dai la cuptor, fara sa astepti. În mod normal, vei obtine un aluat crocant, subtire, fara sa fie tare ca talpa.
#31
Postat 06 December 2009 - 05:08 PM
Alexandru a spus:
iepure a spus:
Vreau si io unul mai plat...
Epuras, nu e normal sa iasa asa. Deci, dupa ce framînti prima oara, lasi la crescut între 2h si 24h în functie de temperatura (24h daca pui la frigider). Cînd recuperezi aluatul, trebuie sa-l strivesti bine cu mîna pe planseta presarata cu faina, ca sa spargi bulele mari de gaz formate în timpul fermentatiei. Dupa asta întinzi imediat aluatul pîna la +/-4mm de grosime, îl garnisesti si îl dai la cuptor, fara sa astepti. În mod normal, vei obtine un aluat crocant, subtire, fara sa fie tare ca talpa.
Yupiii
Am descoperit unde era greseala...
Ma"c sa fac si io asa...
Sa traiesti sefu"
#32
Postat 07 December 2009 - 11:05 PM
Maya a spus:
(zilele trecute,mi-am tras un diashow,cu pozele alea vechi,unde J are clop,si Alex flambeaza nush ce..cre'ca banane )
da, ala eh, vremuri de demult
daaaaar ia-n te uita dom' bucatar, ce gospodina fusei 8-) n-am avut jambon, am pus pepperoni ca era prezent in frigider, in rest am respectat cu sfintenie instructiunile-ti.
Imagini atasate
#33
Postat 10 December 2009 - 12:08 PM
Ajunsa in tara am tot dus dorul acelui fel de blat in primul rand ca topingul fiecare cum ii place .Ei il fac in cuptoare la foc de lemne,clar ca':ezact' efectul ala no sa-mi iasa,dar se apropie foarte mult daca intind blatul cu sucitorul ajutindu-ma de putina faina,exact cum a procedat si Alexandru dar il transfer pe''fundul''tavii infainate.Ca atunci cind coc pe dosul tavii foile pt.''ALBACAZAPADA''
Efectul :blat subtire crocant seamana cu pizza coapta pe vatra.
Inca o data ''BINE V-AM GASIT''am invatat o multime de chestii de la voi,si cum in viata nu e bine numai sa iei,mai tre' sa si dai''sper sa pot si eu fi de ajutor cuiva cu umila mea experienta. :roll:
#34
Postat 10 December 2009 - 12:13 PM
Geany a spus:
Ajunsa in tara am tot dus dorul acelui fel de blat in primul rind ca topingul fiecare cum ii place .Ei il fac in cuptoare la foc de lemne,clar ca':ezact' efectul ala no sa-mi iasa,dar se apropie foarte mult daca intind blatul cu sucitorul ajutindu-ma de putina faina,exact cum a procedat si Alexandru dar il transfer pe''fundul''tavii infainate.Ca atunci cind coc pe dosul tavii foile pt.''ALBACAZAPADA''
Efectul :blat subtire crocant seamana cu pizza coapta pe vatra.
Inca o data ''BINE V-AM GASIT''am invatat o multime de chestii de la voi,si cum in viata nu e bine numai sa iei,mai tre sa si dai''sper sa pot si eu fi de ajutor cuiva cu umila mea experienta. :roll:
Bine ai venit, Geanina!
Acum ca ai pomenit de tava, îmi dau seama ca am uitat sa precizez : eu las tava în cuptor, sa se încinga în acelasi timp cu cuptorul, si transfer pizza de pe planseta direct în tava. Astfel, fundul "blatului" devine si mai crocant. Multumesc ca mi-ai amintit.
#35
Postat 10 December 2009 - 02:08 PM
EU MI-S F INVENTIVA DE FELUL MEU
#36
Postat 10 December 2009 - 02:20 PM
E PRIMA OARA CIND POSTEZ SI IN MATERIE DE IT SUNT 0/
Imagini atasate
#37
Postat 10 December 2009 - 02:44 PM
MINCALA'R MAMA NU ALA MIC DIN AVATAR ALA MAROIU''19 ANI''SPER SA INVAT SI EU DAR IS TOTAL NEGATA
#38
Postat 10 December 2009 - 10:58 PM
#39
Postat 10 December 2009 - 11:47 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges