Daniella, la 04 March 2011 - 06:47 PM, a spus:
la piure de legume, folosesti ceva apa in care au fiert, sau o arunci?
care e ratiunea pentru care nu incalzesti mancarea in microunde? se intampla ceva toxic? se distrug nutrientii? sau de ce?
merci
Daniella, cu MO am io un pitic. 100% sanatos nu e , asa ca , atunci cand ne-am mutat l-am aruncta pe cel vechi pe motiv ca-i vechi si in locul special pt el am pus cartzi de bucatarie. Al meu tot incearca sa ma convinga....
microundele sunt radiatzii. De ce sa-mi radiez io mancarea???? E un pdv...
Oricum fetei nu i-as incalzi in MO chiar daca as cumpara unul ( al meu ii duce dorul

La piure de legume folosesc si o parte din apa daca le fierb in apa si nu pe abur. Dar nu daca am fiert si cartofi , se incleiaza compozitzia. In rest , pun suc de fructe .
Carnea o fierb separat si arunc apa.
Mancarea o cantaresc pe cantarul de bucatarie. De fiecare data. Apoi raportez
