bristena, la 21 March 2011 - 09:54 AM, a spus:
iata-le pe-ale mele, cu nutella home made (inlocuind alune cu nuci, se mai cheama nutella?), in compozitie pus migdale macinale
excelente, Lili, multumesc
Bune si cu nuci.Ma bucur ca ti-au placut.
aura, la 21 March 2011 - 02:02 PM, a spus:
Modificarile mele au fost: margarina in loc de unt, lapte de soia in loc de ou, migdale in loc de alune si gem de caise cu migdale in loc de nutela.
Imi place f mult cum au iesit si am sa-i repet neaparat si cu nutella.
Interesanta si varianta de post, Aura.
Maya, la 22 March 2011 - 08:56 PM, a spus:
Notite:[/u]
-eu folosesc cacao de la Sarotti pentru ca mi-o place ca aroma si ca e asa dark.
-40 g,pentru un neciocolatos e destul de mult,asa ca nu as renunta la zaharul din foaie
[center]Cînd am vazut ce maro e aluatul,m-am cam speriat.
Între timp însa,mi-am dat seama ca îmi place mai mult aroma cînd e mai cacaos,decît cu mai putina cacao.
...cine ma mai întelege,ca nici e nu o mai fac!
O inimioara de nutella for Lili!
Un preview la urmatoarea reteta din carte, vreti?
Triunghiuri cu cioco-cocos si cirese.
Eu cred ca o sa folosesc visine din compot su capsuni.Inca nu m-am hotarat.Supun la vot.