Clar ca vrem un preview!
Triunghiurile alea suna bine,tu pune reteta,nu mai sta pe gînduri!
Spirale cu nutella
#41
Postat 23 March 2011 - 10:06 PM
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#42
Postat 24 March 2011 - 01:20 AM
Eataly, la 23 March 2011 - 07:28 PM, a spus:
bristena, la 21 March 2011 - 09:54 AM, a spus:
iata-le pe-ale mele, cu nutella home made (inlocuind alune cu nuci, se mai cheama nutella?), in compozitie pus migdale macinale
excelente, Lili, multumesc
excelente, Lili, multumesc
Bune si cu nuci.Ma bucur ca ti-au placut.
aura, la 21 March 2011 - 02:02 PM, a spus:
Modificarile mele au fost: margarina in loc de unt, lapte de soia in loc de ou, migdale in loc de alune si gem de caise cu migdale in loc de nutela.
Imi place f mult cum au iesit si am sa-i repet neaparat si cu nutella.
Interesanta si varianta de post, Aura.
Maya, la 22 March 2011 - 08:56 PM, a spus:
Notite:[/u]
-eu folosesc cacao de la Sarotti pentru ca mi-o place ca aroma si ca e asa dark.
-40 g,pentru un neciocolatos e destul de mult,asa ca nu as renunta la zaharul din foaie
[center]Cînd am vazut ce maro e aluatul,m-am cam speriat.
Între timp însa,mi-am dat seama ca îmi place mai mult aroma cînd e mai cacaos,decît cu mai putina cacao.
...cine ma mai întelege,ca nici e nu o mai fac!
O inimioara de nutella for Lili!
Un preview la urmatoarea reteta din carte, vreti?
Triunghiuri cu cioco-cocos si cirese.
Eu cred ca o sa folosesc visine din compot su capsuni.Inca nu m-am hotarat.Supun la vot.
eu vreau direct reteta Am avut numai laude cu spiralele, am dat deja reteta si la altii. Acum astept cuminte urmatoarea.
Si...votez pentru visine
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#43
Postat 07 December 2023 - 01:58 PM
Lili tu crezi ca s-ar putea congela aluatul asta si apoi taia si baga direct la cuptor?
#44
Postat 07 December 2023 - 03:03 PM
Hello, Adriana eu cred ca da.Aluatul are unt în compoziție, tot un aluat fraged îl consider.De obicei se congelează.
Mai că le fac și eu, uitai de ele.
Mai că le fac și eu, uitai de ele.
#45
Postat 07 December 2023 - 03:18 PM
caut ceva simplu si care se face rapid sau un pas azi unul altadata
ma gindeam, fiind aluatul deja cacaos sa pun un gem de visine facut asta-vara
ma gindeam, fiind aluatul deja cacaos sa pun un gem de visine facut asta-vara
#46
Postat 18 December 2023 - 09:47 AM
Facute, foarte bune.
Eu am pus nuci in loc de alune ca am cumparat 10 kg de la Ramona da' nu le-a curatat nimeni
si in loc de Nutella am pus gem de visine
Eu am pus nuci in loc de alune ca am cumparat 10 kg de la Ramona da' nu le-a curatat nimeni
si in loc de Nutella am pus gem de visine
#47
Postat 18 December 2023 - 07:22 PM
Cred ca au iesit bestiale, imi place combinatia de gem de visine, cacao si nuci. Sa le mancati sanatosi!