Pai consistenta lor e una gumoasa , nu cred ca-i poti face moi , pufosi , oricum i-ai gati . Dar poti gresi gatindu-i prea mult si devenind gumnosi-tari.
Oricum , pe mine m-a dat pe spate platoul tau si mai-mai ca-mi vine sa ma arunc pe el .
Calamarata paste cu calamari
#42
Postat 30 October 2012 - 08:58 PM
Iulia, foarte ciudat, mai ales ca ei erau de talie mica, deci teoretic n-aveau cum sa aiba textura de guma .
Nu cumva i-ai tinut prea mult pe foc? Dar nici asa, tot nu-mi explic avand in vedere cum ziceam mai sus, marimea perfecta pentru a-i gati in felul asta.
Nu cumva i-ai tinut prea mult pe foc? Dar nici asa, tot nu-mi explic avand in vedere cum ziceam mai sus, marimea perfecta pentru a-i gati in felul asta.
#43
Postat 30 October 2012 - 09:04 PM
fetelor, nu trebuie sa va faceti griji !
poate "n-am eu papila" pentru calamari (la fel pentru ceaiul eglezesc).
N-au fost rai, ca experiment a meritat, dar nu m-au incantat ....
poate "n-am eu papila" pentru calamari (la fel pentru ceaiul eglezesc).
N-au fost rai, ca experiment a meritat, dar nu m-au incantat ....
#44
Postat 30 October 2012 - 09:11 PM
iulia nicoleta, la 30 October 2012 - 09:04 PM, a spus:
fetelor, nu trebuie sa va faceti griji !
poate "n-am eu papila" pentru calamari (la fel pentru ceaiul eglezesc).
N-au fost rai, ca experiment a meritat, dar nu m-au incantat ....
poate "n-am eu papila" pentru calamari (la fel pentru ceaiul eglezesc).
N-au fost rai, ca experiment a meritat, dar nu m-au incantat ....
Cei mici ar trebui sa fie extrem de moi dupa coacere, cel putin astia pe care ii iau eu asa sunt.
Imi pare rau .