Poate fi mancata ca atare sau folosita ca blat, taiata si umpluta cu nutela, creme de ciocolata, etc.
E foooarte moale, umed, nu e sec absolut deloc.
Edit Inlocuind laptele cu lapte de soia, poate fi mancata si de cei alergigi la lactoziu.
Ingrediente:
200 gr de faina
250 gr de zahar
75 gr de cacao amara
450 gr de lapte
40 gr de ulei de floarea soarelui
un plic de praf de copt
Am amestecat intr-un castron faina, zaharul, cacaoa, praful de copt.
![Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-1320832196617.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_11_2011/post-13-1320832196617.jpg)
![Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13208322070009.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_11_2011/post-13-13208322070009.jpg)
Am adaugat laptele si uleiul, am amestecat bine si am turnat intr-o tava unsa cu unt si presarata cu cacao iar pe fundul tavii am pus hartie de copt.
![Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13208322872559.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_11_2011/post-13-13208322872559.jpg)
Am dat la cuptor la 160 de grade pentru 40 de minute
![Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13208323121597.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_11_2011/post-13-13208323121597.jpg)