Tort de ciocolata (fara oua) pentru micul dejun si nu numai
#41
Postat 05 December 2011 - 11:29 PM
Inspirata tot de ea, eu l-am umplut cu gem de caise.
Merci mult de tot
#45
Postat 08 December 2011 - 01:55 AM
Any
#46
Postat 09 December 2011 - 03:19 PM
aura, la 08 December 2011 - 01:55 AM, a spus:
Any
Ma bucur ca ti-a placut Aura , la scoala cum a mers, s-a mancat, a placut?
#47
Postat 09 December 2011 - 09:59 PM
#48
Postat 09 December 2011 - 10:01 PM
aura, la 09 December 2011 - 09:59 PM, a spus:
Si mie imi place mult de tot simpla, sotului meu de ex ii place cu crema de patiserie deasupra, in farfurie peste felie (ca poza de pe pag 1).
#49
Postat 09 January 2012 - 04:12 PM
Manu l-a servit cu visine Brioschi.
#50
Postat 09 January 2012 - 04:34 PM
Eataly, la 09 January 2012 - 04:12 PM, a spus:
Manu l-a servit cu visine Brioschi.
IMG_1519.JPG
Frumos din partea ta, ma bucur!
Manu imi da idei . Visine am.
#51
Postat 18 February 2012 - 09:24 AM
Se face o vanzare de dulciuri la noi in sat la biserica si le-am promis ceva dulce. Trebuie sa o duc in dimineata asta, asa ca am facut tarta lu' matale aseara.
Totul bine si frumos, da' parca a stiut ca e de dus in sat... e uraaaattttaaaaa tare... unde-i omuletu care plange cu lacrimi de crocobaur?
E urata, bre, mi s-a crapat. Am dat eu cu un praf de zahar farin ca sa-i mai iau ochii, da' tot urata e.
Ce sa fac? O mai duc? De buna e buna, da' e urata? Ma fac de cacao!
#52
Postat 18 February 2012 - 10:13 AM
sorinadaniela, la 18 February 2012 - 09:24 AM, a spus:
Se face o vanzare de dulciuri la noi in sat la biserica si le-am promis ceva dulce. Trebuie sa o duc in dimineata asta, asa ca am facut tarta lu' matale aseara.
Totul bine si frumos, da' parca a stiut ca e de dus in sat... e uraaaattttaaaaa tare... unde-i omuletu care plange cu lacrimi de crocobaur?
E urata, bre, mi s-a crapat. Am dat eu cu un praf de zahar farin ca sa-i mai iau ochii, da' tot urata e.
Ce sa fac? O mai duc? De buna e buna, da' e urata? Ma fac de cacao!
Sorina, nu poti taia in doua, pui un gem sau dulceata si partea de deasupra - care presupun ca e cea urata/ crepata - o pui invers si il cosmetizezi cu o glazura
sau cosmetizeaza-l direct cu glazura in 2 culori - daca ai cioco alba si cu lapte sau neagra faci doua glazuri si pui un rand de glazura alba, unul neagra apoi le amesteci cu o furculita/lingura inainte de a se intari glazura
ai inteles ceva din tata polologhia mea?
hai ca-s aici pentru eventuale lamuriri
ceva de genul
sau si mai simplu - ca acum mi-a venit ideea - imbalsameaza-l in frisca
#53
Postat 18 February 2012 - 11:16 AM
Iti multumesc mult!
Daca as fi avut timp as fi bibilit glazura. Cum nu am avut, am trantit repede o glazura simpla facuta din ciocolata cu lapte si le-am dus-o asa calduta si neinchegata.
Gata eu am scapat de 'problema', acum e a lor.
#54
Postat 18 February 2012 - 10:58 PM
Cum de ti-o fi crapat oare, la cate grade ai dat-o?
Am vazut la han c-ai reparat-o chiar fain! Foarte bine ai "machiat-o" si a fost chiar aratoasa !
#55
Postat 20 February 2012 - 11:11 AM
sorinadaniela, la 30 November 2011 - 06:23 PM, a spus:
any_annette, la 18 February 2012 - 10:58 PM, a spus:
Cum de ti-o fi crapat oare, la cate grade ai dat-o?
Am vazut la han c-ai reparat-o chiar fain! Foarte bine ai "machiat-o" si a fost chiar aratoasa !
Am pus cuptorul la 180°C ca si datile trecute... ma rog, am rezolvat-o cumva.
Ce frumoasa e a ta! sa va fie de bine!
#56
Postat 20 February 2012 - 03:09 PM
sorinadaniela, la 20 February 2012 - 11:11 AM, a spus:
sorinadaniela, la 30 November 2011 - 06:23 PM, a spus:
any_annette, la 18 February 2012 - 10:58 PM, a spus:
Cum de ti-o fi crapat oare, la cate grade ai dat-o?
Am vazut la han c-ai reparat-o chiar fain! Foarte bine ai "machiat-o" si a fost chiar aratoasa !
Am pus cuptorul la 180°C ca si datile trecute... ma rog, am rezolvat-o cumva.
Ce frumoasa e a ta! sa va fie de bine!
Merci Sorina, eu o dau tot timpul la 160 cum am scris in reteta.
#57
Postat 22 February 2012 - 09:57 PM
Am pus si niste nuca, este foarte bun, doar ca trebuia sa il mai las putin la cuptor.
Edit: Am uitat sa pun pozele.
#58
Postat 22 February 2012 - 11:56 PM
Ma bucur mult ca l-ai incercat.
Sa stii ca asa trebuie sa fie in interior mai umed, probabil de aia zici ca trebuia sa-l mai lasi la cuptor?
Nu m-am gandit sa-i pun nuci, dar data trecuta l-am mancat cu visine de la borcan alaturi, dupa ideea lui Eataly.
#59
Postat 23 February 2012 - 08:22 AM
Editez... ca am adus dovada...
Fata-n fata cu monstrul monti F1:
#60
Postat 23 February 2012 - 11:26 AM
Monstrul monti F1 - adica e de Formula 1 si are viteza la facut si la mancat !