Chocolate crinkles biscuiti cu ciocolata (super ciocolatosi)
#184
Postat 14 December 2012 - 06:35 PM
As avea timp maine sa-i fac. Asta inseamna cam 10 zile pana vor fi mancati. Nu-si schimba gustul, fragezimea?
#185
Postat 14 December 2012 - 06:44 PM
yoyo, la 14 December 2012 - 06:35 PM, a spus:
As avea timp maine sa-i fac. Asta inseamna cam 10 zile pana vor fi mancati. Nu-si schimba gustul, fragezimea?
Yoyo, aici chiar nu pot sa te ajut .
Eu am un fix si nu ma apuc niciodata asa de devreme. Eu fac totul cu 2 zile inainte si-i pun in cutii de metal. Apoi in zilele de Craciun se mananca.
Adica o sa ma apuc cam pe 22, cred.
Poate fetele care le-au facut te pot ajuta .
#186
Postat 14 December 2012 - 07:25 PM
Anul trecut am facut o portie de Craciun si nu ne-a ajuns, asa ca de revelion am facut portie dubla, dar fiind multe dulciuri au ramas cateva zile si spre final se intaresc totusi nu tare dar se intaresc.
Cu 4 zile maxim inainte zic eu sa-i faci.
#187
Postat 14 December 2012 - 09:04 PM
O las pe sambata viitoare cu executatul .
#189
Postat 17 December 2012 - 04:01 PM
yoyo, la 14 December 2012 - 09:04 PM, a spus:
O las pe sambata viitoare cu executatul .
Mai bine asa, Yoyo!
stella, la 16 December 2012 - 07:06 PM, a spus:
N-am nici un dubiu Stella, abia astept sa le fac si eu, sa vad cate portii fac de data asta.
#190
Postat 17 December 2012 - 04:44 PM
Imagini atasate
#192 Guest_Gelutza_*
Postat 19 December 2012 - 07:14 PM
#193
Postat 02 January 2013 - 01:54 AM
lenias, la 17 December 2012 - 04:44 PM, a spus:
Excelent arata, ma bucur ca i-ai incercat!
Te reglezi cu timpul data viitoare in baza cuptorului tau .
vali, la 19 December 2012 - 07:11 PM, a spus:
Merita facuti si refacuti, eu ii ador!
Sa va fie de bine, arata bine de tot, au crapat frumos.
Gelutza, la 19 December 2012 - 07:14 PM, a spus:
Gela eu din cauza ta am facut islerele si cu siguranta o sa-i fac mereu!
#194
Postat 18 February 2013 - 12:57 AM
Din cate-am citit pe-aici ,se pare ca chiar mi-au reusit, pentru ca au iesit usor crocanti pe dinafara si moi inauntru.Recunosc,aveam ceva emotii caci i-am perceput mai capriciosi din fire.
Super si la look si la gust,se scrie reteta in retetarul pe care-l voi transmite drept 'zestre' dac-oi avea cui!
Grazie,Any !
#195
Postat 18 February 2013 - 04:42 PM
Imi place ca i-ai pus in hartiute pe fiecare .
#196
Postat 18 February 2013 - 07:22 PM
Am mai spus pe-aici ,de obicei daca nu-mi iese ceva din prima,greu ma ambitionez sa mai fac a doua oara,dar astia atata mi-au stat pe creier de- mi ziceam in sinea mea,ca daca nu mi-o iesi din prima,ii voi incerca pan' le descoper secretul.Dar am avut noroc,inclusiv si cu faptul ca ii va imparti si sotul de-acum incolo,caci pentru mine una singura,rar fac cate ceva si renunt de tot la idee.Nu renunt doar la chestiile care-mi plac si nu necesita 'valuri' mari si multa bibileala.Spre exemplu mamaliga,dar imi fac portii super mici si el anina doar pe-un varf de furculita.
'Fustita-rochita' ,pe langa ca o folosesc la foarte multe chestii individuale,la crincklesi m-am gandit ca-i musai,ca sa nu curga tot zaharul in poala\rochita celor de-i servesc.
#197
Postat 18 February 2013 - 07:33 PM
Si mie imi plac dulciurile fara bibilit, dar admir pe cine face asa ceva si are rabdare.
Fustita - rochita ! Ce haios ai botezat-o! Si eu le folosesc des, dar la crinklesi chiar nu m-am gandit. Buna idee, dau mai bine pe platou!
#198
Postat 02 January 2014 - 01:04 AM
Ca sa evit lingurita indoita eu am folosit scoop-ul de inghetata,a mers excellent.
#200
Postat 07 January 2014 - 05:52 AM