Gateau royal
#41
Postat 22 January 2012 - 09:40 PM
Io' nu-s capabila de asa ceva
Bravo fata...
#42
Postat 22 January 2012 - 09:58 PM
PS: Foxule, data viitoare cand le mai faci foloseste planseta de silicon, le vei desprinde mai usor (cred).
#43
Postat 22 January 2012 - 10:32 PM
koral, la 22 January 2012 - 09:34 PM, a spus:
Eşti tare, ce mai! N-aş avea-n veci curaju" să-l fac.
Mai ales în conditiile în care i-au lipsit cel putin doua din ingredientele de baza! Da' s-a descurcat fata!
#45
Postat 23 January 2012 - 12:27 PM
Cre' ca ma pun pe cautat gavoatele alea,dar slabe sanse sa gasesc.Oricum,nu ma las si improvizez eu ceva in locul lor,dar tortul il voi face neaparat!Alta-i ca n-am nici inel din ala.Am tava cu inel detasabil,dar din cate vad,tortul iese destul de inalt si ma gandesc ca nu-mi va incape toata umplutura.Of,dileme si iar dileme faceti la casa omului
P.S Iar vin eu cu o bataie de cap.Se poate sa fie mutat subiectul la retete de dulciuri?Are ritzept,poze tot are si-ar fi pacat sa se piarda printre sfaturi,asta,daca si Foxyy e de-acord,bineinteles.
#47
Postat 23 January 2012 - 12:38 PM
Ellani, la 23 January 2012 - 12:27 PM, a spus:
Ellani, poti extinde in inaltime inelul detasabil cu ajutorul unei folii de Al. tai o bucata de folie, cit vrei tu de lata, si o lipesti cu putin unt de peretele interior al inelului detasabil.
#48
Postat 23 January 2012 - 12:52 PM
#49
Postat 23 January 2012 - 01:09 PM
#52
Postat 23 January 2012 - 08:47 PM
Felicitari Foxyy!
#53
Postat 23 January 2012 - 09:30 PM
#54
Postat 23 January 2012 - 09:33 PM
izuk, la 22 January 2012 - 06:12 PM, a spus:
La multi ani sarbatoritului/sarbatoritei.
Saru' mana! Nu ma pricep io la ornat / bibilit, da' am incercat sa respect indicatiile chef-ului si sa-l fac (oarecum) ca la mama lui.
Sarbatorita a fost de parere ca tortul e ne-mai-po-me-nit! In afara de mmmmmm, hmmmmmm, mmmmm.... nu se auzea nimic altceva dinspre domnia dumisale! Intr-un final, a reusit sa zica: e nemaipomenit!!!! E nemaipomenit! Cam ramasese fara cuvinte, sincera sa fiu. Si ea nu prea e genul sa ramana gura-cascata.
#55
Postat 23 January 2012 - 09:34 PM
Foxyy, la 23 January 2012 - 09:30 PM, a spus:
Ma bucur ca le-a placut, regret ca ideile care mi-au tunat prin cap ca sa înlocuim gavotele au ajuns doar cînd era prea tîrziu
#56
Postat 23 January 2012 - 09:37 PM
#57
Postat 23 January 2012 - 09:39 PM
Alexandru, la 23 January 2012 - 09:34 PM, a spus:
Eh, noi sa fim sanatosi! Cateodata, taman chestiile astea dau savoarea aceea deosebita! In cazul de fata, toata lumea a remarcat stratul crocantos si m-au intrebat toti (fara exceptie) ce este, cum l-am facut / obtinut!
#58
Postat 23 January 2012 - 09:40 PM
koral, la 22 January 2012 - 09:34 PM, a spus:
Eşti tare, ce mai! N-aş avea-n veci curaju" să-l fac.
Arata cam ca vai de el, da' nu conteste. Multam, esti tare draguta!
Io cre'ca daca-ti pui in cap, il faci de belea! La cat esti tu de talentata, nu se poate sa nu-ti iasa!
#59
Postat 23 January 2012 - 09:41 PM
Geany, la 22 January 2012 - 09:40 PM, a spus:
Io' nu-s capabila de asa ceva
Bravo fata...
Pai de ce astepti? Pune labuta (gherute nu mai ai, deja precis le-ai ros pe toate! ) si treci la preparat! Pana nu incerci, n-ai voie sa zici ca nu poti sa faci!
Multam!
#60
Postat 23 January 2012 - 09:44 PM
yoyo, la 22 January 2012 - 09:58 PM, a spus:
PS: Foxule, data viitoare cand le mai faci foloseste planseta de silicon, le vei desprinde mai usor (cred).
Multumesc!
Buna si ideea ta. Nu m-am gandit la planseta cu pricina. Si nici nu mi s-a legat de laboante, in timp ce cotrobaiam prin dulapuri, asa ca.... ramane pentru data aviatoare.
Ar mai merge facute direct pe tava, dar sa fie una teflonata si buna calitativ. Avand ulei, nu se prinde, dar nici nu e necesar sa sfidam limitele tavilor...
O sa mai fac ceva incercari cat de curand. Probabil la sfarsitul saptamanii. Clatitele astea au o aroma tare buna. Le rontaiam asa, fara sa mai tin cont ca tre' sa le pun in prajitura!