Hello Dex si restul aspirantilor la detox si slabaceala

. Va confirm din propria experienta ca aceeasi dieta alimentara la care se adauga doar cafeaua (neindulcita) nu produce aceleasi efecte versus dieta din care lipseste doar cafeaua. Iar rezultatele sunt semnificativ diferite in cele 2 cazuri. Am incercat 2 tipuri de diete complet diferite (1 e dexul) cu si fara cafea (neindulcita). La adaugarea cafelei, efect slabire aproape de zero.
Eu nu m-am apucat de azi, din pacate nu am reusit sa mai intru pe aici in ultimele zile sa vad ca sunteti doritoare, pana acum, iar asta seara tocmai am scos un pui de tara sa-l fac maine (trebuie marinat si condimentat, ca e atos, nu merge gratarisit). Fie ma apuc de miercuri (pentru maine nu am pregatit nimic), dar cel mai sigur de luni. Ma gandesc ca am avea timp 9 saptamani, cat sa nu ajungem la Craciun inainte de a finaliza dieta.
Petu, incearca sa tii strict lista si metoda, daca vrei rezultate garantate. O sa vezi ca dupa 3-4 zile de tinut la buchea listei, ti se va parea foarte usor. Inceputul e mai greu, pentru ca implica vointa si dorinta de a nu te abate.
Carpatica, detoxul dureaza 3 saptamani, dupa care se tin alte 6 saptamani de mentinere, in care se reintroduc alimentele, cate 1-2 /zi, cu ochii pe cantar, astfel incat la sfarsitul perioadei de mentinere sa ai greutatea stabilizata la maximum cea cu care ai finalizat cele 3 saptamani detox. In acest rastimp de stabilizare, inertia organismului de a se reintoarece la greutatea initiala este invinsa. Daca nu ai nici un fel de probleme de metabolism, sau carente alimentare, presupun ca poti tine si mai mult de 3 saptamani, dar asta poti sa decizi spre finalul celei de a 3-a. Poate din a 4-a saptamana sa iei ceva multivitamine + multiminerale, sau sa introduci doar 2-3 alimente (branza si ulei de ex) de care ai putea sa privezi organismul prelungind dieta. Dexter e maestrul si el poate confirma, daca trebuie limitata dieta la 3 saptamani, din motive de sanatate, sau nu.
Zerda, de ce ti-a spus "suacra" asa ceva? Ai mancat cu pofta la vreo masa de familie? Eu in vizita, si in deplasare in general, sunt de neoprit ... . Daca sunt pofticioasa ...
Petu, Zerda, Carpatica succes si forta! Jos toxina! Hai, ca va urmez si eu curand.