Lizura, la 25 February 2013 - 11:53 PM, a spus:
Multumesc:) mai vreau sa dau jos macar 5 kg, 10 in mod cu totul ideal dar nu cred ca organismul meu mai vrea sa lucreze cu mine. Plus stresul isi spune cuvintul: calatorii cu avionul, prezentari publice...si faptul ca afara ploua ploua...Ce o sa incerc o sa fie detoxul cu sucuri de legume si fructe simbata, ca sa scot mai multe toxine afara. Alte solutii deocamdata nu mai am. As incerca si electrostimularea eventual - dar sincer nu stiu ce sa zic despre teoria ca ai pierde in diametru mult pe baza ei.
Liz, posibil sa aiba electostimularea efect, doar impreuna cu detoxifierea si dieta, dar de la 10 sedinte in sus. Totusi, nici eu nu cred ca ajuta foarte mult daca nu tii regim. Mai verifica putin oferta, au aparut si alte aparate si mai eficiente decat electrostimularea. Chestia e ca si pt aceastea ai nevoie de timp. Imi facusem si eu un calcul sa fac 10 sedinte pe 5 zone+ 1 bonus, dar trebuia sa stau la salon minim 4h/zi ... mda, poate la pensie ...
Mi se pare ok detox cu sucuri de legume si fructe. Doar o data pe saptamana? sambata? Se recomanda 1-2 zile de meniuri vegetariane / saptamana, pe cat posibil fructe si legume crude.
Eu am tinut intr-un an 5 zile detoxifiere, cu doar greph mancat ca atare (fara pielite) oricat (dar nu mancam mai mult de 4-5 bucati/zi ca nu puteam) toata ziua, am slabit 5 kg, dupa care am tinut cateva saptamani de mentinere cu dieta (mic dejun orice, pranz dietetic, seara apa). M-am simtit excelent dupa, la fel, tenul arata luminos si curat, mi-a disparut acneea lejera de care sufeream pe atunci, celulita nu prea aveam la vremea aia, dar grasimea in exces s-a dus toata : cantaream ideal pt mine: 47 kg
Cu stresul te inteleg perfect, plus calatorii si prezentari nu prea iti dau sansa sa mananci controlat (nu poti in public sa vii cu caserola de acasa). Pe mine, care-s emotiva, prezentarile in public ma slabeau foarte mult- 5 kg in 2 luni, fara nici o dieta. De stres si eu ma ingras, dar in mod special din cauza de program de mese dezorganizat.
Fortza Liz!
Fortza Oana!
Jos toxina!