Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#1581 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 25 February 2013 - 06:00 PM

Dupa a 4-a zi de detox -400g,a 3-a zi -200,a 2-a zi -600g, prima zi -700g.
Am vazut ca anul trecut slabisem cu 900g mai mult dupa 4 zile de detox,dar cred ca le voi slabi in urmatoarele zile/saptamani, nu ma las, ca-mi place dieta asta prea mult!!

Dani, si eu zic tot asa carne 'fleosca' ca asa o am si eu la picioare daca nu fac sport cu greutati, si cand eram slaba si aveam muschi tot mi se flutura putin carnea de la bulanele de sus- asa am eu tipul de carne mai fluturatic , alti au o carne mai indesata. La mine se observa f mult la picioare cand pun kg in plus si te-am inteles perfect cand ai zis ca se alungesc picioarele(sper sa nu gresesc...nu ma mai uit in urma cum ai scri,nici nu am timp )- cand slabesc si eu , tot asa mi se pare ca picioarele mele nu sunt asa scurte, sunt mai ...nici nu mai zic cum...ca apoi nu am chef de alte replici... Oricum sunt in acelasi gand cu tine, cred ca aveam acelasi tip de carne :pupic:

La cantar nu am aratat atat de mult ca am slabit, dar la corp ma vad bine, si daca ma vad asa eu, atunci inseamna ca am slabit mult! :pupic:

Jos toxina!!
Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#1582 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 25 February 2013 - 10:06 PM

[quote name='Daniella' date='25 February 2013 - 12:31 PM' timestamp='1361788277' post='187281']
[quote name='Lizura' date='24 February 2013 - 01:39 AM' timestamp='1361662742' post='187065']
[quote name='Oana S' date='23 February 2013 - 09:18 PM' timestamp='1361647124' post='187033']

Liz, [/b]dieta asta nu e orientativa, doar mod de combinare si selectare a alimentelor, ci se tine strict pe metoda si lista indicata. Respectiv nu ai voie sa inlocuiesti spanacul cu urzici, ceapa cu praz sau orice alta modificare, pentru ca iesi din competitie, adica din dieta asta. Daca vei tine strict vei observa in oglinda, pe haine, pe cantar si nivel de energie exact efectele mentionate de Dex, Oana etc, pentru ca sunt rezultate ale detoxifierii organismului (celulita e datorata toxinelor acumulate in tesutul adipos care sporeste). NU poti spune ca tii DETOX (aceasta dieta, pe care am denumit-o noi asa), daca nu respecti cu precizie si sfintenie cum e scris in metoda si respectand doar alimentele din lista. Orice dieta alegi sa tii mult succes si scrie in continuare aici ca si noi putem sa invatam din experienta ta! Multa sanatate si succes si surorii tale! Felicitari sotului!

Nu vreau sa par fanatica, sa stau cu biblia (metoda si lista) in mana si/sau sa dojenesc pe altii, departe de mine!!! Fiecare alege ce e mai potrivit pentru el, ce ii permite sanatatea si ce stie ca are nevoie. Doar vreau sa atrag atentia ca Detoxul in intelesul nostru e fix metoda + lista, fara abateri si are eficienta de 300 g /zi in medie si de detoxifiere si pierdere a grasimii in exces doar in formula aceasta. Orice alta adaptare va apartine. Prin urmare, nu va asteptati sa folositi alte legume, alte carnuri, combinatii, strop de ulei si altele nepermise si sa obtineti rezultat, sau sa va uitati apoi lung la cantar/oglinda.
[/quote]
Dani eu am slabit 10 kg cu ulei de masline si cu legume amestecate. Deci merge si asa. Nu in 3 saptamini ci in 10-11 luni. Eu zic ca nu e rau. Si am mai dat-o si prin strachini - am facut pauza cind nu am mai putut.
Imagine postata
Imagine postata

#1583 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 February 2013 - 10:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2013 - 04:41 PM, a spus:

Meniul de vineri seara: 300 g cod Alaska cu salata din 1 /2 fenicul cu 1 portocala.
Este pentru prima oara cand am facut salata de fenicul cu portocala si mi-a placut enorm combinatia, desi feniculul ca atare nu mi-a incantat vreodata papilele pana la varianta asta! Bun de tot gustul ala dulce al portocalei combinat cu feniculul racoritor! Nici varianta de fenicul cruncy, grillat, nu a fost rea deloc! Multumesc de idei!
De acum nu prea o sa mai postez meniuri cu foto, pt ca sunt variatiuni pe aceesi tema. Daca vine cineva cu ceva nou la meniuri, sunt ochi si artaculinara =))

Nici nu stiam de fenicul ca e permis, imi place f tare!!!
Imagine postata
Imagine postata

#1584 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 February 2013 - 10:13 PM

Liz e foarte, foarte bine 10 kg in 10 luni e ideal! Asa este cel mai santos de slabit 1-2 kg pe luna.Felicitari! In primul rand este foarte bine ca iti merge tie bine si ce iti place tie. Toata admiratia!=))
cat mai vrei sa dai jos?

De ex., eu nu sunt asa destoinica, nu pot sa tin o dieta 10-11 luni sau mai mult, de aceea am ales-o pe aceasta, nici prea scurta, nici prea lunga. La mine 9 saptamani sunt cam maxim suportabil de abtinut, ca la vizite, iesiri in oras, concedii inevitabil poftesc diverse. Cea mai pofticioasa sunt cand fac eu bunatati multe memorabile pt musafiri. In vizita ma pot abtine mai usor, daca am meniul care imi trebuie la ora potrivita, cat sa nu flamanzesc.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1585 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 10:16 PM

Vezi postareaLizura, la 25 February 2013 - 10:12 PM, a spus:

E permis, fusese sarit cumva din lista, dar a fost completata lista la prima pagina. Daca nu ai incercat inca sa probezi varianta cu portocala, sare roz si balsamic din cel bun.... myammy

Tu ce mananci in afara de legume combinate + ulei si fructe?
Ai in dieta si lactate/branzeturi?

#1586 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 11:03 PM

Vezi postareaOana S, la 25 February 2013 - 06:00 PM, a spus:

Dupa a 4-a zi de detox -400g,a 3-a zi -200,a 2-a zi -600g, prima zi -700g.
Am vazut ca anul trecut slabisem cu 900g mai mult dupa 4 zile de detox,dar cred ca le voi slabi in urmatoarele zile/saptamani, nu ma las, ca-mi place dieta asta prea mult!!

Dani, si eu zic tot asa carne 'fleosca' ca asa o am si eu la picioare daca nu fac sport cu greutati, si cand eram slaba si aveam muschi tot mi se flutura putin carnea de la bulanele de sus- asa am eu tipul de carne mai fluturatic , alti au o carne mai indesata. La mine se observa f mult la picioare cand pun kg in plus si te-am inteles perfect cand ai zis ca se alungesc picioarele(sper sa nu gresesc...nu ma mai uit in urma cum ai scri,nici nu am timp )- cand slabesc si eu , tot asa mi se pare ca picioarele mele nu sunt asa scurte, sunt mai ...nici nu mai zic cum...ca apoi nu am chef de alte replici... Oricum sunt in acelasi gand cu tine, cred ca aveam acelasi tip de carne =))

La cantar nu am aratat atat de mult ca am slabit, dar la corp ma vad bine, si daca ma vad asa eu, atunci inseamna ca am slabit mult! =))

2 kg in 4 zile FELICITARI! Keep going! Fortza Oana! =)) Chiar daca nu se vede pe cantar se vede pe centimetru si pe aspect!
Nu suntem noi singurele, Oana. Toate femeile sufera de lipsa de utilizare a muschilor aductori, de pe partea interioara a coapsei, trebuie exercitii speciale.
=))

#1587 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 February 2013 - 11:53 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2013 - 10:13 PM, a spus:

Liz e foarte, foarte bine 10 kg in 10 luni e ideal! Asa este cel mai santos de slabit 1-2 kg pe luna.Felicitari! In primul rand este foarte bine ca iti merge tie bine si ce iti place tie. Toata admiratia!:biggrin:
cat mai vrei sa dai jos?

De ex., eu nu sunt asa destoinica, nu pot sa tin o dieta 10-11 luni sau mai mult, de aceea am ales-o pe aceasta, nici prea scurta, nici prea lunga. La mine 9 saptamani sunt cam maxim suportabil de abtinut, ca la vizite, iesiri in oras, concedii inevitabil poftesc diverse. Cea mai pofticioasa sunt cand fac eu bunatati multe memorabile pt musafiri. In vizita ma pot abtine mai usor, daca am meniul care imi trebuie la ora potrivita, cat sa nu flamanzesc.

Multumesc:) mai vreau sa dau jos macar 5 kg, 10 in mod cu totul ideal dar nu cred ca organismul meu mai vrea sa lucreze cu mine. Plus stresul isi spune cuvintul: calatorii cu avionul, prezentari publice...si faptul ca afara ploua ploua...Ce o sa incerc o sa fie detoxul cu sucuri de legume si fructe simbata, ca sa scot mai multe toxine afara. Alte solutii deocamdata nu mai am. As incerca si electrostimularea eventual - dar sincer nu stiu ce sa zic despre teoria ca ai pierde in diametru mult pe baza ei.
Imagine postata
Imagine postata

#1588 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 February 2013 - 11:56 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2013 - 10:16 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 25 February 2013 - 10:12 PM, a spus:

E permis, fusese uitat din lista. Daca nu ai incercat inca sa probezi varianta cu portocala, sare roz si balsamic din cel bun.... myammy

Tu ce mananci in afara de legume combinate + ulei si fructe?
Ai in dieta si lactate/branzeturi?

lactate f rar - si doar pt ca sint un bautor mare de lapte rece si imi place brinza de vaci aia de la piata.
Imagine postata
Imagine postata

#1589 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 26 February 2013 - 03:08 AM

zerda, văd că stocul tău de negativitate creşte direct proporţional cu succesul fetelor. cred că ţi-e clar că o să culegi ce ai semănat şi o să-ţi vină rândul să ai nevoie de încurajări şi în loc de vorbe bune o să-ţi iei bubuieli şi batjocuri.

#1590 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2013 - 09:21 AM

Vezi postareaLizura, la 25 February 2013 - 11:53 PM, a spus:

Multumesc:) mai vreau sa dau jos macar 5 kg, 10 in mod cu totul ideal dar nu cred ca organismul meu mai vrea sa lucreze cu mine. Plus stresul isi spune cuvintul: calatorii cu avionul, prezentari publice...si faptul ca afara ploua ploua...Ce o sa incerc o sa fie detoxul cu sucuri de legume si fructe simbata, ca sa scot mai multe toxine afara. Alte solutii deocamdata nu mai am. As incerca si electrostimularea eventual - dar sincer nu stiu ce sa zic despre teoria ca ai pierde in diametru mult pe baza ei.

Liz, posibil sa aiba electostimularea efect, doar impreuna cu detoxifierea si dieta, dar de la 10 sedinte in sus. Totusi, nici eu nu cred ca ajuta foarte mult daca nu tii regim. Mai verifica putin oferta, au aparut si alte aparate si mai eficiente decat electrostimularea. Chestia e ca si pt aceastea ai nevoie de timp. Imi facusem si eu un calcul sa fac 10 sedinte pe 5 zone+ 1 bonus, dar trebuia sa stau la salon minim 4h/zi ... mda, poate la pensie ...

Mi se pare ok detox cu sucuri de legume si fructe. Doar o data pe saptamana? sambata? Se recomanda 1-2 zile de meniuri vegetariane / saptamana, pe cat posibil fructe si legume crude.

Eu am tinut intr-un an 5 zile detoxifiere, cu doar greph mancat ca atare (fara pielite) oricat (dar nu mancam mai mult de 4-5 bucati/zi ca nu puteam) toata ziua, am slabit 5 kg, dupa care am tinut cateva saptamani de mentinere cu dieta (mic dejun orice, pranz dietetic, seara apa). M-am simtit excelent dupa, la fel, tenul arata luminos si curat, mi-a disparut acneea lejera de care sufeream pe atunci, celulita nu prea aveam la vremea aia, dar grasimea in exces s-a dus toata : cantaream ideal pt mine: 47 kg :biggrin:

Cu stresul te inteleg perfect, plus calatorii si prezentari nu prea iti dau sansa sa mananci controlat (nu poti in public sa vii cu caserola de acasa). Pe mine, care-s emotiva, prezentarile in public ma slabeau foarte mult- 5 kg in 2 luni, fara nici o dieta. De stres si eu ma ingras, dar in mod special din cauza de program de mese dezorganizat.

Fortza Liz!
Fortza Oana!
Jos toxina!

#1591 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2013 - 10:45 AM

Jurnal Detox 2:

Ziua a 15-a, Luni, 25 februarie 2013:

MD: Fresh din 1 grepfruit
P:
200 g cod Alaska la cuptor sub grill (rasnitat cu piper mozaic, sare rox, usturoi, ghimbir), cu 15 rosii cherry crude

C: creveti cu salata de ridichi Daykon

Ziua a 16-a, Marti, 26 februarie 2013:
P: 200 g cod Alaska la cuptor sub grill, cu salata verde

C: creveti cu rosii cherry, 1 cana capsuni

Cantarire: 55,1 kg stationar de sambata dimineata pana azi dimineata

#1592 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 February 2013 - 08:41 PM

Eu azi am constatat ca dupa 2 saptamini de dieta si un weekend de nedieta - am dat jos 2 kg. Am ajuns la 59.5 dimineata.
Am baut o cafea cu un pic de lapte dimineata si in rest apa toata ziua si seara o cina devreme la Novotel - salata de fructe de mare si terina de pui si peste, doua bucatele de somon si la sfirsit am dat-o in bara cu doua bucatele de rulada super pufoasa cu migdale si capsuni.

Sa vedem ce zice cintarul miine.
Imagine postata
Imagine postata

#1593 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2013 - 09:49 PM

Liz, felicitari pentru 2 kg date jos! Se mai intampla sa intram si in derapaj, nu-i nimic, compensezi maine cu ceva usor-usurel.
Si eu acelasi mod haotic cand nu tin detox :toata ziua doar ceai si apa, eventual ceva usurel pe la pranz si seara tarziu ma razbeste o foame si nu mai detin controlul. Nu are nimic, maine de la capat ! Bafta multa!

#1594 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2013 - 05:47 AM

Vezi postareaEataly, la 25 February 2013 - 02:48 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 25 February 2013 - 01:54 PM, a spus:

- 700 de grame dupa prima zi... OMG, este ca in gluma lui Sacha Baron Cohen de la premiile BAFTA ca Gerard Depardieu a slabit 13 kile, pentru ca s-a dus la toaleta!

:)
Ma scuzati dar nu m-am putut abtine!
E prea tare.

eataly, nici eu nu mă pot abţine să nu-ţi spun că mai bine te tăvăleai de râs în intimitatea casei matale, decît aici, într-un moment total nepotrivit.

Vezi postareanrares, la 25 February 2013 - 03:58 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 25 February 2013 - 02:53 PM, a spus:

zerda, sper ca asta să fie ultima ta intervenţie pe topicul ăsta. mulţumesc.
daca e cazul pot continua eu in locul ei. :)

rareş, no problem man, îţi putem administra nuiele la popoul gol, galantule care eşti tu galant şi sărişi să-ţi ajuţi seamănu'

#1595 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 February 2013 - 01:00 PM

Vezi postareaDexter, la 27 February 2013 - 05:47 AM, a spus:

- 700 de grame dupa prima zi... OMG, este ca in gluma lui Sacha Baron Cohen de la premiile BAFTA ca Gerard Depardieu a slabit 13 kile, pentru ca s-a dus la toaleta!

B)
E prea tare.

eataly, nici eu nu mă pot abţine să nu-ţi spun că mai bine te tăvăleai de râs în intimitatea casei matale, decît aici, într-un moment total nepotrivit.

daca e cazul pot continua eu in locul ei. B)

rareş, no problem man, îţi putem administra nuiele la popoul gol, galantule care eşti tu galant şi sărişi să-ţi ajuţi seamănu'

Dex, eu am ras si inca rad de gluma referitoare la Depardieu.
Pentru mine si rasul e un detox.Asa ca eram in topic.

#1596 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2013 - 04:57 PM

Jurnal Detox 2:

Ziua a 17-a, Miercuri, 27 februarie 2013:
P: 300 g cod pastrav la cuptor sub grill (rasnitat cu piper mozaic, sare rox, usturoi, ghimbir), cu 2 castraveti din cei lungi cruzi
C: creveti cu rosioare

B) cantarire: 54,4 kg, respectiv -700 g vs ieri B) Iuhuu ce happy sunt! am -4,8 kg, la ora asta vs 11 februarie= inceput Detox. Dex, merci B) Vivat Detoxul! B)

Fortza Oana, nu mai fi mahnita de interventiile nepotrivite, ca nu merita! Te rog mai vino la raport, sa ne bucuram impreuna si sa te incurajam. Daca tot ti-e lehamite, macar da-mi PM, ca nu prea deschid FB. Pup everybody!

#1597 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2013 - 06:07 PM

forza dani! cu centimetrii cum merge, s-au "lărgit" hainele? B)

#1598 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 27 February 2013 - 07:19 PM

:lol: :lol: :lol:
Jos toxina!!!!
Hai fetele, curaj si determinare!
Noi grijim de pampoane!

#1599 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 27 February 2013 - 08:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2013 - 04:57 PM, a spus:

Jurnal Detox 2:

Ziua a 17-a, Miercuri, 27 februarie 2013:
P: 300 g cod pastrav la cuptor sub grill (rasnitat cu piper mozaic, sare rox, usturoi, ghimbir), cu 2 castraveti din cei lungi cruzi
C: creveti cu rosioare

:lol: cantarire: 54,4 kg, respectiv -700 g vs ieri :lol: Iuhuu ce happy sunt! am -4,8 kg, la ora asta vs 11 februarie= inceput Detox. Dex, merci :lol: Vivat Detoxul! :lol:

Fortza Oana, nu mai fi mahnita de interventiile nepotrivite, ca nu merita! Te rog mai vino la raport, sa ne bucuram impreuna si sa te incurajam. Daca tot ti-e lehamite, macar da-mi PM, ca nu prea deschid FB. Pup everybody!

Mai Madam sa stii ca eu te gasesc si te bat!!!Se poate asa ceva bre? o sa slabesc si eu numai de ciuda:))
Mda...eu azi m-am trezit cu 59.00 fix la cintar dar la prinz...nu aveau legume si am luat legume cu orez linga somon...legumele simple se terminasera cu gratie inaintea mea...

Iar seara am mincat niste .....crenvursti frate...ca nu aveam nimic gatit in casa...sa imi fie rusine...miine ma trezesc de la ei si de la mustar cu boabe...de 5 sute de kilograme :lol:
Imagine postata
Imagine postata

#1600 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 27 February 2013 - 08:42 PM

Vezi postareaDexter, la 27 February 2013 - 05:47 AM, a spus:

:lol:
E prea tare.

daca e cazul pot continua eu in locul ei. :lol:

Credeam ca aici se contreaza (ataca) ideile, nu oamenii. Tin sa va anunt ca nu-i frumos ceea ce faceti.

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul