Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#1641 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2013 - 11:17 PM

MOR DE O POFTA DE FISTIC/MIGDALE /CAJU CRUDE ! Ufff, Detoxule :D!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1642 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 March 2013 - 02:36 PM

Da, pana la urma sunt bune nedumeririle mele exprimate. Acuma vazui cate mi-ati sarit in ajutor, linkuri, chestii...tre sa mai studiez, sa vad cum diger eu :)
Oricum, partea cu pepenele verde m-a intristat, e fructul meu preferat. Si unde intra pepenii, la dulci? De ce-s categorie separata? Ca fermenteaza la intalnire, asa-i,am constatat pe propria-mi burta.

Forza detox,azi cum e?

#1643 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 07 March 2013 - 09:32 AM

Vezi postareamoatza, la 05 March 2013 - 02:36 PM, a spus:

Da, pana la urma sunt bune nedumeririle mele exprimate. Acuma vazui cate mi-ati sarit in ajutor, linkuri, chestii...tre sa mai studiez, sa vad cum diger eu :)
Oricum, partea cu pepenele verde m-a intristat, e fructul meu preferat. Si unde intra pepenii, la dulci? De ce-s categorie separata? Ca fermenteaza la intalnire, asa-i,am constatat pe propria-mi burta.

Forza detox,azi cum e?

In anul in care am construit casa,eu am slabit cu pepene verde din cel cu coaja verde dantelata.

Imagine postata

Dimineata nu mancam nimic,apoi mergeam la magazin dupa cumparaturi,gateam pentru muncitori,ii hraneam si pe la 3-4 dupa masa mancam singura un pepene .
Seara picam lata si adormeam inainte de cina.Imagine postata
Si am ajuns la 57 de kg la 1,73 m.

Pepenii astia ii ador.
Cei cu coaja galbena imi fac greata .Sunt prea parfumati .

Tre sa mai construiesc o casa .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1644 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 March 2013 - 12:15 PM

Aha, da! Asta-i cheia, nu pepenele.
Pisco, nush cati ani aveai tu cand ai facut casa, dar io cand ajunsesem la 53 de kile, nu aratam bine la fatza. Mai voalat, dar imi spuneau toti. Poate depinde de osatura.

#1645 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 March 2013 - 05:09 PM

moaţa, cred că pînă la urmă cel mai bine e să experimentezi şi să vezi cu ce combinaţii ţi-e bine

pişco
, măcar o anexă, o renovare, poate tot se găseşte :lol:

dani şi oana, la voi cum merge?

atenţie la miel in revenire, e a doua oară că am probleme cu el, o să-l las mai uşor.
am introdus şniţele vieneze cu succes iar azi la micul dejun am mâncat pandoro cu crema de pistacchio, vă spun mâine rezultatul
urmează fasolea şi pizza homemade

jos toxina!

#1646 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 05:27 PM

Motzulin, explicatia cu pepenele este ca:
pepenele se are cel mai rapid timp de digestie dintre toate fructele (care oricum au timp de digestie daor 20-30 min). Continand multe glucide fermenteaza impreuna cu restul de mancare in stomac si inhiba formarea aminoacizilor necesari digerarii restului de hrana cu care l-ai ingera impreuna etc... ca si in celelalte cazuri. Pepenele nu e voie de combinat nici macar cu funze verzi (care altfel merg cu toate celelalte grupe alimentare, inclusiv carne). Pepenele il poti manca singur la o masa, combinat doar cu fratii sai din aceeasi grupa: pepene galben cu pepene rosu! Vestea buna e ca il mananci pe stomacul gol si dupa jum de ora poti manca masa ta de care oi fi vrand. Deci nu inelege ca trebuie exclus.
De altfel cel mai corect mod de alimentatie este 1 aliment / o masa.

Eu la 53 kg nu sunt deloc slabanoaga! arat inca "in carne", chiar anul trecut am reusit sa scad la 52,0 kg la un moment dat si de fapt la viata mea doar in ultimii 4 ani am avut mai mult de atat. Eu sigur am oase usoare, pt ca si la 47 arat tot "in carne" sau ma rog... sexy lady, nu femeie snur / osoasa, adica sunt de fel mai pufoasa, cu oase subtirele si usoare. Deci sigur depinde de conformatie.
Eu acum la 55 kg, inca sunt rotunjoara la fata si am gusa ... :lol: , uite facui repede acusi o foto si v-am adus si flori de 8 martie, ca maine nu sunt pe baricade, plec la mareeee :lol:

Nici la 47 kg nu as fi slabanoaga si osoasa, tot sexy lady raman :71: ... vreau sa zic cu carnita pe mine! n-am fost niciodata schiloada, desi am variat 47-52 kg. La mai mult de 55 kg sunt stresul, nu-mi mai prieste nimic, nu am chef de nimic, ma simt cat un butoi! Suntem diferite, depinde fiecare cum se simte bine in pielea sa :( , dar mai ales astora scunde, nu ne vine deloc bine nici 1 kg in plus ^_^

#1647 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 05:58 PM

dani, felicitări maxime şi floricele pentru tine şi pentru doamne! :lol:

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1215-13626715447356.jpg

#1648 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 06:03 PM

merci Dex!

si aici in vara trecuta, fara tzol, cam pe la 52 kg, dupa detox si mentinere :

#1649 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 06:44 PM

dani, kilele alea pe care mai vrei să le dai jos, unde sunt bre că în poză nu-i nici unul vizibil, arăţi trăznet. parol. dacă-s sub costum :lol: te înrolez cu mine la classical stretch că poţi să-l faci cu picea ca asistent, sigur vă veţi distra amândouă.

#1650 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 March 2013 - 08:43 AM

merci mult!!!
au fugit 2 kg la 1 zi dupa ce a venit musafirul, asa ca ma declar multumita: am pus acum costumul de baie pe mine sa plecam si nu mai e asa de rau!

unde le am?!!! sub par.... :)

apai eu stiu cum sunt la 47 si cum sunt la 52 (ori 55 cum sunt acum) si mai incap 5 kg de slabeala sa fiu diva: mai am destul de slabit pe picioare/abdomen adicatelea de sub genunchi ... si pana sub sani....chiar si pe brate. Asta, pt ca imi plac picioarele subtiri ca sa port scurt, iar cand spun subtiri nici intr-un caz nu ma refer la betze, dar nici la picioare tzapanoase cum le am acum eu... in fine idealul meu e sa am 47 kg si sa ma mentin in 47, no more then 48 kg! Si sa pot manca in baza unei diete sanatoase, echilibrat, cate putin din tot ceea ce e sanatos, fara sa mai pun nik pe mine! :drool: eu nu vreau regim pe viata, vreau sa gasesc o dieta echilibrata si sanatoasa! mod de alimentatie sanatos e prioritatea mea de peste 20 ani ... asa ca o-i gasi formula pana la urma.
Deci sa mai vb despre asta!
va doresc un weekend minunat si LA MULTI ANI, Doamnelor!

#1651 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 March 2013 - 07:18 PM

raportul pentru ieri: 2 bucăţi de pandoro cu cremă de fistic, 5 (cinci :D) felii de pâine prăjită frecată cu usturoi şi unsă cu ulei de măsline şi pastă de jumări şi fasole cu ciolan la cină. 2 alimente noi intr-o zi şi exagerat de multă pîine. rezultatul s-a văzut pe cântar dar mai puţin decît anticipam. azi disciplină :D, ouă fierte, grătar de vacă şi frunziş, că mîine vreau să fac pizza

#1652 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 March 2013 - 10:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 March 2013 - 08:43 AM, a spus:

Asta, pt ca imi plac picioarele subtiri ca sa port scurt, iar cand spun subtiri nici intr-un caz nu ma refer la betze, dar nici la picioare tzapanoase cum le am acum eu...

exagerezi, tu oricum ai conformatia cu picioare subtiri si potential de marire in sus, la burta, umeri si brate.
cum esti acum e f bine! si-n plus, conformatia asta te-ajuta mereu la fata, mentine un strat adipos in partea de sus a corpului, adica nu te vei rida prea repede, ceea ce-i f bine.
in pozele astea recente semeni cu Bea, sau, ma rog, ea cu tine. nu-ti mai fa pb, si ea o sa aiba par frumos, vad ca si tati sta bine la capitolul asta.
forza detox!

#1653 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 10 March 2013 - 06:40 PM

Dani tu stii cel mai bine cum vrei sa arati, dar cu siguranta ca noua ne placi deja tare mult. Felicitari pentru determinare.
Dex, da ce facusi maica? Destarbalare se cheama ce-ai facut tu acolo!
La multi ani cu intarziere de 8 Martie pentru toate doamnele!

#1654 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 10:49 AM

Motzulin, numai la burti, picioare, coapse ma umflu, brate si umeri nu prea. La fatzau da si acolo is destul de rotunjoara.
VA pupez si va multumesc de complimente.
M-am intors dupa desfraul de we, sa vad maine cantarul, ca azi e irelevant.:drool: Azi la pranz salata de fenicul cu portocala si zeama de lamaie + 1 conserva ton in suc natural, aseara aceeasi salata cu 250 g de cod Alaska. Diseara creveti cu rosioare si keep going pe saptamana asta la mentinere. Daca nu voi fi multumita de rezultatul de dupa weekend o sa o iau iar cu detox de luni ...sau cu altceva ...vad eu ce chef si inspiratie am. Saptamana asta se anunta stresanta, imi vine sefulicul pe joi-vineri.
Felicitari pt cine NU mamanca de stres! eu o iau pe aratura de la stres!

O saptamana detoxifianta doamnelor si domnilor! :drool:

#1655 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 March 2013 - 04:02 PM

Salutare!! La multi ani de 8Martie!! - mai cu intarziere...
La mine nu a mers Arta cateva zile si apoi am dat-o uitata...

Eu am intrerupt dieta dupa a 12-a zi de detox, rusinica!! Prietenele mele au zis ca nu sunt distractiva la dieta :lol: Mi-am ales si eu luna cea mai incarcata cu evenimente si a fost cam greu sa trec prin ele, la unele am facut fata dar la altele nu! Sunt si eu om, asta e! dar oricum nu am mancat aiurea, nu aluaturi, mi-am luat biscuiti facuti doar din seminte si indulciti din diferite fructe uscate, am incercat sa evit mancarea grasa, si multe altele...

Sotul meu a continuat dieta, ca am uitat sa spun ca si el a inceput o data cu mine detox-ul, si mai are pana miercuri si termina. A slabit f mult, a slabit pana acum 7 kg, arata super la corp, parca a facut la sala, se vad muschi f frumos.

Eu nu m-am ingrasat, am ramas cu aceasi greutate dupa detox, incerc sa fiu cuminte cu mentinerea, la adaugarea semintelor si a nucusoarelor am fost ok,nu am pus deloc in plus, inca nu am adaugat branzica...beau lapte migdale, inca nu am baut cafea si nici nu vreau sa o adaug cat de curand, imi prefer ceaiurile mele, am cumparat multe, multe!

Vrau sa continui detoxul, sa mai fac inca 2 sapt, dar trebuie sa-mi gasesc o fereastra, inca vin alte evenimente...

Dani, esti o sexoasa!! :71: Arati tare bine la corp,eu te vad ok, dar tu stii mai bine :notworthy: Forta la mentinere!!

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#1656 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 04:14 PM

bravo dani, oana şi mr. oana!!! jos toxina şi menţinere uşoară!

#1657 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 05:02 PM

Brava Oana si felicitari maxime sotului! deci dieta tinuta corecta aduce scaderea de -7 kg prevazuta! sustin

si eu am avut anul asta, un mare elan, dar tot dupa 12 zile l-am pierdut si eu din vari motive. Sunt in alerta si eu in continuare, nu am reluat un stil de viata anterior, chiar daca sanatos, dar nici mentinerea nu am facut-o ca la carte. Keep going! asta e anul asta succes mai mititel, dar ne revenim noi la capsor curand :notworthy:

Dex, multumim de galerie, abia stept sa ma cantaresc maine, ca doar azi am reusit sa trec pe la baie... dupa 3 zile. M-a innebunit si luna crescatoare ... parerea mea, care cred in aceasta influenta!)

spor la detox tuturor!

#1658 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 05:57 PM

la ora asta, inca nu stiu ce voi manca de cina :notworthy:
daca nu cumpar si fac ce trebuie, cad in vreun pacat! tine-ti-ma-ti pe drumul drept :lol:

#1659 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 March 2013 - 02:30 AM

dani, cînd nu ai cină pregătită, papă ca la detox şi te-ai scos dar asta inseamnă să ai tot timpul în frigi proteină şi vegetale

#1660 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 March 2013 - 12:04 PM

Dex, asa imi propusesem, am si luat tot ce imi trebuia, dar mi-a facut tati o surpriza.
Am bagat 4 cotletele mici de berbecut si juma de antricot de vita, alaturi de ciuperci trase in ulei cu mult usturoi si rozmarin + 2 pahare de vin Tokaji. O cina minunata.

Cantarul nu a reactionat negativ azi in zori, desi ieri pe seara am bagat si ceva migdale + coacaze rosii uscate. Sunt back in business la 55kg, ca si inainte de we.

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic