Reţete detox
Postat 04 March 2013 - 11:17 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 March 2013 - 02:36 PM

Oricum, partea cu pepenele verde m-a intristat, e fructul meu preferat. Si unde intra pepenii, la dulci? De ce-s categorie separata? Ca fermenteaza la intalnire, asa-i,am constatat pe propria-mi burta.
Forza detox,azi cum e?
Postat 07 March 2013 - 09:32 AM
moatza, la 05 March 2013 - 02:36 PM, a spus:

Oricum, partea cu pepenele verde m-a intristat, e fructul meu preferat. Si unde intra pepenii, la dulci? De ce-s categorie separata? Ca fermenteaza la intalnire, asa-i,am constatat pe propria-mi burta.
Forza detox,azi cum e?
In anul in care am construit casa,eu am slabit cu pepene verde din cel cu coaja verde dantelata.

Dimineata nu mancam nimic,apoi mergeam la magazin dupa cumparaturi,gateam pentru muncitori,ii hraneam si pe la 3-4 dupa masa mancam singura un pepene .
Seara picam lata si adormeam inainte de cina.

Si am ajuns la 57 de kg la 1,73 m.
Pepenii astia ii ador.
Cei cu coaja galbena imi fac greata .Sunt prea parfumati .
Tre sa mai construiesc o casa .

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 07 March 2013 - 12:15 PM
Pisco, nush cati ani aveai tu cand ai facut casa, dar io cand ajunsesem la 53 de kile, nu aratam bine la fatza. Mai voalat, dar imi spuneau toti. Poate depinde de osatura.
Postat 07 March 2013 - 05:09 PM
pişco, măcar o anexă, o renovare, poate tot se găseşte

dani şi oana, la voi cum merge?
atenţie la miel in revenire, e a doua oară că am probleme cu el, o să-l las mai uşor.
am introdus şniţele vieneze cu succes iar azi la micul dejun am mâncat pandoro cu crema de pistacchio, vă spun mâine rezultatul
urmează fasolea şi pizza homemade
jos toxina!
Postat 07 March 2013 - 05:27 PM
pepenele se are cel mai rapid timp de digestie dintre toate fructele (care oricum au timp de digestie daor 20-30 min). Continand multe glucide fermenteaza impreuna cu restul de mancare in stomac si inhiba formarea aminoacizilor necesari digerarii restului de hrana cu care l-ai ingera impreuna etc... ca si in celelalte cazuri. Pepenele nu e voie de combinat nici macar cu funze verzi (care altfel merg cu toate celelalte grupe alimentare, inclusiv carne). Pepenele il poti manca singur la o masa, combinat doar cu fratii sai din aceeasi grupa: pepene galben cu pepene rosu! Vestea buna e ca il mananci pe stomacul gol si dupa jum de ora poti manca masa ta de care oi fi vrand. Deci nu inelege ca trebuie exclus.
De altfel cel mai corect mod de alimentatie este 1 aliment / o masa.
Eu la 53 kg nu sunt deloc slabanoaga! arat inca "in carne", chiar anul trecut am reusit sa scad la 52,0 kg la un moment dat si de fapt la viata mea doar in ultimii 4 ani am avut mai mult de atat. Eu sigur am oase usoare, pt ca si la 47 arat tot "in carne" sau ma rog... sexy lady, nu femeie snur / osoasa, adica sunt de fel mai pufoasa, cu oase subtirele si usoare. Deci sigur depinde de conformatie.
Eu acum la 55 kg, inca sunt rotunjoara la fata si am gusa ...

Nici la 47 kg nu as fi slabanoaga si osoasa, tot sexy lady raman

Postat 07 March 2013 - 05:58 PM

Postat 07 March 2013 - 06:03 PM
si aici in vara trecuta, fara tzol, cam pe la 52 kg, dupa detox si mentinere :
Postat 07 March 2013 - 06:44 PM

Postat 08 March 2013 - 08:43 AM
au fugit 2 kg la 1 zi dupa ce a venit musafirul, asa ca ma declar multumita: am pus acum costumul de baie pe mine sa plecam si nu mai e asa de rau!
unde le am?!!! sub par....

apai eu stiu cum sunt la 47 si cum sunt la 52 (ori 55 cum sunt acum) si mai incap 5 kg de slabeala sa fiu diva: mai am destul de slabit pe picioare/abdomen adicatelea de sub genunchi ... si pana sub sani....chiar si pe brate. Asta, pt ca imi plac picioarele subtiri ca sa port scurt, iar cand spun subtiri nici intr-un caz nu ma refer la betze, dar nici la picioare tzapanoase cum le am acum eu... in fine idealul meu e sa am 47 kg si sa ma mentin in 47, no more then 48 kg! Si sa pot manca in baza unei diete sanatoase, echilibrat, cate putin din tot ceea ce e sanatos, fara sa mai pun nik pe mine!

Deci sa mai vb despre asta!
va doresc un weekend minunat si LA MULTI ANI, Doamnelor!
Postat 08 March 2013 - 07:18 PM

Postat 09 March 2013 - 10:58 PM
Daniella, la 08 March 2013 - 08:43 AM, a spus:
exagerezi, tu oricum ai conformatia cu picioare subtiri si potential de marire in sus, la burta, umeri si brate.
cum esti acum e f bine! si-n plus, conformatia asta te-ajuta mereu la fata, mentine un strat adipos in partea de sus a corpului, adica nu te vei rida prea repede, ceea ce-i f bine.
in pozele astea recente semeni cu Bea, sau, ma rog, ea cu tine. nu-ti mai fa pb, si ea o sa aiba par frumos, vad ca si tati sta bine la capitolul asta.
forza detox!
Postat 10 March 2013 - 06:40 PM
Dex, da ce facusi maica? Destarbalare se cheama ce-ai facut tu acolo!
La multi ani cu intarziere de 8 Martie pentru toate doamnele!
Postat 11 March 2013 - 10:49 AM
VA pupez si va multumesc de complimente.
M-am intors dupa desfraul de we, sa vad maine cantarul, ca azi e irelevant.

Felicitari pt cine NU mamanca de stres! eu o iau pe aratura de la stres!
O saptamana detoxifianta doamnelor si domnilor!

Postat 11 March 2013 - 04:02 PM
La mine nu a mers Arta cateva zile si apoi am dat-o uitata...
Eu am intrerupt dieta dupa a 12-a zi de detox, rusinica!! Prietenele mele au zis ca nu sunt distractiva la dieta

Sotul meu a continuat dieta, ca am uitat sa spun ca si el a inceput o data cu mine detox-ul, si mai are pana miercuri si termina. A slabit f mult, a slabit pana acum 7 kg, arata super la corp, parca a facut la sala, se vad muschi f frumos.
Eu nu m-am ingrasat, am ramas cu aceasi greutate dupa detox, incerc sa fiu cuminte cu mentinerea, la adaugarea semintelor si a nucusoarelor am fost ok,nu am pus deloc in plus, inca nu am adaugat branzica...beau lapte migdale, inca nu am baut cafea si nici nu vreau sa o adaug cat de curand, imi prefer ceaiurile mele, am cumparat multe, multe!
Vrau sa continui detoxul, sa mai fac inca 2 sapt, dar trebuie sa-mi gasesc o fereastra, inca vin alte evenimente...
Dani, esti o sexoasa!!

Pupici!!
Postat 11 March 2013 - 04:14 PM
Postat 11 March 2013 - 05:02 PM
si eu am avut anul asta, un mare elan, dar tot dupa 12 zile l-am pierdut si eu din vari motive. Sunt in alerta si eu in continuare, nu am reluat un stil de viata anterior, chiar daca sanatos, dar nici mentinerea nu am facut-o ca la carte. Keep going! asta e anul asta succes mai mititel, dar ne revenim noi la capsor curand

Dex, multumim de galerie, abia stept sa ma cantaresc maine, ca doar azi am reusit sa trec pe la baie... dupa 3 zile. M-a innebunit si luna crescatoare ... parerea mea, care cred in aceasta influenta!)
spor la detox tuturor!
Postat 11 March 2013 - 05:57 PM

daca nu cumpar si fac ce trebuie, cad in vreun pacat! tine-ti-ma-ti pe drumul drept

Postat 12 March 2013 - 02:30 AM
Postat 12 March 2013 - 12:04 PM
Am bagat 4 cotletele mici de berbecut si juma de antricot de vita, alaturi de ciuperci trase in ulei cu mult usturoi si rozmarin + 2 pahare de vin Tokaji. O cina minunata.
Cantarul nu a reactionat negativ azi in zori, desi ieri pe seara am bagat si ceva migdale + coacaze rosii uscate. Sunt back in business la 55kg, ca si inainte de we.