Din păcate, nu! Tot 52,5 kg. dimineaţă, asta n-ar fi o tragedie, că e logic să mai şi stagnăm( bine că nu creştem) dar marea mea problemă a fost că azi am fost la un curs de artterapie de la 9 la 16. Deşi mi-am propus să-mi duc de mâncare ceva( aveam pauză de masă o jumătate de oră) , nu m-am încadrat în timp nici să-mi fac ceva dimineaţă, nici să-mi cumpăr un măr pe drum. A plouat tare şi m-am dus cu taxiul. Nu am avut de unde să cumpăr în preajmă, aşa că : am rezistat tentaţiei de a consuma sucuri, sărăţele, fursecuri, napolitane şi foietaje de la curs, dar am luat un pumn de fructe uscate de la prietena mea cea mai bună( cea cu inspecţia)şi apă cu lămâie am avut eu, totuşi, de acasă.
Din păcate fructele au fost: banane, nucă de cocos, caise, alune de pădure şi merişoare. Adică nimic de pe lista lui Dexter.
Ca pedeapsă, după ce am ajuns acasă nu am mai mâncat nimic, doar o portocală şi lichide.
Mi-am făcut peşte cu roşii că şi mâine am tot de la 9, cu pauză de la 13 la 13,30, duc cutiuţa cu mine, iar la 17 Cătălin pleacă la Bucureşti, la olimpliadă, apoi eu la 19 îmi fac hamburgheri( 150 grame)cu salată din 3 castraveţi mici. Luni am 52 de kile. AM ZIS!!!!