Recapituland: dupa 1 saptamana am dat jos 3,8kg. Presupunand 1,8 balast temporar, tot am dat jos 2 kg/saptamana ceea ce e f bine pt inceput. Sa vedem cum merge in continuare.
Dexter, la 26 March 2012 - 01:12 AM, a spus:

dani, cînd ai mosafirii înalţi o să papi la restaurant, nu? comanzi piept de pui la grătar fără nimic pe el, salată verde numai cu lămîie şi gata. dacă nu se poate şi trebuie să mănînci in afara listei, a doua zi redu cantitatea de proteină la 100 g.
In a doua seara avem ina la restaurant, daca vreau, dar asa ar fi politicos, sa nu ii las 3 seri singuri, fiind seful de osti. In cazul asta am variate de peste/vita/pui la gratar fara nimic (acum nu pot verfica daca ei nu dau gratarul cu ulei, ca astia gatesc la gratare electrice sau similar). Cu salata verde fara nimic, lamaie separat. Ok, aici avem un plan.
In afara de asta as avea cu ei 3 pranzuri rapide (la noi inca la pranz nu sunt specializati pe lunch sa te serveasca repede si sa si pleci in 30-40 min), in care e destul de posibil sa se ajunga doar la o sandwicherie sau similar. Nici acolo sa-mi scot caserola nu merge si posibil nici sa gasesc ceva in menù. Probabil iar fac foamea (ca luni/marti sapt trecuta) sau poate sa-mi iau intr-un staniol bucatica mea de muschi de vita si sa o pap asa ca pe sandwich, desi si asta ar fi prea ciudi... pentru un pranz de afaceri ...