Reţete detox
Postat 30 March 2012 - 11:32 PM
hungry for change
Postat 31 March 2012 - 01:25 AM
Dexter, la 30 March 2012 - 11:32 PM, a spus:
hungry for change
L-am vazut si eu -foarte interesant! Mai ales pentru cei ce continua sa bea bauturi dietetice cu gandul ca nu ingrasa. Aspartamul e un mare ticalos.
Interesant faptul ca MSG-ul poate aparea sub o gramada de denumiri...
Postat 31 March 2012 - 06:11 AM
Azi dimineata, ia ghiciti! Daaaaa, 52 de kilograme

Postat 31 March 2012 - 07:03 AM
deci, ai dat jos 2 kg in prima sapt, parca ai incepaut sambata trecuta, nu? keep going! si eu in ziua in care am mancat guazetto de fructe de mare nu am mai mancat nimic la cina, doar ceaiuri si apa, doar suc de la 1 greph am mai avut dimi
cred ca e ok cum a zis dex, daca ai o mica abatere, compensezi la cina cu rabdari prajite, sau a doua zi
eu ieri +200 g, adica 59,6 kg
azi - 600g, adica 59,0 kg, pana acum 900 g saptamana asta (in 5 zile) mai am de asteptat pana luni dimi pt a face bilantul saptamanii 2.
ce invatati la cursul de artterapie? terapie prin arta? aplica-mi si mie te rog o sedinta

azi MD-pranz, frigarui de creveti (praf de usturoi, sare+piper) cu salata "verde":

din alta seara creveti la tigaie cu fulgi de usturoi, sare+piper, acompaniati tot cu salata
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 31 March 2012 - 07:11 PM

Şi da, exact de o săptămână am început detoxul, mai continui, dar fără stresul zilnic al cântarului, chiar mă gândesc să încp să mă cântăresc la 2 zile.
Postat 31 March 2012 - 09:15 PM
koral, la 31 March 2012 - 07:11 PM, a spus:

Şi da, exact de o săptămână am început detoxul, mai continui, dar fără stresul zilnic al cântarului, chiar mă gândesc să încp să mă cântăresc la 2 zile.
Koral iti tin pumnii din tot sufletul, desi sunt sigura ca nu vei avea nici o apasare la examen! Nu te chinui io sa-mi faci rezumatul, ziceam daor asa ca o sedinta de relaxoterapie prin arta mi.ar fi binevenita, dar pt asta as putea poposi la muzeul de arta, sau sa ma uit la cateva oere pe net si sa ascult o muzica ambientala de relax... , nu-i asa?
Si acum on topic, azi la 17:30 cina, compsa din merluciu nordic + 1 cutie de rosii decojite, fulgi de usturoi uscat, sare, piper cayenne, pepperoncino si ceva ierburi uscate. Bunicel, dar nu ma mai satur. Azi dupa ce am mancat parca nu am mancat, am asa o pofta de branza si de ulei de masline... .

asta seara voi manca portocale, am zis!
eu ma cantaresc zilnic si in afara de aceasta dieta. Asa imi dau seama imediat daca ceva nu imi prieste la silueta...
Mi s-a uscat pielea grav pe maini.
Postat 31 March 2012 - 10:04 PM
Postat 01 April 2012 - 09:29 AM
Postat 01 April 2012 - 09:58 AM
Dexter, la 30 March 2012 - 11:32 PM, a spus:
hungry for change
ce ati vazut voi la linkul ala? un promo de 3 min la film, sau a fost chiar filmul? filmul are doar 9 min si e asta?
mie cel mai tare pe care l-am vazut pana acum, mi se pare filmul asta:
http://www.youtube.c...feature=related\
a mai fost amintit pe alt topic de La-Chef-A
Postat 01 April 2012 - 01:19 PM
Sunt reginele primaverii atat ca si savoare, cat si din punct de vedere medical.
Reteta: Apa clcotita + urzici + bors de tarate dat in doua clocote + dragavei (stevie) + leurda. Mai vreti si o capatana de usturoi frecat alifie cu sare? Eu mai vreau

Urzicile le las la la foc cam 5 minute (textura e si ea importanta), apoi completez cu borsul, arunc in oala si stevia si dupa un minut sting focul.
Am uitat de leurda?
Niet! O pun dupa ce am stins focul.
La fel si alifia de usturoi.
Daca ati avut macris salbatic puneti mai putin bors, caci macrisul e un excelent agent acidifiant natural.
Clorofila, Fibre, vitamine, antioxidanti, B-urile din bors si un gust inegalabil de primavara, de padure inmugurita.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 01 April 2012 - 06:00 PM
maestre, vorbeşti de lucruri sfinte, la mine in sat urzicile se vînd ca ceai, cu suta de grame şi preţul aferent, leurda am văzut-o o singură dată la o fermă la ţară, iar stevie nu văzut niciodată. dar aş putea să fac ciorba cu apă, borş, usturoi şi pădure inmugurită

mîine ar fi bine să vă măsuraţi şi să raportaţi cîti centimetri v-au părăsit, pen'că în zilele cînd nu se pierd kg, se pierd centimetri.
Postat 01 April 2012 - 11:05 PM
Maestre eu in aceeasi idee ca n-am chefff de carne azi, am facut mancare de stevie, este asa de simpla ca o poate face un copil de 8 ani, Am tocat doua legaturi de ceapa verde si cozile de la 4 legaturi de usturoi, la innabusit cu putina apa, cand s-au inmuiat am pus stevia bucatatita si am lasat la pana a scazut, cu bulion, sare si piper. Si gata! E tare buna!!
Dupa aia am facut frigarui cu ceapa, ca parca aia era permisa, daca nu, mi-am permis-o eu si salata verde.
Vedem maine!
Postat 02 April 2012 - 12:11 AM
Daniella, la 31 March 2012 - 07:03 AM, a spus:
azi MD-pranz, frigarui de creveti (praf de usturoi, sare+piper) cu salata "verde":
din alta seara creveti la tigaie cu fulgi de usturoi, sare+piper, acompaniati tot cu salata
Daniella, astea sint portii de o persoana ?

mi se par enorm de multi creveti pt. un detox. desi sint slabi d.p.d.v. caloric, duc la cresterea colesterolului.

Postat 02 April 2012 - 02:05 AM
Dexter, la 14 February 2012 - 07:17 AM, a spus:
dana, cred că rataşi postarea asta, m-au părăsit in toal 21 de centimetri, între 2-6 cm de peste tot unde am măsurat, cea mai spectaculoasă fiind 10 cm in talie.
apropo de shrimp, da, conţine mai mult colesterol decît alte produse, dar nu sunt creveţii ăia care ne omoară. nu mă lansez in explicaţii elaborate că probabil aţi citit şi voi că fiecare celulă din corp poate produce colesterol iar ce absorbim din mîncare nu atinge 20%. un pic de stress ridică nivelul colesterolului mai mult ca 1 kg de creveţi.
Postat 02 April 2012 - 01:58 PM
Dexter, la 02 April 2012 - 02:05 AM, a spus:
Dexter, la 14 February 2012 - 07:17 AM, a spus:
dana, cred că rataşi postarea asta, m-au părăsit in toal 21 de centimetri, între 2-6 cm de peste tot unde am măsurat, cea mai spectaculoasă fiind 10 cm in talie.
apropo de shrimp, da, conţine mai mult colesterol decît alte produse, dar nu sunt creveţii ăia care ne omoară. nu mă lansez in explicaţii elaborate că probabil aţi citit şi voi că fiecare celulă din corp poate produce colesterol iar ce absorbim din mîncare nu atinge 20%. un pic de stress ridică nivelul colesterolului mai mult ca 1 kg de creveţi.
mi-a scapat pe motiv de lungime. ma obisnuisem cu prescurtarile matematice (cm), mea culpa !

Dex, 10 cm in talie la ca. 7 kg pierdute ? da' stiu ca ai strins bine cureaua !

no offence, dar gindindu-ma la reactiile secundare de care pomeneai mai devreme, prefer totusi un detox de durata scurta (max. o saptamina

p.s. nush de ce aveam impresia ca la detox se incearca o curatare a singelui de toxine si implicit a ficatului. deja aici citesc ca lumea lupta pt. slabitul rapid.

Postat 02 April 2012 - 02:13 PM

Aproape in fiecare zi am avut creveti, deoarece pestele congelat nu ma satisface de nici un fel, chiar imi provoaca oarece sila... . Muschi de vita nu am gasit decat excesivv de scump 40 eur / kg argentinian, ala romanesc a disparut cu desavarsire din fata ochilor mei cand am fost la cumparaturi. Cu toate astea am luat un muschi de 1,8 kg, insa doar prima portie m-a satisfacut, pe celelalte nu le-am mai nimerit in sange.
Homar nu se pune problema, crab nici atat, piept de pui fara porcarii in el nu am gasit zilele astea, deci lista mea de carneturi a fost foarte restransa. La fel si de legumme: rosii, spanac, salata. Fructe doar portocala si grepfruit. Limitat de tot am avut meniul.
Au colesterol mare, dar din cel bun DHL parca. Recent s-a descoperit ca pana si ouale contin colesterol bun, deci nu mai sunt interzise la cei care au colesterolul rau marit.
Dex, nu m-am masurat deloc la cm, pentru ca nu am avut scula

In vacante/delegatii/we si diverse iesiri o sa ma destrabalez/destabilizez cu prosciuto si alte mezeluri din cele bune (inclusiv salamuri si carnati uscati), paste, rizotto, pizza si vin. O sa mai scap la o portie de paste si acasa ... Dar daca am 2 mese pe zi in continuare fara excesele enumerate pentru destrabalare, cred ca o sa mai scad incet, incet ...
Inevitabil la pizza/pasta, ori prosciuto cu formaggio .. .sa nu scap in laturi cu combinatia de carne+ branza ... Nu os a ratez nici zuppa inglese, canollo, proffiterol, sau cine stie ce alt desert cand si cand ...

Sa scap si de saptamana asta, ca sunt tare plictisita, ca planul pe viitor l-am facut deja

Postat 02 April 2012 - 02:33 PM
In rest, nu m-am masurat ca nu gasesc centimetrul, ca m-am mutat acum 2 luni, inca nu gasesc toate in casa! Dar am strans sutienul la un alt rand de capse. Mananc ce vreau eu si-mi cere organismul, ieri am mancat cred o legatura de ceapa verde eu singura, ca iepurele. Nu mananc fructe, in 2 saptamani am mancat un fruct si ala era o banana, deci nu e pe lista. Nu beau ceai, nici cafea, nici smoothie, sucuri de fructe mai fur de la om, din cutie. Ce imi fac, imi fac supe pasate. Pentru ca-mi plac.
Dar am slabit 5 kile, si atata vreme cat sunt atatea verzituri, s-ar putea sa mai scad!
Postat 02 April 2012 - 04:13 PM
Supele pasate tu cum le faci? fara grasime deloc?
da, cu frunzaraia de primavara e usor de slabit in perioada asta a anului ...
Postat 02 April 2012 - 04:18 PM
pranz la 12 jum, creveti cu salata (acestea au fost bune!) si seara pe la 18:30-19 file de cod (Congelat) cu spanac (asta mi s-a parut horror, deja nu mai suport, mai ales ca pestele congelat mi se pare groaznic! ...cat despre spanacul fiert sa nu mai vad ... ) Nici nu mai fac, sa vad sa ma descurc de altceva minus peste in afara de masa zilnica de creveti.
Koral, tu parca am vazut ca ai luat un peste bun? era proaspat? de unde si de care?
azi nici nu are rost sa mai raportez

Imagini atasate