Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#601 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 19 April 2012 - 12:15 PM

Zerda, pastreaza-mi si mie o portie, ca eu a trebuit sa o impart cu copiii, am mancat fix o juma" de ou :biggrin:
Serios, cred ca e mare pacat sa arunci ouale rosii, dar uite ca eu n-am avut destule...
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#602 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 April 2012 - 12:20 PM

dupa inca o zi de friptura cu salata, azi dimi -800g, espectiv 56,9kg. Prin urmarea am revenit la greutatea de dinainte de dezamatul de Paste, obtinuta cu 3 sapt detox + 4 zile de mentinere.
Confirm deci 2,2 kg (puse in burta doar) date jos imediat in 2 zile, cu ceaiuri si cina cu friptura (fie easi de miel) si salata de orice legume cu ulei si balsamic.
De azi reiau mentinerea.
Si mie mi-a parut rau sa congelez drobul asa ca 4 felii am luat azi la mine, inca 2 portii pastrat pt maine-poimaine si doar 2 portii bagate in congi. Papat acum la 13 drobul (carne, oua, verdeturi) cu cateva rosii cherry. Vedem dimineata ce zice prietenul nostru cantarul, sper ca nu-s prea multe combinatii. Va trebui sa strecor o masa de branzeturi cumva undeva.
Felicitari zerda si Koral!
Oana? any news?

Spor si determinare la DETOX si Mentinere tuturor!

Koral, am remarcat si eu, dupa 2 ani, ca parca incep sa incap in pantofii de dinainte de sarcina. Yupiii :biggrin: . Deci kg in plus sunt de vina pentru schimbarea nr la incaltari si nu sarcina! Bun si sa iti iei vreo cateva perechi de pantofi ... si genti asortate, daca tot ai tinut dieta: MERITI! :love7:

Eu toate ouale rosii le-am maritat la mama azi. :blush: De ajuns ca m-am sacrificat cu friptura de miel si cu drobul...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#603 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 19 April 2012 - 01:56 PM

Buna ziua :love7:
M-am gandit sa ma apuc si eu de curatenia de primavara, dar sunt carnivor din fire!
Merge daca-mi pregatesc un cochelet din ala de-al lui maitre, asezonat cu niste pulpa de rosii cu busuioc si doi catei de usturoi zdrobiti?
Paine si dulciuri nu consum din principiu :biggrin:

#604 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2012 - 02:26 PM

Pai de ce sa nu mearga?? merge!
Ala e asa de bun ca numai ca nu se mananca singur!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#605 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 02:55 PM

Vezi postareazerda, la 19 April 2012 - 02:26 PM, a spus:

Pai de ce sa nu mearga?? merge!
Ala e asa de bun ca numai ca nu se mananca singur!!

M-am gandit si eu!
Atunci chiar de maine promit ca ma pun la treaba :scratch:

#606 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 19 April 2012 - 03:24 PM

Astazi am vesti bune am mai scazut de 200g :scratch: Deci dupa prima zi am scazut 1 kg, dupa a 2-a zi 600g, si dupa a 3-a zi 500g. In 4 zile am un total de -2,300kg.

Astazi dimineata m-am masurat si am scazut in centimetri. La fund am scazut cu 5 cm, la talie 2 cm si la picioare 1 cm.

Maniu de astazi- a 5-a zi de detox : dimineata - 1 grefa
pranz - carne de vita la cuptor care am condimentato si am stors jumatate de lamaie,alaturi voi manca ridichi
cina - piept de pui fiert si-l pap cu mult piper deasupra, alaturi castravete proaspat si 1 mar.

Geany, multumesc de sustinere :lol:
Dani, bravo cu mentinerea!!
Dexter, multumesc de raspuns. Wow!! Inca poti fara dulce? Sau nu esti "dinte dulce"?
Moftanescu, jos toxina!!
Zerda,ma bucur ca ai mai dat jos. Bafta!
Koral, ce bine arata reteta, este undeva scrisa? Imi plac oualele sa le pap in sos re rosii, sunt o nebunie! Bafta la mentinere!!

Intrebare intrebatoare...pot sa ma dau cu uleiuri pe corp? Ieri m-am dat pe maini si picioare cu ulei de rozmarin si ma intreabm astazi daca e ok, sau incetinesc detoxificare?!!

Pupici fara toxine!! :71:
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#607 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 19 April 2012 - 03:27 PM

Vezi postareamoftanescu, la 19 April 2012 - 01:56 PM, a spus:

Buna ziua :lol:
M-am gandit sa ma apuc si eu de curatenia de primavara, dar sunt carnivor din fire!
Merge daca-mi pregatesc un cochelet din ala de-al lui maitre, asezonat cu niste pulpa de rosii cu busuioc si doi catei de usturoi zdrobiti?
Paine si dulciuri nu consum din principiu :scratch:

despre care reteta vorbesti? Vreau si eu reteta!!

Pupici!
ReteteFamilie.com

#608 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 05:13 PM

Vezi postareaOana S, la 19 April 2012 - 03:24 PM, a spus:

Intrebare intrebatoare...pot sa ma dau cu uleiuri pe corp? Ieri m-am dat pe maini si picioare cu ulei de rozmarin si ma intreabm astazi daca e ok, sau incetinesc detoxificare?!!

Pupici fara toxine!! :occasion14:

brava Oana! bun rezultat!
e chiar indicat sa folosesti uleiul de corp, sau orice cosmetice sunt binevenite, cu conditia sa nu le ingurgitezi :director:

#609 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 05:14 PM

Vezi postareamoftanescu, la 19 April 2012 - 01:56 PM, a spus:

Buna ziua :director:
Paine si dulciuri nu consum din principiu :occasion14:

Moftanescu, bine te-ai alaturat grupului Detox!
Dieta asta este foarte potrivita pentru carnivori, desi nu e atkins ca sa dezechilibreze metabolismul, ci o dieta echilibrata pentru 3 saptamani fara grasimi deloc, urmata de 6 saptamani de mentinere.
iti dau pm cu principiile si lista
spor la curatenia de primavara! Jos toxina!

#610 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 19 April 2012 - 05:48 PM

Cina: piept de pui la gratar, pensulat cu ulei si salata fara ulei, doar cu sare si suc de lamaie.

Oana, reteta de oua Gloria nu e inca pentru tine :occasion14:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2012/post-508-13348504431961.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#611 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 19 April 2012 - 06:30 PM

Vezi postareaOana S, la 19 April 2012 - 03:24 PM, a spus:

Intrebare intrebatoare...pot sa ma dau cu uleiuri pe corp? Ieri m-am dat pe maini si picioare cu ulei de rozmarin si ma intreabm astazi daca e ok, sau incetinesc detoxificare

oana, cel mai bine e ca in timpul programului să nu te ungi decît cu unt de cocos natural (expeller pressed) celelalte încetinesc detoxul. crema preferată pe mîini şi pe faţă este ok.

apropo de dulciuri, îmi plac, da' după detox majoritatea mi se par de "plastic" aşa că nu am pofte. mai nou, cel mai bun desert mi se pare mărul crud, varietatea mea preferată fiind "ambrosia" Imagine postata

dom' motan cocheletu' e ok numa' dacă-l scapi de porţiunile grase, dacă le are. carnea trebuie să fie fără urme vizibile de grăsime, partea recomandată fiind pectoralii Imagine postata. spor la maxim şi jos toxina!

#612 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2012 - 08:11 PM

daca dom'motan este macar cat Pisi a mea, cu pieptul nu are ce discuta in 5 minute!! :floare:
cocheletul are max 500 de grame cu tot cu oase, deci pieptul sa tot fie cat o conserva pentru motani! poate doar sa scoata pielea ca alta grasime eu n-am vazut la ai mei!

#613 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 08:30 PM

Vezi postareazerda, la 19 April 2012 - 08:11 PM, a spus:

daca dom'motan este macar cat Pisi a mea, cu pieptul nu are ce discuta in 5 minute!! :)
cocheletul are max 500 de grame cu tot cu oase, deci pieptul sa tot fie cat o conserva pentru motani! poate doar sa scoata pielea ca alta grasime eu n-am vazut la ai mei!

dom'motan este cat o usa de locanta, dar are vointa si determinare in el :)
si este mort dupa piele crocanta :floare:
si alearga si acum suta in 11 secunde cand ii arati un muschi de vita in sange :)
asta nu inseamna ca nu are nevoie de o detoxifiere din cand in cand...
m-a mirosit doamna zerda, pot sa va spun asa?

#614 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 09:04 PM

Moftanescu, desi este cea mai buna (Datorita grasimii, condimentarii si crocantimii) pielea de la pui nu e voie nici la detox, nici de regula, intr-un mod de nutritie sanatos, ea inmagazinand cele mai multe toxine si grasimi (3/4 din grasimea unui pui se afla in piele), asta fara a mai vorbi de ciumpi ... , dar cum motanilor doar la pasarele le e gandul ... :floare: . Din motivele enumerate, pielea de pui se elimina musai inainte de a gati zburatoarea. In acest fel si crusta formata de condimente si rumeneala direct pe carne va fi destul de gustoasa, dar nu ca pielea cea grasa ...
In schimb friptura de vita in sange (sau sub alte forme: hamburgeri de casa, chiftele detox, ragu detox etc) se poate afla pe masa pisiceasca zilnic in gramaj de max 300 in crud si nu mai mult de 1 data pe zi.
wellcome again!

#615 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 09:06 PM

Vezi postareaDexter, la 19 April 2012 - 06:30 PM, a spus:

oana, cel mai bine e ca in timpul programului să nu te ungi decît cu unt de cocos natural (expeller pressed) celelalte încetinesc detoxul. crema preferată pe mîini şi pe faţă este ok.

offf, asta nu stiam! :floare: thanks, Dex!

#616 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 April 2012 - 03:15 PM

Vezi postareakoral, la 19 April 2012 - 05:48 PM, a spus:

Cina: piept de pui la gratar, pensulat cu ulei si salata fara ulei, doar cu sare si suc de lamaie.

Oana, reteta de oua Gloria nu e inca pentru tine =))

stiu ca nu e pt mine inca, dar vreau sa am salvata, ca apoi uit de ea :)

Arata yummy!
ReteteFamilie.com

#617 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 April 2012 - 03:27 PM

Astazi am mai scazut 200g :) Deci dupa prima zi am scazut 1 kg, dupa a 2-a zi 600g, dupa a 3-a zi 500g, si dupa a 4 zi 200g. In 5 zile am un total de -2,500kg.

Multumesc dexter de raspuns =))

Eu m-am dat in zilele de detox cu creme de corp, cu uleiuri si crema anticelulita :) Ieri am fost la Spa si m-au dat cu toate uleiurile posibile, dar bine ca au fost organice.

De astazi nu ma mai dau cu creme pt corp si voi mai scade proteina, am sa pap mai putina carne.

Meniul de astazi: mic dejun- o cana de capsuni
pranz- creveti care i-am facut in tigae cu 6 catei de usturoi, piper, sare si am stors 1/2 lamaie. Foarte buni!! Idee de la Dani. Multumesc :D Ca leguma voi manca, salata verde.
cina- am sa fac carne tocata de vita cu rosii si condimente la tigae- idee de a lui Dexter. :) si fruct - 1 mar

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#618 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 03:42 PM

felicitari Oana! eu dupa 6 zile, dadusem 3.8 kg jos, dar apoi a devenit mult mai stationara situatia. Sper ca tu sa ai un grafic mai constant. Oricum de acum incolo pentru aproape 2 saptamani vei fi pe platou si greu vei da jos, eu circa 550 g / fiecare 4 zile.
Aseara am mancat prima oara ridiche alba (De aia lunga si groasa -eu credeam ca ii zice nap asteia), alaturi de 300 g hamburgheri de vita la gratar. Nu mi-a placut ridichea. De fapt nu prea imi plac ridichile, ca le simt o iuteala usor neplacuta si pt ca sunt gazoase si personal le diger greu. Nici cantarului nu i-au placut: +500 g azi dimi. Avand asa o veste proasta, am preferat sa pastrez silenzio stampa, dar nu pot sa nu recunosc adevarul gol-golutz!

fortza Oana si toti ceilalti care tineti detox si/sau mentinere!

#619 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 April 2012 - 04:00 PM

Lasa ca te consolez eu mintenas! Eu aseara am fost dusa in ispita de vita pe plita incinsa. Ce pacatele mele sa zic, imi place vita, imi place ardeiul, ceapa, etc, nu am rezistat.
Doar 500 de grame in plus!
Eu sunt moarta dupa ridichi: rosii, albe si negre, nu-s intreaga stiu, dar mie imi place gustul lor!
Azi imi fac un bors de ierburi primavaratice, cu ceva friptura sa compensez!

#620 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 04:18 PM

si eu de cate ori merg la chinezesc pun imediat macar 1 kg, sunt sosurile alea cu amidon de vina, dar ovcors si orezul...

bila mea e septata si deci lenesa, de aia am ceva probleme de digestie si alimentele gazoase (varza, ridichi etc) nu ma incanta deloc, chiar dc unele (broccolli, conopida) imi plac

eu azi nu am compensat, am ingurgitat deja:
- pe la 9 jum: fresh 2 grep
- MD pe la 13 Pranz: oleak de branza cu ridiche alba
- pe la 16: 4 hamburgeri cu 3 rosii cherry
- cred ca voi si cina, ca ma simt destul de ratutita azi ... Am reinceput sa mananc de stres :)

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic