Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#801 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 May 2012 - 07:52 PM

Woaw! Oana! brava de ziua cu daor cina carne de vita cu rosie! bravo de vointa si de rezultat! Deci, iar a avut dreptate Dex ca te scapa de 1 Kg si peste!
brava ca mananci corect la mentinere, ma bucur ca te simti bine si daca am putut sa ajut cu ceva.
Iti spun si tie 2ut: ar fi pacat dupa 3 saptamani de privatiuni in care obtii un rezultat frumos sa nu tii mentinerea si sa iei tot inapoi sau si mai mult, cum se intamla dupa orice dieta daca nu tii 6-7 sapt de mentinere dupa. Nu-ti face griji si noi am avut zile cu +sute de grame, dar se regleaza, probabil si tranzitul intestinal o fi in impas.

eu ma descurc cu mentinerea, variez cateva sute de grame sub greutatea obtinuta dupa detox (Care a fost 57,7), desi am avut o saptamana de cosmar, mai ales ziua de azi a fost horror si asta m-a facut ca ieri seara sa balotez 2 felii de focaccia la restaurant, dar nu am pus nimic, se pare ca deja am voie paine. Si in seara meciului m-am distrat cu 3 inghetate si tot nu am pus nik, se pare ca in sapt 5 de mentinere ai deja voie paine si dulciuri cand si cand fara efect crescator la cantar. Azi insa mi-am batut joc de mine :hungry: si am mancat numai tampenii, ... niste maxi mix si pringles, 1 felie de focaccia si altele ... :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#802 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 May 2012 - 08:42 PM

O intrebare la voi, nu e voie la inceput deloc branzeturi, lapte, oua?
Tot citind-o pe Oana ,parca parca as incerca,nu ma intereseaza kg ci doar cativa cm si celulita sa dispara.Peste o luna am un eveniment important in familie si vreau sa arat bine in rochie fara spate =))
Eu oricum mai fac si ceva miscare,plus ca daca vreme tine cu mine vreau sa ies la alergat.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#803 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 May 2012 - 08:51 PM

Vezi postareaIoana, la 11 May 2012 - 08:42 PM, a spus:

La care inceput Ioana? Ai citit metoda si lista? Iti dau Pm cu dieta de detox propusa pe acest topic.

#804 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 11 May 2012 - 09:43 PM

Ioana, iti recomand sa faci dieta, ai sa te bucuri ca si mine. Eu inca ma bucur de rezultate si stau in banca mea, urmez ca la carte cele 6 sapt de mentinere si e bine!!
Astazi dimineata aveam -200g. Ieri seara am papat alune si nu a fost naspa pt metabolism.

Meniul de astazi:
- dimineata - 1 cana iaurt de capra, alune si struguri
- pranz - 1 castron de bors de pui, desert am avut struguri cu alune
- cina - o cana lapte de migdale si daca am chef am sa fac fursecuri cu unt de alune si faina de migdale

2ut, forta, forta!!

Dani, bafta si tie!

Va pup !!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#805 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 12 May 2012 - 03:04 PM

Iaca, am si eu putin timp sa mai intru pe-aici.
Oana, nu vreau sa mai slabesc, dar vreau sa ma mentin cateva luni la 50 de kg, sa fiu sigura ca nu depasesc , in situatii speciale, adica de sarbatori si in perioada lunara cu retentie de lichide, greutatea de 52.

Zilele astea am oscilat intre 50 si 50,4. Azi dimineata am avut 50 si 100, eu zic ca sunt in grafic.
Azi am introdus branza de vaci. La micul dejun, condimentata cu sare, piper si marar, plus 2 lingurite lapte. 2 conuri de ardei- capetele- si 2 felii de castraveti.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2012/post-508-13368278397914.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#806 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 May 2012 - 03:05 PM

vad ca mentinerea merge pe linie buna la mine, sunt in target, deja mai am 2 zile si as fi intrat in ultima saptamana, 6 de mentinere. Ma mentin sub greutatea stabilita dupa finalizare detox, variez cu cateva sute de grame, dar tot sub, desi am introdus si dulciuri si focaccia/pizza dar nu chair pe baze zilnice, cand a fost zilnic + desert (in Italia) parca a tipat la mine un pic cantartul. Singurul lucru obligatoriu e vizita la baie, in rest mentinerea merge bine si greutatea atinsa in cele 3 sapt de detox a fost stabilizata, cam dupa 4,5 sapt. Deci, pot raporta ca o dieta de succes pentru organismul meu!

Oana, brava de -200g, cam asa e prima saptamana de mentinere, tot se merge in jos. Atentie insa la fursecuri, tu nu ai voie: in primele 3 saptamani de mentinere nu ai voie zahar/miere, ori faina/fainoase si alte cereale.
Bafta!
PS: Daca nu vrei sa-ti mai atrag atentia cand te abati, sa-mi spui.

Koral, brava! tu ai facut tare corect mentinerea! cu adaugarea unui singur aliment pe zi, lactate dupa 3 sapt si branzeturile de abia dupa sapt 4! esti cea mai tare! dupa dex :rolleyes: Vivat cincizeciul in continuare! 50!

2ut succes in we la socrii.

#807 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 May 2012 - 06:20 PM

Eu nu m-am cantarit, dar azi mi-am tras de 3 ori blugii ca simteam ca aluneca!V-am zis cred la alt topic ca mi-am cauterizat niste negi si n-am voie sa gatesc, asa ca sunt cuminte rau. De gatit as avea voie, cu manusa, cu solutie, dar nu am voie apa sa se strecoare. Omul rezista pana acum, mananca si el ce incropesc eu, firar, ca sunt dreptace si cu manusa nimic nu iese bine!

deci voi comite pui harissa cu orez, sa vedem ce iese , daca nu e bun mananca salata :rolleyes:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#808 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 May 2012 - 06:46 PM

Vezi postareaIoana, la 07 May 2012 - 10:03 AM, a spus:

Salutare, o intrebare intrebatoare celor ce folosesc pe post de indulcitor Stevia.Cum vi se pare la gust?Mi-am luat cu gandul sa pun in cafea, dar sincer mi se pare la gust de parca ar fi zaharina.Eu cafeaua o beau fara lapte si mai amara,dar am zis sa vedem cum e fara zahar si cu stevia asta de care atat se vb.
asta este ce am luat eu

Atasament stevia.png
Am luat praful ca am zis ca mai pun si in dulciuri daca este.

Ai citit la ingrediente?
Nu le retin exact, ca le-am citit el fugitivo pe o doza din Edeka. Stiu ca în praful asta de la Nevella, nu sînt mai mult de 3 % extract de stevia, iar restul este un rahat (zaharina, maltodextrin...etc).

Praful de stevia pura, este de 3-400 ori mai dulce decît zaharul. Deci 1 gram este echivalentul a cel putin 300 g zahar. Eu am vazut doar doze/borcanele mici de 10-15-20 g, care costau de la 6-7 euro pîna la 14-15 euro. Cît era de buna însa... nu stiu.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#809 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 May 2012 - 07:06 PM

Eu am fost suspecta de diabet o vreme trebuia sa evit zaharul. Dupa o matura evaluare, am ajuns la concluzia ca mai bine beau zahar simplu decat orice supliment.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#810 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 10:58 AM

Am adus, pentru inspiratie, ce am mai gatit in perioada de mentinere:

cotlet de porc fara os (stropit cu balsamico si condimente naturale - piper-verdeturi) cu salata verde-ceapa-ev-balsamico

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13368992201438.jpg

pulpa de vita maturata stropita pe final cu balsamico- soia-condimente naturale. Servita cu salata de varza.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13368993564022.jpg

cu sectiunea misatoare (Asa imi place mie vita):

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13368993849428.jpg

smoothie din 1 kiwi, 1 portocala, 5 capsuni + 1/2 cm ghimbir / pahar de 500 ml:

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13368994487171.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-685-13368994698009.jpg

#811 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 May 2012 - 12:07 PM

Hi girls, eu am mancat saptamana asta pe musiu asta, cu mult brocoli.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-12-13369036121334.jpg
Im general ma comport disciplinat.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#812 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 12:12 PM

Ioana, dupa ce ti-am citit postul, m-am dus sa caut in boxa...praful asta mi l-am luat mai demult. Este stevie pura. O gasesti numai in Reformhaus si nu este inregistrata ca fiind aliment in Germania.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-12-13369037750959.jpg
Mi-am cumparat-o atunci tot in ideea de a renunta complet la zahar si de a nu mai consuma zaharina, pe care am consumat-o foarte multi ani. Insa...nu ii suport gustul. Pentru mine e identic cu gustul laptelui de capra, pe care a trebuit sa il beau de multe ori in copilarie la bunici. Si nu e chestie de obisnuinta. Ori de cate ori o miros, stramb din nas. Mi-am propus sa o folosesc in ceva, insa nici acum nu as sti ce reteta as putea sa fac cu ea.

Pentru cafea am pastilute, tot de la Reformhaus. Sunt ok, nu contin nimic altceva in afara de planta respectiva.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-12-13369039470915.jpg

Rectific: Nu contine nici un alt zahar, in afara de extractul plantei.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#813 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 May 2012 - 03:45 PM

Vezi postareaIoana, la 11 May 2012 - 08:42 PM, a spus:

Tot citind-o pe Oana ,parca parca as incerca,nu ma intereseaza kg ci doar cativa cm si celulita sa dispara

ioana, dacă vrei ca pe lingă detoxificare să scapi de ceva centimetrii şi să reduci celulita, trebui să mănînci numai din listă, fără abateri. dacă vrei să ţii alt program, nu ştiu ce să spun, la ce rezultatele te poţi aştepta.

principiul detoxului ăsta şi alimentele alimentele alese de doctor "încurajează" corpul să consume grăsimea proprie, mai ales cea de pe organele interne dar şi cea de sub piele. ca principiu, organismul "inveleşte" în grăsime tot ce nu poate metaboliza. în timpul detoxului, grăsimea este eliminată, toxinele eliberate şi eliminate, iar celulele adipoase sunt micşorate considerabil, de aici ameliorarea celulitei.

am găsit o poză care arată cîtă grăsime se depune pe organele interne, să vă faceţi o idee.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1215-13369146761419.jpg

apropo de discuţia că nu este important numărul absolut de kg şi că la aceaşi greutate încăpem în alte haine, in timpul detoxul reducem procentajul de grăsime din organism, dacă aveţi cîntar care măsoară, să urmăriţi.
grăsimea ocupă mult mai puţin spaţiu decît muşchii, lăsăm din nou imaginile să vorbească

5 lbs de muşchi vs 5 lbs de grăsime

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1215-13369146780393.jpg

acelaşi număr de kilograme dar cu alt procentaj de grăsime

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1215-13369146772289.jpg

in rest, jos toxina! :lol:

2uţa,
brava şi keep going! aşteptăm raportul la intoarcerea de la socri

dani, oana, koralina şi zerda au premiu special pentru disciplină la meţinere

geany şi laponela, forza la maxim!

#814 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 04:23 PM

sparanghel detox, la cuptor, cu piept de pui

altă reţetă cu alimente din listă, sparanghelul e făcut in cuptor, in tava de ceramică, numai sărat, fără nimic altceva şi fără să fie curăţat de "piele". l-am ţinut max 10 minute, numai cît să se inmoaie un pic. in ultimul minut am adăugat o lingură de tamari. a ieşit crunchy, o textură mult mai yummy decăt la cel fiert. in loc de tamari, puteţi pune balsamic. ăi care nu se detoxifiază, pot adăuga un pic de ulei ulei de măsline.
pieptul de pui este numai condimentat şi făcut fără adaus de grăsime, in tigaie groasă de aluminiu turnat.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1215-13369185289279.jpg

#815 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 04:48 PM

Daniella, merci de PM.Am sa ma uit atent.Oricum eu intrebam de inceput adica alea 3 saptamani.
Maya, m-am uitat pe cutie nu scrie care cat %.E adevarat ca am vazut extract de stevie si am pus mana pe cutie fara sa ma uit atent desi sincer m-a frapat ca e alb stiind ca e verde si acum vad si pe asta de la Lapo.

Dex,am sa incerc sa vad ce pot face. :lol: Sincer eu nu mananc foarte multa carne nu e pb asta la mine, pb e cafeaua,dar am sa vad maine dimineata ce si cum.

Ideea e ca vreau sa scap de ceva celulita care s-a acumulat de la inceputul anului.La mine ajuta foarte mult o disciplina alimentara imbinata cu sport, atunci ma modelez cel mai bine, chiar daca nu am kg foarte putine.

Acasa la mine

#816 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 05:15 PM

Dex, multumesc de sustinere! :lol:

Ioana, si eu am luat din Real, Canderel cu Stevia, insa are predominant alte zaharuri sintetice si foarte putina stevia.

Face cineva un pustiu de bine si imi trimite si mie un PM cu lista de alimente, va rog? V-as fi recunoscatoare.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#817 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 05:22 PM

ioana, ai putea incerca doar o săptămînă să vezi cum îţi merge. dacă poţi să te motivezi şi să nu bei cafea măcar cîteva zile, ar fi super. ideal ar fi cel puţin 3 zile. inlocuieşte cu ceai negru, "earl grey" e foarte bun la gust. dacă nu poţi şi nu poţi, bea numai o cafea pe zi, pînă în prinz şi fără zahăr. zic şi eu, dar tu ştii mai bine :thumleft:

lapo,
pe prima pagină a topicului e lista şi principiul, iaca link direct: lista

#818 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 05:26 PM

Lapona ti-am trimis PM. Forta!

Ioana, cum spunea si Dex: Trebuie sa tii totul exact daca vrei sa inerci dieta asta, care ajuta la detox si eliminare grasimi/celulita si care e confirmata.
cu cafeaua nu e asa greu, destul sa stii ca de maine nu mai ai voie si ca ai scopul tau, o sa vezi ca 3 saptamani trec imediat! eu beam 5 ristretto inainte de detox si am reusit brusc, doar pt ca mi.am dorit mult sa slabesc si nu pot decat cu un regim care inregimenteaza la modul sever.
Daca vrei sa tii altceva mult succes!

#819 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 05:29 PM

Ceai negru nu pre beau, verde da sau menta, musetel, astea din urama le pot bea fara nimic in ele doar cu lamaie.
La mine cafeaua nu e pt a matrezii , e mai mult un ritual.Dimineata cand ma trezesc, ma duc la baie, ma spal, apoi dau drumu la pc si la masina de cafea, fac cafeaua apoi o savurez in fata pc-ului :thumleft: .Apoi pot sa ma bag la loc in pat ca dorm dusa :tongue3:

Edit: Daniella, cum spuneam mai sus, cafeaua la mine nu e pb, nu-s dependenta pt a ma trezii, e pur si simplu o placere care o savurez.Ador aroma cafelei, de aceea am renuntat acum un an la laptele din ea.
Eu vreau sa ma detoxific, am si spus, nu ca vreau sa slabesc neaparat.

Acasa la mine

#820 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2012 - 05:59 PM

atunci, Dex a sugerat metodele astea, fara dieta:

O metodă blândă de detox şi care nu produce pierdere de greutate, este baia fierbinte cu sare Epsom (sare amară).

Alta, este periajul uscat al pielii, cu perie de sisal. Periajul uscat este după părerea mea ceva magic, beneficiile şi rezultatele sunt nemaipomenite, ar trebui să devină o rutină a fiecăruia.

sauna clasică şi ganbanyoku (sauna pe pietre de silica neagră) ajută şi ele la detox

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic