Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#881 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 17 May 2012 - 03:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 May 2012 - 03:26 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 17 May 2012 - 03:22 PM, a spus:

Acum la 6 dimineata beau o cana de ceai mare

aseara nu am mincat nimic si am rezistat cu stoicism impulsului de a merge sa maninc un hamburger de vitel cit capul meu de mare

apoi mi s-a facut si mai rau si m-am culcat

daca hamburgerul de vitel e facut de tine din carne macra (max 300 g) si condimente, pe care il mananci combinat cu o leguma nu e nici un bai B)

asta suna bine, atunci daca am putere asta fac azi

si vreau sa stiu cum se face rulada de spanac

brinza intra in prima saptamina? daca da de care?

Intrebare: carnea de curcan unde intra?

Iaca m-am si cintarit: deci inca 300g jos - adica in doua zile 700g?!? B)
Imagine postata
Imagine postata

#882 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 May 2012 - 06:30 PM

Vezi postarea2ut, la 16 May 2012 - 08:39 AM, a spus:

Alta intrebare: am gasit ieri, sparanghel alb, e destul de grosut, sper fie ok, dar cum ar fi mai bun de papat?

eu te sfatuiesc ca sparanghelul alb sa-l cureti, nu te risca sa-l pui asa, cel alb e mai atos ca cel verde.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#883 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 May 2012 - 06:34 PM

felicitari Liz B) , tine-o tot asa! Noi in prima saptamana am slabit accelerat, deci nu e de mirare!

Da, ai voie hamburger din vita/pui macra + condimentele permise. La aceeasi masa asociezi o leguma si 1 fruct din cele permise.

Nu intra branza decat degresata cu 0% 1 singura data pe saptamana INLOCUIND la o masa proteina (carnea). Toate 3 saptamanile de detox sunt la fel, nu variaza lista de alimente permise pe timpul celor 21 zile de detox.

Carne de curcan nu e pe lista, doar: piept de pui fara piele si vreo urma de grasime, carne de vita macra fara vreo urma vizibila de grasime, peste alb, creveti, crab, homar. Eu totusi am mancat piept de curcan in loc de piept de pui, am citit ca e mai slab decat puiul, nu stiu Dex daca are vreo observatie?

Vrei sa-ti mai dau 1 data lista?

Rulada de spanac, pana vin fetele, din ce am inteles de la ele, sunt 2 modele:
- model 2ut - carne tocata pui (poti folosi si vita) se intinde pe hartie de copt, se acopera cu spanac tocat si condimentat, se ruleaza se da la cuptor pana al rumenire
- model zerda idem ca si 2ut, dar nu din carne tocata ci din piept de pui batut (lungit si latit)
sper sa fi inteles bine

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#884 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 May 2012 - 07:00 PM

eu confirm reteta, il bat bine si spanacul mentine umezeala sa nu devina de hartie. se face repede. dupa acelasi model poti umple cu ierburi si ceapa verde.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#885 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 May 2012 - 07:04 PM

Dexter, nici mie nu-mi place mirosul de capra, mai ales laptele ce urat miroase si ce gust naspa are! dar iaurtul imi place mult, e f bun la gust eu din asta imi cumpar: Redwood Hill Farm Goat Kefir

Cu mentinerea stau bine, am introdus diferite semninte de susan, in...etc, si a fost ok.
Tot mananc cam multe alune, struguri si unt de alune, si nu ma pot opri, dar nu simt nevoia de dulce sau de paine, nici nu-mi mai place sa mananc paine la mancarici.

Bafta la toate lumile!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#886 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 07:22 PM

Oana, sa traiesti! am uitat sa-ti spun ca datorita tie am mai incercat o branza de capra (la Colline) care mi.a placut si nu a suparat cantarul! are un iz suav de capra (gust doar). ins chimb iaurtul nu l-am reincercat ca ultima data mi s-a parut horror, nu l.am putut manca de gust si miros de capra!
Brava de mentinere si ca reusesti sa te abtii la dulciuri! eu am balotat aseara o cioco intreaga si nu m-a certat cantarul azi dimi (Dar nu am avut fainoase de 1 saptamana!) o sa ai si tu voie cate un pic de dulce cat mai natural sa introduci din sapt a 4-a de mentinere. Vezi ca alunele nu sunt sanatoase. Incearca migdale, caju si alti samburi crude.

#887 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 May 2012 - 07:40 PM

Daniella si cu mine suntem fix pe dos, eu nu poftesc dulce, dar am scapat in paste, si de ieri dimineata raportez un kil dus! Vreau sa tin si eu o noua tura, dar depinde de foarte multe chestii care n-au legatura cu detoxul.

edit, paste cu sos de rosii cu mirodenii, sau paste cu parmezan si piper.

#888 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 17 May 2012 - 08:29 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 May 2012 - 06:34 PM, a spus:

felicitari Liz B) , tine-o tot asa! Noi in prima saptamana am slabit accelerat, deci nu e de mirare!

Da, ai voie hamburger din vita/pui macra + condimentele permise. La aceeasi masa asociezi o leguma si 1 fruct din cele permise.

Nu intra branza decat degresata cu 0% 1 singura data pe saptamana INLOCUIND la o masa proteina (carnea). Toate 3 saptamanile de detox sunt la fel, nu variaza lista de alimente permise pe timpul celor 21 zile de detox.

Carne de curcan nu e pe lista, doar: piept de pui fara piele si vreo urma de grasime, carne de vita macra fara vreo urma vizibila de grasime, peste alb, creveti, crab, homar. Eu totusi am mancat piept de curcan in loc de piept de pui, am citit ca e mai slab decat puiul, nu stiu Dex daca are vreo observatie?

Vrei sa-ti mai dau 1 data lista?

Rulada de spanac, pana vin fetele, din ce am inteles de la ele, sunt 2 modele:
- model 2ut - carne tocata pui (poti folosi si vita) se intinde pe hartie de copt, se acopera cu spanac tocat si condimentat, se ruleaza se da la cuptor pana al rumenire
- model zerda idem ca si 2ut, dar nu din carne tocata ci din piept de pui batut (lungit si latit)
sper sa fi inteles bine

Azi am baut ceai cu ceva miere de aia cruda - nu stiu cum z-o zice clar in romaneste - am pus-o pt ca ma doare gitul de inebunesc - toata noaptea nu am dormit

apoi - am bagat si un capucino ca dorm pe mine...

De mincat - doar capsuni - in rest nik pina la ora asta - mi-e foame dar cu toate astea nu imi vine sa maninc nimic

m-am gindit ca putem face si hamburger de peste - yellow tale - mmmm....
Imagine postata
Imagine postata

#889 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 May 2012 - 05:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 17 May 2012 - 07:22 PM, a spus:

Oana, sa traiesti! am uitat sa-ti spun ca datorita tie am mai incercat o branza de capra (la Colline) care mi.a placut si nu a suparat cantarul! are un iz suav de capra (gust doar). ins chimb iaurtul nu l-am reincercat ca ultima data mi s-a parut horror, nu l.am putut manca de gust si miros de capra!
Brava de mentinere si ca reusesti sa te abtii la dulciuri! eu am balotat aseara o cioco intreaga si nu m-a certat cantarul azi dimi (Dar nu am avut fainoase de 1 saptamana!) o sa ai si tu voie cate un pic de dulce cat mai natural sa introduci din sapt a 4-a de mentinere. Vezi ca alunele nu sunt sanatoase. Incearca migdale, caju si alti samburi crude.

De ce nu sunt sanatoase alunele? Spune si tu la cei ce nu stiu :(
Ma bucur ca-ti merge cu mentinerea, bafta in continuare!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#890 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 May 2012 - 07:37 AM

Neata! Phui, ce activitate intensa pe-aici!Fain.
Confirm si eu reteta de rulada cu spanac, asa am facut cum a zis Dani (am mancat vreo 4 felii la o masa, au fost 800g de carne tocata si am impartit rulada in 3).
Ioana,Dex, mersi mult de sfat, am curatat sparanghelul si a fost ok, azi mai caut o tura prin magazin ca mi-a placut.
Meniul de azi;
MD - capsuni
P - rulada pui cu spanac
G - un mar
C - 2 oua (fierte, cred) cu rosii
Forza!

#891 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 10:40 AM

Vezi postareaOana S, la 18 May 2012 - 05:22 AM, a spus:

De ce nu sunt sanatoase alunele? Spune si tu la cei ce nu stiu :pupic:
Ma bucur ca-ti merge cu mentinerea, bafta in continuare!

Bafta si tie la mentinere!
Oana, ma refer la arahide si unt de arahide, a explicat Boni la diete, mai sunt explicatii pe topicul dieta Montignac, scrise de M_rules, eu le gasesc cand dau cautare dupa alune, dar nu stiu cum pot sa merg la posturile respective. Problemele sunt continutul de omega 6 si aflatoxina! Deci, uite ce a scris Boni, citand la randul ei:

Alunele... nu sunt ok dpdv al sanatatii. Au exces de omega 6 (factor de inflamatie) si pot contine si altele(e.g. o toxina), citeste pe aici de ce nu sunt bune. Ti as recomanda sa le scoti de tot din meniu sau sa le mananci foarte rar. Restul de oleaginoase sunt ok.

Uite ceva info de ce trebuie sa fie mancate crude oleaginoasele cat si de ce nu sunt bune arahidele:

Arahidele si aflatoxina

Mai auzeam pe la TV somitati cum vorbeau despre “alfatoxina”(care se refera la alta substanta)… deci aflatoxina este produsul unei ciuperci care poate contamina diverse alimente, in special arahidele si porumbul. Desi mucegaiul respectiv apare in special in medii calde si umede(in timpul stocarii), contaminarea poate avea loc si inainte de recoltare.
Rezultatul expunerii: cancer de ficat.
Alte probleme cu arahidele:
- confuzia cu celelalte nuci sau alune(produse de copaci) in timp ce arahidele sunt de fapt in categoria “legume”
- au prea multi omega 6
- sunt in topul alimentelor alergenice
- sunt printre cele mai contaminate culturi din punct de vedere chimic.
- pacaleala numita “unt de arahide” este de cele mai multe ori o combinatie de margarina, zahar, amidon si poate niste arahide.
- au ajuns in alimentatia noastra din motive pur economice: zona saraca din sudul sua(sclavii eliberati trebuiau hraniti cu ceva) si faptul ca se pot ingrasa porcii cu ele in acelasi timp.

Nu mai e nevoie sa spunem, daca tot le mancam: CRUDE SI NESARATE!

Cele prajite au cateva dezavantaje: multe enzime si vitamine sunt distruse. Grasimile sunt oxidate(creste cantitatea de substante cancerigene). Adaosul de sare pune un stres inutil pe rinichi si poate duce la retentia de apa si hipertensiune. Prin prajire, carbohidratii capata un indice glicemic mai mare, crescand riscul de a fi depusi sub forma de grasime.

sursa: blogul de sanatate al lui Cristi Margarit

#892 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 11:01 AM

Vezi postareaLizura, la 17 May 2012 - 08:29 PM, a spus:

sa-mi spui si mie cum il faci, te rog.
Mie imi place pestele proaspat si facut natur. In rest prefer fructele de mare si acelea gatite "nefandosit" adica gratar, abur, eventual cu ev, lamaie, condimente naturale (usturoi, pepperoncino, piper) si rosii. Sosurile cocktail nu imi plac si nici pesmetul adaugat in mancarurile cu pesti si fructe de mare. Am probat si eu din peste: chiftele, rulouri, am facut si drob de peste... cam niciunele nu-mi plac. Devine tot preparatul greu si cu izul ala de peste ... nu am reusit sa mananc. Sigur, daca iei un Mc'fish e "bun"/gustos si nu-i gretos, dar acela ma indoiesc profund ca ar fi vazut intr-devar pestele!
Astept reteta ta, ca am vreo 2-3 fileuri in congi, care nu ma inspira!

#893 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 11:10 AM

Vezi postarea2ut, la 18 May 2012 - 07:37 AM, a spus:

Forza!

Si eu tot asa fac cu cantitatile de carne (impart bucata mare in portii, stiu de cate ori pot manca). Fortza 2ut!

Eu, azi dimi -400g. In conditiile in care am inceput sa mananc dulciuri (mai abitir de duminica).

Zerda, o sa incerc si eu iarasi pastele, zerda, pentru ca sunt febletea mea! Eu le-am introdus in sapt a 4-a de mentinere si pe ele si inghetata, pe baze zilnice si nu a fost ok. Acum cred ca ar trebui sa fie ok, ca duminica e ultima zi de mentinere dupa care as putea sa mananc normal, dar ...avand in vedere ca mai vreau sa dau jos un numar de kg a caror pierdere corpul meu le va accepta fara sport (5-10kg), voi continua sa stau pe mentinere, iar cand mi-o veni la socoteala intru la tura 2. Poate de luni ... vedem ... ca si la mine sunt multe constrangeri, fiind vorba de 3+6 = 9 saptamani minimum. Dar pana la sfarsitul anului cand mi.am propus sa am greutatea mea ideala e timp :pupic: . Oricum, taras-grabis se slabeste si la mentinere daca exista disciplina.

Oare tu Geany, daca nu ai mai trecut pe aici, ai sa ne spui vreo noutate/surpriza? :pupic:

#894 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 May 2012 - 12:16 PM

Pastele foarte simple, nu fac rau, doar sa nu pui bazdaganii in ea, ulei, pancetta, din astea. Daca pui suc de rosii cu usturoi si bucuioc sau oregano cu putin parmezan asa, o bruma, e ok.
Ai vazut ca Dex a facut paste cu caccio e pepe.
Eu anul asta inca n-am mancat inghetata, ti-am zis, o tin in congelator.

#895 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 18 May 2012 - 03:29 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 May 2012 - 11:01 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 17 May 2012 - 08:29 PM, a spus:

sa-mi spui si mie cum il faci, te rog.
Mie imi place pestele proaspat si facut natur. In rest prefer fructele de mare si acelea gatite "nefandosit" adica gratar, abur, eventual cu ev, lamaie, condimente naturale (usturoi, pepperoncino, piper) si rosii. Sosurile cocktail nu imi plac si nici pesmetul adaugat in mancarurile cu pesti si fructe de mare. Am probat si eu din peste: chiftele, rulouri, am facut si drob de peste... cam niciunele nu-mi plac. Devine tot preparatul greu si cu izul ala de peste ... nu am reusit sa mananc. Sigur, daca iei un Mc'fish e "bun"/gustos si nu-i gretos, dar acela ma indoiesc profund ca ar fi vazut intr-devar pestele!
Astept reteta ta, ca am vreo 2-3 fileuri in congi, care nu ma inspira!

Pai Dani nu e mare brinza, eu merg la o pescarie gen restaurant satesc unde aia fac hamburgeri de peste sau crabi - mixeaza carnita bucatele cu ceapa rosie ca atare necalita, condimente - eventual cajun daca ai, cilantro sau un pic de patrunjel, un pic de usturoi, sare, piper daca nu ai alte condimente si asta e tot. Ai grija cind amesteci carnita in procesor sa nu faci pasta cumva! Trebuie sa fie vizibile bucatelele mici si apoi si cind gusti o sa fie alta treaba. Il pui pe gril citeva minute si pe o parte si pe alta. In mod normal se pune un pic de sos tartar pe el si il servesti intre doua chifle proaspete cu guacamole, doua foi de salata, doua felii de rosii si ceapa rosie pe gril.
Imagine postata
Imagine postata

#896 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2012 - 10:13 AM

Zerda, asa e daca le fac fara ulei, carne, branzeturi, doar cu legume si mirodenii, nu ingrasa.

Liz, suna foarte bine ce hamburgeri iti face "pescarul". Cum mai merge? ce a mai mancat? cantarul?

koral, 2ut aveti raport? 2ut, termini duminica ? sau mai ai o sapt?

#897 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 19 May 2012 - 04:50 PM

Eu de 3 zile sunt la 49, dar din pacate nu prea am mancat mai nimic, ca sunt contracronometru cu niste chestii de la serviciu, asa ca nu se pune. Am baut mult ceai si apa si multe fructe ( mere si portocale) si am avut o singura masa pe zi, gratar de pui cu rosii, castraveti si ceapa verde, in fiecare zi.
Voi sa nu faceti ca mine! :tongue3:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#898 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 19 May 2012 - 05:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 May 2012 - 10:13 AM, a spus:

Zerda, asa e daca le fac fara ulei, carne, branzeturi, doar cu legume si mirodenii, nu ingrasa.

Liz, suna foarte bine ce hamburgeri iti face "pescarul". Cum mai merge? ce a mai mancat? cantarul?

Eu deocamdata m-am descalificat, ca am iesit afara si am mincat un burger de muschi de vita cu gorgonzola si coleslaw.
Dar de azi intru inapoi la regim.
Asta e... si iaca o s ama si cintaresc:)
Koral tu d ece vrei sa mai slabesti daca ai 49 de kg. Cred ca nu exista nici o inaltime la care greutatea asta sa nu fie in grafic.
Sa stii ca in genere nu puteam pacali corpul pt ca e destept si stie unde e greutatea ideala si nu va slabi mai jos de atit, asta doar daca te infometezi.
Imagine postata
Imagine postata

#899 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 19 May 2012 - 05:55 PM

Vezi postareaLizura, la 19 May 2012 - 05:41 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 19 May 2012 - 10:13 AM, a spus:

Eu deocamdata m-am descalificat, ca am iesit afara si am mincat un burger de muschi de vita cu gorgonzola si coleslaw.
Dar de azi intru inapoi la regim.
Asta e... si iaca o s ama si cintaresc:)
Koral tu d ece vrei sa mai slabesti daca ai 49 de kg. Cred ca nu exista nici o inaltime la care greutatea asta sa nu fie in grafic.
Sa stii ca in genere nu puteam pacali corpul pt ca e destept si stie unde e greutatea ideala si nu va slabi mai jos de atit, asta doar daca te infometezi.

Ai dreptate , Liz , nu mai am nevoie sa slabesc, targetul meu era 50, pe care l-am si atins. Eu doar povesteam ce mi s-a mai intamplat in ultimele zile. Oricum, recuperez repede kilul sub 50, dupa ce scap de stres, in sens invers e, in general, mai greu la mine...
Am 1, 62, asa ca sunt in grafic.
Am uitat sa va spun ca miercuri am avut o sedinta la inspectorat unde a venit o echipa care implementeaza un program de prevenire a bolilor cardiovasculare in institutiile de stat si private , si ni s-a masurat tensiunea arteriala, indicele de masa corporala si nivelul de grasimi din organism, cu niste aparate .

Eu am avut Ta : 120/ 68 ( valoarea minima ideala e 70- cea maxima corespundea pt. asa numita " tensiune de aviator), indicele de masa corporala 19, 2( minim era 18, 6, maxim 24 la inaltimea mea) iar nivelul de grasimi nu imi mai aduc aminte valoarea exacta, dar era tot asa, catre limita inferioara din marja ideala. Am fost chiar felicitata, doar eu si o colega de 25 de ani am avut asa valori bune... Eeeeeeee???? :hungry:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#900 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 19 May 2012 - 06:57 PM

Vezi postareakoral, la 19 May 2012 - 05:55 PM, a spus:

Ai dreptate , Liz , nu mai am nevoie sa slabesc, targetul meu era 50, pe care l-am si atins. Eu doar povesteam ce mi s-a mai intamplat in ultimele zile. Oricum, recuperez repede kilul sub 50, dupa ce scap de stres, in sens invers e, in general, mai greu la mine...
Am 1, 62, asa ca sunt in grafic.
Am uitat sa va spun ca miercuri am avut o sedinta la inspectorat unde a venit o echipa care implementeaza un program de prevenire a bolilor cardiovasculare in institutiile de stat si private , si ni s-a masurat tensiunea arteriala, indicele de masa corporala si nivelul de grasimi din organism, cu niste aparate .

Eu am avut Ta : 120/ 68 ( valoarea minima ideala e 70- cea maxima corespundea pt. asa numita " tensiune de aviator), indicele de masa corporala 19, 2( minim era 18, 6, maxim 24 la inaltimea mea) iar nivelul de grasimi nu imi mai aduc aminte valoarea exacta, dar era tot asa, catre limita inferioara din marja ideala. Am fost chiar felicitata, doar eu si o colega de 25 de ani am avut asa valori bune... Eeeeeeee???? :hungry:

Felicitari! Deci stai foarte bine! Eu nu m-am mai evaluat din timpul sarcinii cind aveam colesterolul tot sub limita inferioara, ciudat...
Acum am suplus serios de greutate. Si cind imi merg toate ca pe roate de obicei reusesc sa ma tin de regim, sa slabesc, dar acum o dau in bara.
Ce e nashpa e ca dupa ce maninci ceva copios seara te trezesti dimineata cu foame de lup!:happy1:) Nu pot sa imi explic de ce.

Apropos cite saptamini ai tinut regimul si cit ai slabit?
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou