Reţete detox
Postat 27 February 2013 - 08:56 PM
Postat 27 February 2013 - 09:36 PM
Postat 27 February 2013 - 09:49 PM

la menţinere, atenţie la ciuperci, mare surpriză azi, după o garnitură de ciuperci trase în tigaie cu ev şi usturoi. poate la voi merge, la mine ba.
Postat 27 February 2013 - 10:01 PM
Dexter, la 27 February 2013 - 09:49 PM, a spus:

la menţinere, atenţie la ciuperci, mare surpriză azi, după o garnitură de ciuperci trase în tigaie cu ev şi usturoi. poate la voi merge, la mine ba.
Erau de pui si f buni la gust...ca de...acu se gasesc de tot felul unii mai rai ca altii si ai dreptate unii sint si dulci si ii urasc profundamente, astia nu erau sau nu am simtit eu.
Ciupercile imi plac dar le cam evit ca imi cad rau la stomac:(
Postat 27 February 2013 - 10:32 PM
Am mai slabit, ma vad mai subtirica, am mai curatat matele ca de 2 zile eram umflata...Ma simt bine, cu energie, nu-mi este asa foame, am mai scazut proteina, ca eu nu prea le am cu carnea asa mult si cam imi blocheaza colonul...dar cu multe ceaiuri, apa, lamaie se rezolva pana la urma...
Am trecut si inca trec prin vesti proaste prin chestii naspa...dar vad ca nici nu vreau sa ma gandesc la dulciuri...eu la stres imediat apelam la ele dar acum chiar ma uit la ele si nu salivez deloc

Meniul de ieri si astazi si maine:
MD: astazi ceai verde, ceai de musetel cu levantica si multa apa, maine vad ...poate fruct daca imi este foame sau doar ceai si apa
P:carnita de vacuta facuta la cuptor cu lamaie stoarsa si condimentata bine ca si legume vad in fieacare zi ce pofta am, ieri am mancat cu castraveti, astazi cu rosiute, maine am sa vad eu...Ca fruct am mancat o cana de capsuni, dimineata nu mi-a fost foame si nu am mai mancat fruct.
C:peste Tilapia facut la cuptor, doar condimentat si atat, il pap cu dieferite legume in fiecare zi...ieri am mancat cu salata de ridiche (taiate marunt+ otet+ sare), astazi ma gandeam la spanac si usturoi..

Maine am sa vin cu greutatea,astazi nu m-am mai cantarit.
Dani, wow!!! Ai o forta de milioane si de asta si slabesti asa, bravo!! Ma bucur enorm de mult pt tine si vad ca se poate

Forta la toti/toate la dat jos toxina!!
Va pup!!!
Postat 27 February 2013 - 10:57 PM
10 pampoane fluturînde de la mine şi 10 de la cris!

Postat 28 February 2013 - 12:20 AM
Dexter, la 27 February 2013 - 06:07 PM, a spus:

multumesc!
toata lumea a constat/afirmat ca am slabit, de acum simt si eu bine pe haine si nu mai sunt balonata si umflata la burta ca cimpoiul orice meniu as avea, contrar celor ce se intampla in extradetox, cand ma balonez si de la un pahar de apa!
eu sunt varza cu centimetrii ca nu m-am masurat din lipsa de centimetru, dar mai ales de obicei. Acu' o sapt imi cumparai finalmente centimetru, dar recunosc onest ca pana in zi de azi nu l-am desfacut din ambalaj

ce va pot spune este ca am constatat ca mi s-a imbunatatit claritatea gandirii si memoria.
cris31, la 27 February 2013 - 07:19 PM, a spus:

Jos toxina!!!!
Hai fetele, curaj si determinare! Noi grijim de pampoane!
Multumesc mult cris!
Ia sa revin la o noua info de la Dex, pe care o confirm: carnea de vita poate produce stationare/incetinire de slabire daca e argentiniana si produce + pe cantar daca e romaneasca, vezi tu pe organismul tau! In mod special cred ca se aplica celor cu digestia lenta!
multumim din suflet de pampoane!!!
Lizura, la 27 February 2013 - 08:00 PM, a spus:
Mda...eu azi m-am trezit cu 59.00 fix la cintar dar la prinz...nu aveau legume si am luat legume cu orez linga somon...legumele simple se terminasera cu gratie inaintea mea...
Iar seara am mincat niste .....crenvursti frate...ca nu aveam nimic gatit in casa...sa imi fie rusine...miine ma trezesc de la ei si de la mustar cu boabe...de 5 sute de kilograme

1 la mana suntem amandoua in Bucuresti ma gasesti cand vrei sa ma bati! bataita poate provoca pierdere in cm la celulita

parca slabisei si sub 59 la un moment dat, sau mi s-a parut?
lizura, la 27 February 2013 - 08:42 PM, a spus:
sunt in asentimetul tau! lasati bre scandalul ca noi avem target de dat jos TOXINA si nu de chibitat de pe margine, analiza de text si alte tampenii! Cine are de inteles intelege prea bine! E clar insa ca nu am cum sa pricep ce teaba au unii, paraleli cu Detoxul, cu cat slabeste Oana pe zi si nici comparatia de prost gust cu 14 kg de rahat! Asemenea interventii de prost gust, NU! Multumim!
No, bun! astea fiind spuse, cu crenvustii: la cum tii tu de 1 an aproape si nu ceva foarte strict, ai dreptul sa gresesti ca nu esti nici sfanta din icoana, nici nu ti-ai propus un regim pe viata! dar sa nu se mai repete

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 February 2013 - 12:28 AM
Dexter, la 27 February 2013 - 10:57 PM, a spus:
10 pampoane fluturînde de la mine şi 10 de la cris!

bravo Oana

Postat 28 February 2013 - 05:39 PM

Aseara am plecat de la serviciu si am ratat cina, asa ca mai tarziu am dat putin cep la frigider, nedetox.
A propos cris, alta constatare pe pielea proprie:
cea mai mare prostie sa nu ai mancarea pregatita la ora la care obisnuiesti sa iei pranzul / cina, pt ca de aici se poate ajunge la devieri ... Deci atentie: daca plecati in vizita, mancati inainte si asigurati-va ca acolo exista meniu conform pt voi, ori luati-va la caserola. Idem pt serviciu: caserola (la restaurant am dubii ca nu e unsuros de ulei gratarul, ca nu pun amelioratori de gust (glutamat) etc. ). Idem pt cand primiti vizite: inainte sa vina musafirii mancati bine, daca stiti ca nu ati gatit si pt ei conform, si sa aveti pregatit/loc pt meniul 2 din zi la ora obisnuita. Altfel, vederea si amusinarea a multe preparate apetisante, noi, diverse poate crea probleme de derapaj. In fiecare dintre cazuri beti multa apa/ceaiuri/limonada.
Jos toxina!
Postat 28 February 2013 - 06:01 PM
am venit sa va laud ca aveti ambitie, bravo!
s-aveti rezultate mai bune decat meritati si sa va fie usor detoxul. tin pumnii, cu egoism pe voi!
Postat 28 February 2013 - 06:40 PM

Postat 28 February 2013 - 07:15 PM
Carne argetiniana nu am luat niciodat, nu-mi place nici culoarea nici pretul desi am cochetat de multe ori cu ideia sa vedem si noi cum e. Fata mea a mancat dar la fata locului, in Argentina si desi la vremea respectiva nu era o gospodina cu pretentii pregatea niste fripturi colosale. Nu stiu daca cea de la noi ar putea fi la fel si nu ma duce mintea cum or fi vacile in Argentina de e asa diferita carnea lor fata de cea de la vacile noastre.
Interesant tare ce spui tu acolo si am bagat la cap, dar nu prea vad in meniurile tale pieptul de pui, despre el ce poti sa spui?
Ai perfecta dreptate cu mancarea in frigider cand ajungem acasa si ne e foame tare, atunci se intampla toate nenorocirile din pacate.
Citind ce faceti voi parca de abia astept sa incepem si noi. Eu vreau sa-mi spuneti mai detaliat si cum faceti trecerea in cele sase saptamini, pentru ca acolo nu prea stiu cum sa gestionez situatia.
Deci in continuare eu stau sus la galerie si strig cu veselie
JOS TOXINA!!!

Postat 28 February 2013 - 09:57 PM
eu am luat vita argentiniana o singura data anul trecut in detox, de la metro, dar era enorm de scumpa de gen 170 lei/kg si bucata cea mai mica gasita era foarte mare, aproape vreo 2 kg. Intr-adevar prima portie proaspata a fost un deliciu. Apoi, eu nu am congelat-o ca-mi parea rau si pe zi ce mai trecea si mai pierdea din prospetime, mi-a placut mai putin.
Este diferita, si cea italieneasca e mult diferita de a noastra. Vita crescuta pentru carne si steakuri /bisteca fiorentina, se hraneste numai cu anumite nutreturi foarte curate, de tip lucerna/trifoi din cate stiu. Asa carnea lor iese mai slaba si mult mai frageda. In plus se foloseste doar o anumita parte a vacii pentru steack si la noi nefiind foarte comun preparatul nu prea stiu sigur daca e ceva bun de la vita in afara de muschi. Oricum eu anul asta am consumat un muschi de vitel si o bucatica de pulpa tocata pt raggu. In prima sapt dupa vita, slabitul suferea o scadere de ritm, iar in dupa primele 5 zile, am inceput chiar sa stagnez si sa o iau in sus. Dupa ziua a 10-a parca am intrerupt vita si am inceput din nou sa slabesc.
Pui am consumat in prima saptamana, dar dupa constatarea cu vita si intarzierea in pierderea kg, am decis sa elimin si puiul ca sa accelerez slabitul. Si se confirma ca cel mai tare se slabeste cu peste + creveti, apoi cu pui, apoi cu vita. Cred ca, asa cum a postat si Gina pe topicul monti, poate fi vorba si de nr de calorii/100 g. Este mai calorios puiul de cat pestele, si vita decat puiul.
Daca vrei proba vita, incerca sa o eviti in prima saptamana, consuma doar pui, peste, creveti, iar din a doua saptamana cum consumi o portie de vita urmareste cantarul, posibil la tine sa nu se aplice, fiecare organism e unic. Eu tind sa cred ca se aplica in mod special persoanelor cu tranzit lent.
Cu Mentinerea il las pe Dex sa detalieze, eu am intrebat si am bagat la cap, dar spune tu Dex te rugam! esti saptamana a 5-a? ce ai introdus in fiecare saptamana?
cred ca faci f bine sa te apuci dupa Paste, legumele de acum nu au nici un gust
Postat 28 February 2013 - 10:37 PM
Daniella, la 28 February 2013 - 06:40 PM, a spus:
sa zicem ca dimineata m-as multumi cu fructul, exclus grepfruit, seamana cu dieta mea obisnuita.
dar la pranz si la cina ar tb sa ma limitez la max 100-120gr carne/peste + o rosie mica+3-4 frunze de salata sau echivalent. adica mai mult nu incape, hrana solida zic. iar toata ziua doar cu atat nu pot.
in plus, dupa o masa de carne+salata am un gust metalic groaznic in gura la max 2 ore, chestie care ma face sa mananc ceva neaparat. de-asta eu mananc macar o felie -25gr de paine prajita, de obicei integrala.
nu stiu cum mi-ar fi fara ceva dulce, cat de putin, 10gr cioco, o bomboana etc ma linistesc.
si-as mai vedea o pb si-n a renunta la cafea.
si fara un pic de branza sau sana/chefir nu stiu cum ar fi, simt uneori o nevoie ca de apa de asa ceva.
mda, cam asta-i!
probabil ca exista lucruri mai grele si mai grave decat a tine un detox de-asta, dar cum ptr mine nu vad o amenintare iminenta, nici de greutate, nici de toxicitate

dar is aici sa-ncurajez fetele hotarate!
jos toxina!
acuma vino si tu la Lole si zi cam ce miscare n-ai putea sa faci sau ce te impiedica sa-ncerci macar

fairplay!
Postat 28 February 2013 - 11:06 PM
Daniella, la 28 February 2013 - 09:57 PM, a spus:
Daca vrei proba vita, incerca sa o eviti in prima saptamana, consuma doar pui, peste, creveti, iar din a doua saptamana cum consumi o portie de vita urmareste cantarul, posibil la tine sa nu se aplice, fiecare organism e unic. Eu tind sa cred ca se aplica in mod special persoanelor cu tranzit lent.
Daniella, din cate am inteles eu "meniul", cantitatea de carne admisa la o masa este de maxim 300g.
Decat sa se renunte total la vita si pui, eu personal cred ca-i mai bine sa fie si ele incluse in alimentatie, dar nu cred ca este obligatoriu, in cazul lor, sa se manance cantitatea maxima(daca observi stagnare)
Lista de alimente este oricum foarte scurta.Parerea mea este ca-i mai sanatos sa se manance din toate carnurile si legumele permise.
Nu este acelasi lucru (dpdv al vitaminelor si mineralelor) daca se mananca doar parte sau din toate care-s pe lista.
Oricum de regula varietatea este cea care ne aduce toate vitaminele si mineralele necesare.Este foarte posibil sa nu fim neaparat "la regim" si sa nu ne asiguram necesarul de mai stiu eu ce vitamina, asta se poate intampla oricand si oricui in functie de alegerile pe care le face si predispozitiile pe care le are.Dar in cazul unei diete cu o lista atat de scurta de ingrediente, chiar ca trebuie sa se manance din toate.Eu asa cred.
Postat 28 February 2013 - 11:16 PM
da, se poate proba cu jumatate din cantitatea de vita la masa de pranz si vedea efectul de a doua zi, avand in vedere ca in prima sapt se slabesc circa 4kg.
Postat 28 February 2013 - 11:19 PM
mi-e rusine sa vin la lole! motivul pt care nu fac nimic este ca timp si ca nu mai am energie: plec la 8 jum si ma intorc la 19- 20 de la serviciu (+cumparaturi zilnice, ca imi trebuie legume proaspete in fiecare zi), chiar si mai tarziu. Ma asteapta picea sa o iau in brate sa o dragalesc, nu-mi da drumul, ma calareste toata seara ... . Habae nu am cand as putea sa bag exercitii de orice fel!
Postat 01 March 2013 - 12:19 AM
Imagini atasate
Postat 01 March 2013 - 02:44 AM

Postat 01 March 2013 - 10:10 AM