Da, pentru salata, si eu frec varza cu sare (mai ales asta de iarna) ca e tare... sau asa sunt soiurile pe care le gasesc acum disponibile in supermarketuri. Unele zici ca sunt de carton ...
Reţete detox
Postat 13 January 2015 - 04:12 PM
Da, pentru salata, si eu frec varza cu sare (mai ales asta de iarna) ca e tare... sau asa sunt soiurile pe care le gasesc acum disponibile in supermarketuri. Unele zici ca sunt de carton ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 13 January 2015 - 04:48 PM
Postat 14 January 2015 - 05:34 AM
dani, brava, ține-o tot așa! balsamic e voie, o linguriță la o masă. pudra de ghimbir numai dacă e "curată" să citești eticheta să nu aibă nimic ciudat in ea.
Postat 14 January 2015 - 09:53 AM
Dupa ziua 2, cantarul arata 60,7 kg, deci inca -500 g
Ieri am reusit sa beau peste 2 l de lichide, 4 ceaiuri si 1 litru de apa, iar azi deja am baut 500 ml apa la prima ora, deci ma corectez la capitolul meu cel mai deficitar: apa
Meniurile zilnic de ieri, azi, maine sunt identice (piept de pui+ varza chinez+ portocala si creveti + rosioare+mar), doar condimetentele difera pe ici colo.
Apa si ceaiuri minim 2 litri mi-am propus si azi.
Pentru moment determinarea e la cote bune, nu am deloc ameteli de la lipsa de cafea (oricum in we si in vacante nu beau), pofte moderat - dar ma gandesc la obiectiv si le fac fata.
Fortza! obiectiv: macar 67 kg dupa cele 3 saptamani si poate 65 dupa 9 saptamani!
Postat 14 January 2015 - 09:57 AM
Postat 14 January 2015 - 10:06 AM
Postat 14 January 2015 - 10:11 AM
Postat 15 January 2015 - 02:36 AM
Postat 15 January 2015 - 01:58 PM
Am tinut si ieri cantitatea de apa si ceai la peste 2 kg, dar pe la ora 4 p.m. m-a luat o burta cu carare ... de la 5 ceaiuri baute... dar bine ca le-am baut, m-am concentrat oleaca si mi-a trecut. Azi pauza de ceai verde beau de altele: musetel, iasomie, de colici etc. Mi-ar fi placut de galbenele, dar n-am.
Aseara nu am mai luat cina, deoarece masa de pranz nu am reusit la birou sa o iau inainte de 4 si apoi ... eram plina. Mi-am lasat doar fructele pt seara.
Postat 16 January 2015 - 02:59 AM
să știi că determinarea-mi a trecut de 50% așa că poate mă alături de luni
Postat 16 January 2015 - 10:24 AM
Cu purgatia, as pune pe seama ceaiului antiadipos, ca am baut in ziua aia pana in pranz 1 kg din 2 plicuri.
alte simptome de detox nu am avut, de tipul ameteli, dureri de cap. Parca un pic si mai lipsita de energie decat de obicei seara.
Ieri am schimbat meniul si a fost:
-1/2 piept de pui grillat si tije de telina crude (fara sare, fara nik) + mar
- 1 pastravior (225 g intreg) cu rosioare la grill (sare, piper, usturoi, oregano uscat)
apa si ceaiuri peste 2 litri /zi.
Azi speram sa vad cantarul sub limita de 60 ca sunt luni de cand nu l-am mai vazut cu cifra 5 in fata, dar nu!
Dupa ziua a 4-a +100g, deci azi 60,3 kg. E ok, maine o sa scad zdravan
Ori e din cauza ca se apropie perioada, ori ca am pus un pic prea multa sare la preparatul de la cina, sau ambele. Ca pastravul de crescatorie era hranit cu furaje concentrate nu am mari dubii, dar nu prea cred ca din aia 150 g (copt si curatat) de carne de peste gata sa fie plusul de 100g.
In orice caz, avand experienta primului detox pe care l-am facut corect cap coada, acum 3 ani, ba parca si atunci am sfeclit-o un picut in primele 2 si ultimele 2 zile, ma astept la acelasi rezultat: - 7 kg. Si daca nu ma abat deloc, cum e pana acum, poate chiar un picut mai mult! Si asa va fi!
Hai, ca vad ca la mine determinarea creste pe zi ce trece si tebuie sa ma tina la cote maxime 9 sau 10 saptamani!
Dexter, mai ai 3 zile de antrenament psihic. Probeaza niste haine care iti plac si nu te mai cuprind
Postat 16 January 2015 - 04:49 PM
Daniela mă sperii. Știi cum ți-ar zice fetele mele? "Malefica"
Postat 17 January 2015 - 12:25 AM
Postat 17 January 2015 - 12:29 AM
Am facut varza fiarta la abur, fara ulei, cu condimentele permise (marar, sare, piper si fulgi de ceapa, pepperoncino) si asta mi-a placut.
Vedem noi maine pe cantar! Ah, am uitat sa oparesc varza in prealabil asa cum imi propusesem! uh! duda!
Postat 17 January 2015 - 10:07 AM
Postat 17 January 2015 - 03:17 PM
Datorită conformației personale nu ar trebui sa ma simt bine absolut se loc pe plajă.
Doar ca pe mine m-a durut la basca și la 60kg și la 120kg și la 73kg.
Sunt foarte mică în partea superioara a corpului și exagerată de la coapse în jos.
Asta-i conformația, nu pot schimba nimic.
Am hotărât sa slăbesc din cu totul alte motive. Te asigur ca poza în costum de baie m-ar fi enervat și mai tare.
Da, în cazul meu, m-a făcut să mă simt mai bine, de ce să nu recunosc să arat mai bine, dar nu voi arăta bine în costum de baie.
M-am învățat cu idea și trăiesc ffffff bine. Ce sens are să mă enervez pt o chestie care nu o voi putea schimba oricât as slabi.
E bine așa, sănătoși să fim.
Postat 17 January 2015 - 05:53 PM
Postat 17 January 2015 - 06:47 PM

Salata din varza chinezeasca si piept de pui.
.

Creveti cu rosioare:

Pastrav cu rosioare la cuptor.
Postat 17 January 2015 - 07:04 PM
mie in sută că varza a provocat creșterea in greutate. nu știu ce-i cu varza, din observațiile personale, cred că induce reținere de apă și se digeră leeeent. cura cu supă de varză e un mister pentru mine, nu îmi dau seama cum (de ce) funcționează.
motivația mea supremă este cantitatea de "slană" din corp, dacă pot reduce cîteva procentaje, me happy.
Postat 17 January 2015 - 07:21 PM
Dexter, la 17 January 2015 - 07:04 PM, a spus:
mie in sută că varza a provocat creșterea in greutate. nu știu ce-i cu varza, din observațiile personale, cred că induce reținere de apă și se digeră leeeent. cura cu supă de varză e un mister pentru mine, nu îmi dau seama cum (de ce) funcționează.
motivația mea supremă este cantitatea de "slană" din corp, dacă pot reduce cîteva procentaje, me happy.
Din cate am inteles eu, varza se digera repede (in stomac) dar mai ramane in intestine muuuult timp (36 de ore????).

Ajutor