Am convenit cu mama sa consumam curcan anul acesta. Asa ca nema miel pe masa noastra. De fapt, mint, a fost unul....
Aperitive:
- - oua colorate (normal):
 - - salata de vinete;
 - - branzeturi (cas, urda si brie);
 - - cighir (facut din maruntaie de curcan);
 - - masline, ceapa verde, frunze de patrunjel si ardei portocaliu.
 
Felul 1:
- - bors de curcan.
 
Felul 2:
- - friptura de curcan cu piure si gogosari murati.
 
Desert:
- - pasca cu branza si ciocolata;
 - - cozonaci cu mac si nuca;
 - - mielut 
; - - niscaiva bombonele ciocolatoare, presarate pe masa pe post de decoratiuni - astea au fost cumparate;
 - - fructe: portocale, banane.
 
Beuturi:
- - must;
 
- fragutata;
- aqua chiorensis.
Pe post de paine - colacei (facuti de mama).
O vedere de ansamblu:

Si din partea cealalta:

Aperitivele:

Ouale vopsite (care cu vopsea, care cu hartie creponata) si mielutul care sta de straja:

Si mai de aproape:

Platoul cu branzeturi si cighir:

Salata de vinete si ceva detalii cu decorul si beutura

Borsucul cel bun-bun!!!

Friptura cu garnitura si muraturi:

Un mancau la post

Si desertul:

Motafirii au adus si floricele:

Si gata masa de Pasti de anul asta. Pozele nu-s cine stie ce.... copchilotu' era rupt de foame (se si vede, da?), asa ca a trebuit sa pozez cam din fuga calului. Noi sa fim sanatosi!!
Piure-ul l-am facut eu, am mai dat o mana de ajutor la umplutura de la cozonacul cu mac si de la pasca cu ciocolata.... Nepoata-mea s-a ocupat cu pusul in farfurii si ornatul lor..... S-au impartit treburile.
De bun, a fost totul nemaipomenit!!!

 Ajutor
			
		
							  
								










