Maya, la 26 October 2012 - 09:52 PM, a spus:
Gina, la 26 October 2012 - 05:30 PM, a spus:
Culorile de la Germany Collection sunt luminoase, lucioase.
Negrul masliniu este deosebit, in poza nu prea se observa.
La care te referi cu negru masliniu? La Every Month Is Oktoberfest?
Nu, Maya, ziceam de Nein!Nein!Nein!
Desi pare a fi gri in sticla, pe unghii se inchide foarte mult cand se usuca, atat de mult incat cu greu s-ar mai putea numi gri.Exact asa pare- negru masliniu, si nu este atat de "violent" ca un negru obisnuit.
Eu mi-am luat (dupa ce am stat muuult pe ganduri) doar un mini set care are patru culori.Celelalte trei sunt Don't pretzel my buttons, Suzi and the 7 dusseldorfs si Unfor-greta-bly blue.
Prima culoare pe care am vrut sa o incerc a fost Nein!nein-ul."Griul" arata atat de ciudat in sticla incat te face sa vrei sa-l incerci si imi place foarte-foarte mult ca se vede...negru.Este total deosebit de nuantele de gri si negru pe care le aveam.
De un nude aveam nevoie...sa fie, mai ales ca or sa inceapa sa se poarte din ce in ce mai mult.
Mov- desi am inca multe de anul trecut- ei, bine, e alta nuanta si este extraordinar de frumos in opinia mea.
Albastrul nu este deosebit ca nuanta, am mai avut ceva similar, dar ramasesem si fara albastru, asa ca l-am preferat pe acesta ptr ca, intr-adevar, toate culorile din colectie sunt luminoase si lucioase.
M-am limitat la setul asta ptr ca asteptam Skyfall Collection.Din asta mi-am luat de curand mai multe.