Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10081 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 June 2016 - 01:07 PM

Azi,cartofeii noi de aia mici cat nucile,(i-am spalat si frecat cu partea abraziva a buretelului de spalat vase,i-am oparit in apa cu sare cam 8 min. de cand clocoteste apa ca pe paste si apoi scursi si prajiti in ceaunelul cu ulei incins ca pe gogosi scosi pe hartie absorbanta),presarati cu marar verde tocat si salata verde i-am servit eu..

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652107489649.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652107579633.jpg

Hunii in schimb s-au... :blackeye: ...niste jumari cu carnita prospata+ afumaturi resturi..outul l-a mancat Ale',domnu' Geeany in schimb a dat iama in borcanul cu branza de oi si mujdei de usturoi verde,mamaliguta rece ramasa de ieri de la sarmalute..

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652107700089.jpg

Deseara rezulta domnu' Geany' la coltz' :occasion14: ,il asteapta niste branza de veci'' ,ce urmeaza a fi frecata cu ceapa si piper..

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652107910263.jpg

Cu niste vinete http://artaculinara....8-niste-vinete/ nu le-am mai facut pe tigaia cu riduri ci pe tabla pe care coc eu vinete si ardei :blush:

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652107789462.jpg

#10082 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 06 June 2016 - 06:58 PM

Vezi postareaGeany, la 06 June 2016 - 01:07 PM, a spus:


Deseara rezulta domnu' Geany' la coltz' :occasion14: ,il asteapta niste branza de veci'' ,ce urmeaza a fi frecata cu ceapa si piper..





Asta tre explicat la neamtz. :blackeye:
Eu azi mai "normal". Am voie sa fac o friptura.
Cu orez si salata din sera.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14652322736404.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10083 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 June 2016 - 07:26 PM

Vezi postareaPeter, la 06 June 2016 - 06:58 PM, a spus:


Asta tre explicat la neamtz. :occasion14:



Simplu de facut si dupa gust,se ia branza de vaci si daca e mai zeroasa se pune intr-un tifon(sau sita deasa) la scurs,daca nu,nu e cazul,ceapa (mie imi place ceapa rosie)se taie marunt din cutit,se presara cu sare ,un strop de ulei si se freaca cu lingura de lemn ca sa se inmoaie putin,se adauga branza de vaci,se sareaza se pipareaza dupa gust ,pt. a deveni mai cremosa si tartinabila se adauga unt moale sau in lipsa in fir ulei de masline cate putin,tot frecand cu lingura de lemn ,pana ajunge la consistenta dorita hadean spune ca merge si cu ceva smantana http://www.adihadean...-uri-din-orice/ :blackeye: ,se mai poate pune ceva verdeata la sf,gen marar tocat,sau iarba ciorii ,se pot umple rosioare cu ea sau barcute de ardei gras,etc..

#10084 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 June 2016 - 08:26 PM

Asa arata la frecat(am pus mararul langa,asa ca si idee,ca eu nu am vrut sa pun azi :occasion14: )

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652375145393.jpg

Si pe paine prajita langa vinetele'' de povestisem..

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652375509168.jpg

Dar merge de minune si cu rosii,castravete,ardei gras etc...

In caz de motzofili'' se preteaza la pus cu poshul..

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14652409289163.jpg

#10085 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 June 2016 - 10:02 AM

Vezi postareaGeany, la 06 June 2016 - 08:26 PM, a spus:

In caz de motzofili''


:occasion14:

#10086 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 June 2016 - 10:07 AM

Vezi postareamoatza, la 07 June 2016 - 10:02 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 June 2016 - 08:26 PM, a spus:

In caz de motzofili''

:occasion14:

Cred ca vrea sa zica musafiri..

#10087 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 June 2016 - 10:28 AM

Vezi postareaFoxyy, la 07 June 2016 - 10:07 AM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 07 June 2016 - 10:02 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 June 2016 - 08:26 PM, a spus:

In caz de motzofili''

:occasion14:

Cred ca vrea sa zica musafiri..

:blush: =)) Foxy stie!!!...

Deci ''motzofilii'' sunt niste musafiri mai motzocosi,mai simandicosi,pt. care se merita sa murdaresti un posh' :-*

Glumesc,mai! :blackeye:

#10088 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 June 2016 - 01:00 PM

Azi unul dintre felurile preferate ale socrelei(d-zeu sa o odihneasca,ca tare am mai pomenito azi,dar i-am dat de pomana,sa fie primit) si al lui domnu' Geany,ca de aschia nu putea sa sara prea departe de trunchi :thumleft: ,si anume pui cu smantana(ciulama) doar ca eu am mai pus si ciupercute si marar verde tocat la sf.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14654699455175.jpg

Ale' nu vrea cu smantana asa ca simplu

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14654699774973.jpg

Deseara ma bantuie asta: http://mayas-esprit....mozzarella.html :thumleft:

#10089 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 June 2016 - 08:24 PM

Foarte buna la gust,eu am pus si ciupercute,si niste jambon crud uscat si marar,dar nu am mai avut hartie de copt,am uns eu abundent tava cu unt,dar mi s-a cam lipit,am scos-o eu cu paleta,pe bucati ,nu arata prea bine dar hunilor le-a placut f. mult :thumleft:

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-1465496568026.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14654965738693.jpg

Sa vedem cum e si cu un sos dulce de ardei iute!...mmm!! f. bun! :thumleft:

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14654965789254.jpg

#10090 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 11 June 2016 - 12:36 PM

Conopidă gratinată, rețetă preluată verbal de la Zerda Imagine postata . Cu iaurt în loc de smântână.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-73-14656413422384.jpg


Imagine atasata: monthly_06_2016/post-73-14656413428574.jpg


Imagine atasata: monthly_06_2016/post-73-14656413433018.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#10091 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 June 2016 - 02:56 PM

Draga Zoazo' asta e felul preferat al mamii si a lui tata,si mie mi-ar placea mult,daca-l convertesc pe domnu' Geany ar fi super,ca la hunii cei mici nu am nici o sansa :thumleft:

Eu azi imi e si cam ''tarsha' '' sa pun :thumleft:

Desta' cumparat..

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14656496446234.jpg

Cu un sos super bun in genul: all;arabiata (sos de rosii picant cu buioc )pe asta macar l-am facut eu

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14656496357546.jpg

Va explic la han cu multe poze de ce...

#10092 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 June 2016 - 09:16 AM

Tortelloni, tortellini...oh ca-mi plac mult.

Viitoarea salata de boeuf.

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14657157794172.jpg

edit:

De abia mai pot astepta...

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-27-14657210014867.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10093 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 June 2016 - 02:43 PM

Off! Pet',noroc,ca nu am in casa tot ce-mi trebuie,ca acum ma apucam de salata :thumleft:

Eu am avut azi in plan o varza cu afumatura,dar am gasit ardei la reducere,la fel si rosii,asa ca...

Ardei umpluti(am avut si cimbru verde-proaspat),putina afumatura, la sf. i-am dat putin la cuptor stropiti cu vin

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14657352128564.jpg

Cu mamaliguta,smantana,ardei iuti alea-alea...

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14657352184871.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14657352245389.jpg

Varza mai am timp sa fac,dar cum afara ploua si e racorica,mai aprind acum si cuptorul ca ne asteapta canicula acusi-acusi :thumleft:

#10094 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 15 June 2016 - 01:58 PM

Vremea asta m-a bulversat mai mult ca oricand :rolleyes: cum a plouat atata si a fost rece,am plecat la cumparaturi chitita ca o sa fac o ciorba(habar n-aveam din ce),soare cald frumos,m-am razgandit de ciorba,imi zic,fac o tocanita cu sos(nu stiam daca de pui,vita sau porc)m-am uitat crucis la raftul cu carne,m-am razgandit din nou,mi-am dat seama ca nu vreau nimic,cu carne ,asa ca am facut pana la urma :

Omleta cu ceapa,asa arata ceapa inainte sa arunc ouale peste ea

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14659916053444.jpg

Omleta

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14659915860295.jpg

Pastai prajite cu usturoi

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14659916578855.jpg

Salata asortata

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14659915788964.jpg


Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14659917479769.jpg

#10095 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 June 2016 - 01:51 PM

Azi pastai cu smantana!(pe principiul pui cu smantana,doar ca in loc de pui pastai)

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14660779109765.jpg

#10096 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 June 2016 - 03:11 PM

Azi dor de Italia ''lasagne''(asta ,da' si faptul ca am gasit azi la lidl foi de lazagnia di grano duro la 4 lei pachetul,imi ies de 2 ori mie din astea ) :occasion14: ca asa m-a invatat doamna mea sa fiu f. ''ieconoama'' =))

=))


Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14663418302286.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2016/post-405-14663418491977.jpg

#10097 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 June 2016 - 09:53 PM

Ia nu te mai plange ca eu ieri cand erau 40 de grade am facut ardei umpluti si sarmale, dorinta exprimata de domnul care deobicei zice ca nu vrea nimic!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10098 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 June 2016 - 09:58 PM

Vezi postareazerda, la 19 June 2016 - 09:53 PM, a spus:

Ia nu te mai plange ca eu ieri cand erau 40 de grade am facut ardei umpluti si sarmale, dorinta exprimata de domnul care deobicei zice ca nu vrea nimic!

Ai dreptate! la noi e de-a dreptul racorica'' fata de ce spui tu,si eu tot ma plang :occasion14:

#10099 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 20 June 2016 - 06:40 AM

Salut !
Daa, sâmbătă a fost cumplit! Dar și eu am bucătărit la greu. Monoporții, dar a mers și aragazul, dar și cuptorul.
Dovlecei invizibili, chifteluțe de dovlecei, mâncare de fasole lată, dulceață de vișine (500 gr) și mâncare de bame cu pui.
Mai am doar vreo 6 chifteluțe și două porții de fasole.
Azi aș face vreo 15-20 de sarmale.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#10100 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 June 2016 - 07:16 AM

Azi e racoare! Si la mine au mers 3 ochiuri de aragaz si cuptorul sambata! Dulceata de visine, ardeii,sarmalele, friptura de pulpa de porc la cuptor, ciorba de loboda....
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi