Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10041 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 April 2016 - 03:36 PM

Daca ai sti cum m-am certat cu aia la Plafar: cucoana, nu vreau chimen, vreau cumin-chimion, pai da, asta scrie pe cutie, eu:dar e denumirea in latina a plantei chimen, deci nu e chimion, pai da, asta e, eu: nu e asta, eu vreau asta-chimion, ea: de asta n-am avut!!!! Pai si de ce scrie pe ea chimion??? :crying: veniti cu toate tampeniile, scrie pe cutie ca e chimion, e chimion!
Lasa ca a fost bun pe saratele si chiar la ceai, dar nu se lasa, stii cum e cu prostul o tine danga-langa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10042 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 April 2016 - 04:11 PM

Destiny faine ciupercile.

#10043 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 April 2016 - 04:14 PM

Vezi postareayoyo, la 27 April 2016 - 12:09 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 April 2016 - 08:10 PM, a spus:

Eu ma inteleg super cu ea...si ma tot rog de un an sa imi dea o reteta de mousse cu toblerone :crying:. Pana acum, mi-a raspuns doar ecoul...


Auzi si daca faci tu reteta cu toblerone la fel ca un mousse pe baza de albusuri pentru servire din pahar??????? Da de stire daca vrei sa caut retata de la mousse-ul asta.


Exact la asta m-am gandit si eu. La Cafeteria noastra se tin secrete retetele ca ele vand produsele, dar mousse-ul nu intra in produsele de vanzare , dar nu o da, ca tipa de la care provine (o elvetianca) a dat ordin sa nu se spuna. Well, ramane sa experimentam.

Mi s-a facut pofta de ciuperci!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#10044 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 April 2016 - 06:29 PM

d'ale bavariei, cartofii inspirați de geany :notworthy:
Imagine atasata: monthly_04_2016/post-1215-14618607416694.jpg

#10045 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 April 2016 - 07:49 AM

Arata f. bine Dex'! :notworthy: ce coincidenta si eu ieri am facut carnaciori asa ca tine,ieri le-am dat sa manance cu mustar si paine calda cu seminte (cumparata) si azi mai am o tura de carnaciori, o sa-i dau alaturi de mamaliguta si branza de oi pt. unii cu piure pt. altii :pupic:
Deja am pus sarmalutele la foc mic :floare:

#10046 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 April 2016 - 07:17 PM

Vezi postareaGeany, la 29 April 2016 - 07:49 AM, a spus:

am facut carnaciori asa ca tine

ai mei au fost bratwurst albi, nu am mai mâncat așa ceva de mulți ani

azi quinoa cu stir fry cu piept de pui și legume

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-1215-14619501053429.jpg

#10047 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 April 2016 - 09:32 PM

Aaa! imi cer scuze atunci,ai mei nu erau albi,doar ca asa prajiti aratau fix ca ai tai! :notworthy:

#10048 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 April 2016 - 12:47 PM

Eu, de Vinerea Patimilor si in memoria mamaiei, fasole batute cu mamaliguta rece:

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-12-14620132903643.jpg

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 30 April 2016 - 12:48 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#10049 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 May 2016 - 06:58 PM

Stiu, daca va las in pace, nici voi nu mai gatiti. :P
Dar cum i-am scris si Adrianei, mie nu prea imi place sa fiu servit.
Cel mai mult doua-trei zile. Mai mult nu rezist.
E mult mai frumos sa stai in spatele cratitei...

Un tomini(adus de acolo...) :71: simplu cu ceva frunze de salata

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14623807120785.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14623806942913.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14623806989377.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14623807067114.jpg

Iar dupa ce nu s-a mai uitat nimeni, mi-am pus si ceva dulceata de merisoare deasupra....mamma mia. :tongue3:

Dar azi am o iahnie de fasole cu de toate in cuptor(acum la scazut), maine gratare si altele normale. E sarbatoare la noi.
"Ziua tatilor" :snorting:
Eu sunt tata la Tommy, la Alexander si la Cindy si Cassy

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10050 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,431
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 May 2016 - 10:32 PM

Deci tata de 2 baieti si 2 fete :snorting:

Adica cum iahnie cu fasole cu de toate la cuptor?

#10051 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 May 2016 - 09:27 AM

Vezi postareaAdriana, la 04 May 2016 - 10:32 PM, a spus:

Deci tata de 2 baieti si 2 fete :tongue3:

Adica cum iahnie cu fasole cu de toate la cuptor?


Ca la iahnie. Am mai pus de la mine carnoase tot ce am prins prin frigider.
Apoi am fiert cit am fiert,

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14624331278943.jpg Poza de la WA :snorting:

si inca vreo ora la cuptor sa mai scada din lichid. Lecker.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10052 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 May 2016 - 02:05 PM

Cum poa' sa arate branza aia topicioasa Pet' :tongue3: cu dulceata mi-ar place si mie(sunt singura din familie care ar degusta asa ceva :snorting: )

Eu am gasit ardei la reducere,asa ca am facut salata de ardei copti


Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14624498315141.jpg

am servit cu piure si friptura de pui

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14624498374318.jpg

maine o sa servim restul cu o fasole cu costita afumata...

#10053 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 May 2016 - 12:56 PM

Salatzic' de vanatai :angryfire: (am cumparat la reducere si vinete si ardei,le-am copt...arata asa ca am avut ardei rosu,am pus si putina maio',mai exact am facut cu mixerul vertical maioneza la minut dintr-un ou crud si am pus doar jumatate din cantitatea ce mi-a iesit)poza urata direct dintr-un lighenas portocaliu(imi place ca are capac ce se inchide ermetic si nu-mi miroase in frigider a ceapa ) :angryfire:

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14625321408143.jpg

Si fasolic' (poza direct din ceaun)


Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14625319859658.jpg

Servita cu salata de ardei copti pe care v-am aratat-o ieri..

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14625320356326.jpg

#10054 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 May 2016 - 03:04 PM

Azi fu intunericios si o ploaie rece,asa ca merge numa bine o supita calda de pui ,am vrut sa fac cu paine prajita cu cascaval,dar am facut cu galuste pana la urma

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-1462884829842.jpg

Nu ma intrebati reteta de galuste ca eu fac din ochi,sexiune' galusca(cam mari galustele ce-i drept :occasion15: dar pufoase si bune)

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14628854284538.jpg

Si pui fript(simplu la tigaie) cu mamaligusion' si branza de oi de la borcan(aia de va povestii ca a primit domnu' Geany cadoo' de la un coleg de scarbici')mujdei de usturoi verde ,nepozat din pacate(unii is pun,altii nu,il servesc separat)..

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-405-14628849268415.jpg

#10055 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 May 2016 - 03:45 PM

Bun! Si eu am supa de pui, dar cu taitei!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10056 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 May 2016 - 07:20 PM

Cartofi fierti in coaja, somon si pesto pe scobitoare :toothy9;
Merge cu o salata verde din sera.

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14630736331614.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14630736245062.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10057 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 May 2016 - 09:02 AM

Vezi postareaPeter, la 12 May 2016 - 07:20 PM, a spus:

Cartofi fierti in coaja, somon si pesto pe scobitoare :D

Peter


Asta da idee faina! :toothy9;

#10058 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 May 2016 - 06:16 PM

My roast beef
Maine il tai rece.


Imagine atasata: monthly_05_2016/post-9-14640201874055.jpg

#10059 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 May 2016 - 07:23 PM

Ajunge portia si ptr. noi? Venim! :tongue3:

Eu tot mancarica din Italia adusa.
Pulpe inferioare de pui, champignons intregi la borcan.
Cam atit; ca vinul a fost nemtesc, celalalte ciuperci tot de aici, la fel si ceapa verde de la mine...

Dar am reusit ceva bun si asta prin greaseala. Ciupercutele din Italia au fost marinate in ulei si otet....nu am citit si nici nu asi
fi inteles prea mare lucru, cred. Dar gustul mancarii a fost super.
Cu orez si salata verde. Lecker.

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-14640241556012.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-27-1464024170844.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10060 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 May 2016 - 08:25 PM

mamma mia ce bunătăți pe aici :tongue3:

cremă cu legumele din supa de pui

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-1215-14640269929159.jpg

legume cu aripioare și orez japonez

Imagine atasata: monthly_05_2016/post-1215-14640269939181.jpg

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi