Ce ati gatit astazi?
#1141
Postat 17 June 2010 - 09:09 PM
#1142
Postat 17 June 2010 - 09:15 PM
#1143
Postat 17 June 2010 - 09:37 PM

#1144
Postat 17 June 2010 - 09:37 PM

Asadar azi paste cu ardei si scampi(ai meu erau deja decorticati,asa ca au fost pitici si nu prea se vad)

#1146
Postat 18 June 2010 - 07:55 PM
Maya, la 14 June 2010 - 07:13 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 13 June 2010 - 07:42 PM, a spus:
...am dat si peste un seabass (habar nu am ce e pe romana) cu salata, cartofi noi si sos de kefir cu usturoi si legume proaspete:

Îi sta bine bibanului în farfuria Thomas

Îmi place combinatia.Am facut zilele trecute niste fileuri de peste plat/turtit(Scholle).Data viitoare fac si eu un sos ca cel facut de tine.Arata lecker tare!
Daca ai inceput sa remarci tipul farfuriilor, e de bine

Este un peste absolut delicios si il prefer sincer Seeteufel-ului (care are renume de peste pretios). Am gasit o varianta alba, care cica nu se gaseste mereu aici. In orice caz, in SUA il mancam mereu, carnea este intr-adevar foarte foarte buna. Si da, sosul ala incearca-l, e atata de racoritor! Poti sa ii adaugi si patrunjel tocat, daca e pe gustul tau. Eu ii pun ori patrunjel ori marar, dar nu am avut. Merge perfect cu peste.


#1147
Postat 19 June 2010 - 05:40 PM
- prosciutto crudo (San Daniele) e melone

- felli de bagheta cu leberwurst de porc (Lidl) si o feliuta de catravete murat

- nervetti, sunt cred tendoanele de vita, fierte si apoi probabil cu gelatina pe care o contin taiate cuburele, mai e si putina carne printre ele, mie imi plac

- lasagna ai 2 formaggi
#1149
Postat 20 June 2010 - 12:51 PM

Imagini atasate
#1150
Postat 20 June 2010 - 12:53 PM
Imagini atasate
#1151
Postat 20 June 2010 - 12:57 PM


Eu am mâncat-o rece, pe 2 felii de graham crocante, restul familionului în farfurie, încălzită.
Imagini atasate
#1152
Postat 20 June 2010 - 04:22 PM

Noi azi, pastina in brodo(la mine risoni in brodo,ca nu avem pastina mica, mica


si tarta sarata cu spargel servita pe pat de rucola doar putin stropita cu ulei de masline, balsamico si sare

#1153
Postat 20 June 2010 - 07:09 PM
Imagini atasate
#1157
Postat 23 June 2010 - 11:28 AM
Ioana, la 20 June 2010 - 04:22 PM, a spus:
si tarta sarata cu spargel servita pe pat de rucola doar putin stropita cu ulei de masline, balsamico si sare
Trebuie sa ma extradezvirginez odata si eu cu sparge-l

Nu am mancat niciodata.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#1158
Postat 24 June 2010 - 12:40 AM
Cel mai des obisnuiam cuscus ca umplutura ,insa orezul asta e crantanos si aromat si merge la fix

#1159
Postat 24 June 2010 - 01:13 PM
[/quote]
Trebuie sa ma extradezvirginez odata si eu cu sparge-l

Nu am mancat niciodata.
[/quote]
pai ar fi cazul si o iei si Fox-uta cu tine

#1160
Postat 24 June 2010 - 01:18 PM
Ioana, la 24 June 2010 - 01:13 PM, a spus:
W Mamadeus Paparotti, la 23 June 2010 - 11:28 AM, a spus:

Nu am mancat niciodata.
pai ar fi cazul si o iei si Fox-uta cu tine

Tuuuuu, la ce ne impingi pe mine si pe shaf???

