
Ce ati gatit astazi?
#1221
Postat 17 July 2010 - 06:56 PM

#1222
Postat 17 July 2010 - 08:09 PM
Imagini atasate
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1223
Postat 17 July 2010 - 08:13 PM
#1225
Postat 17 July 2010 - 08:52 PM
Arata super frigaruile.. de chiftelute nu mai zic nimic.. inghit in sec
#1226
Postat 17 July 2010 - 09:10 PM
#1227
Postat 17 July 2010 - 11:25 PM
Am scos pielea pulpelor pentru ca nu-mi place si le-am prajit in suc proprio intr-o tigaie cu teflon si capac

Am adaugat un pahar de vin alb sec in care am dizolvat o lingurita de garam masala, am lasat la copt la flacara mare pina ce s-a evaporat si apoi am adaugat alt pahar de apa si terminat de copt

Azi la prinz salata de vinete
#1228
Postat 18 July 2010 - 02:19 PM
#1229
Postat 19 July 2010 - 03:04 PM
Imagini atasate
#1230
Postat 19 July 2010 - 03:14 PM
zoazorel, la 17 July 2010 - 08:09 PM, a spus:
Zozorico da-mi si mie ceva link la reteta asta daca e pe undeva ca nu dau e ea asa in goana in care sunt acum. Mai am un dovlecel de exterminat si parca is satula de gratar si pane, ca doar asa ii mananc. Chiftelele arat aiar bine...Fa un pustiu de bine si sheruie cu mine reteta
#1231
Postat 19 July 2010 - 08:20 PM
http://artaculinara....te-de-dovlecei/
Doar ca eu am imbunatatit-o cu ceapa, usturoi si verdeata multa (o legatura de marar si una de patrunjel).
Sper sa-ti placa la fel de mult, ca noi suntem topiti dupa ele.Nu prea apuc sa coc cate se mananca. Pentru usurinta, eu nu curat deloc dovleceii, ii rad pe razatoarea mare asa "integral", ii sarez, ii storc dupa jumate de ora si de rest, ca-n reteta! Spor si pofta buna!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1232
Postat 19 July 2010 - 08:37 PM
Geany, la 17 July 2010 - 08:13 PM, a spus:
Stii cum zic alea prin filme cand nu vor sa faca copii? "I'm not ready!" Mai lasa-ma putin sa ma fac ready si-am sa mai experimentez gogosi! Paine deja am inceput sa fac, asa ca nu-i departe! Oleaca de rabdare, bre!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#1233
Postat 19 July 2010 - 10:33 PM
#1234
Postat 19 July 2010 - 11:03 PM
#1235
Postat 20 July 2010 - 06:11 AM
am luat si eu linkul pt chiftelute de dovlecei sa le fac maine cam am mancat dovleceii pe care-i aveam.
azi am ciroba de pui cu gaturi(mai mult gaturi ca-mi place sa rod la ele) si peste la gril cu legume la abur pt fete.
daca nu ataca le fac si poza
#1236
Postat 20 July 2010 - 01:59 PM
Stiu,mîncare de iarna.Dar cînd vine pofta...vine

Pentru copil paste Napoli,facute cu rosii buneee,mari si coapte-coapte!
Copilu' a zis :"WOW"

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#1237
Postat 20 July 2010 - 06:32 PM
Ioana, la 11 July 2010 - 01:42 PM, a spus:
sissi, la 11 July 2010 - 01:36 PM, a spus:
Eu ardeii ii coc in tigaie cu un pic de ulei, ca sa nu sara uleiul pun un capac de ala de sita.
Vinete am incercat sa coc in cuptor da nu imi place cu iese la gust pt salata si deasupra pe plita am incercat o data da nu mai incerc, sa umplut toata bucataria de fum si a mirosit o saptamina.Am sa mai incerc pe grill electirc afara pe balcon sa vedem cum or iesi.
Nici mie nu-mi placeau vinetele in cuptor.E adevarat ca s-a facut ceva fum,dar am stat tot timpul cu geamul larg deschis, se uita lumea ciudat cand trecea pe alee, da tb lor
Eu vinetele le coc in tigaie de teflon uscata - foc dat la mediu (electric) si am grija sa le intorc mereu sa nu pocneasca..se coc bine ca pe foc...
La ardei tot asa, in tigaia uscata si nu iese fum..
#1239
Postat 20 July 2010 - 07:44 PM
Imagini atasate
#1240
Postat 20 July 2010 - 07:49 PM
După 11, nu se mai poate intra în bucătărie, căldură mare...

Ajutor















