Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#1241 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,484
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 July 2010 - 09:06 PM

Vezi postareaCristinica, la 20 July 2010 - 07:04 PM, a spus:

Cu ce mai combini orezu` la salata?! Mie nu-mi mai vin idei...

De data asta am avut masline, bucatele de auricchio piccante, castraveciori bulgaresti si de prosciutto cotto. Apoi pentru ca mi se parea prea sec inainte de a-l servi intr-o zi am mai adaugat si citeva rosioare micute.

#1242 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 July 2010 - 09:13 PM

Azi mainile nu au fost prietene cu aparatul foto,dar tb sa ma credeti pe cuvant ca am gatit =)))

Spaghete cu negru de sepie si sepie binenteles.(al meu a facut o pasiune si inca mai am in stoc, asa ca la 2 luni mai comit o portie)

Chiftele cu ardei copti pe post de garnitura.

Maya, m-as infige in farfuria ta.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1243 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 July 2010 - 12:42 PM

Heuuu, un suc de morcov si grapefruit. Timp total de gatire: 5 minute :pupic:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-12-127970895508.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1244 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 21 July 2010 - 01:59 PM

Azi, şi eu tot ceva rapid.(Dacă nu punem timpul de coacere- că nu am stat oricum în bucătărie, doar verificam din când în când)
Salată de vinete, cu o maioneză din borcan, că o cumpărasem la Paşti ,de rezervă, şi am observat că expiră peste vreo săptămână.Mai am jumate de borcan, văd eu ce fac mâine cu ea.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-508-127971357154.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1245 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 21 July 2010 - 02:09 PM

Trebuie sa spun cuiva:
Am facut cordon bleu FARA SCOBITORI !
Din greseala, cu gandul in alta parte am apucat sa dau pieptul de pui subtiat in folie de celofan prin aluatul gros pentru pane (faina, amidon, ou, bere, condimente si o idee de praf de copt). Am dat sa-l curat apoi mi-am dat seama ca daca ung PE INTERIOR feliile de piept de pui si sunca si las cam 2 cm liberi pe marginea cascavalului asezat in centru ansamblul se va sigila.
Yes!
In rest am dat prin faina, pane, si fulgi de porumb sfaramati am lasat 15 minute in congelator si am fript in ulei.
Nici un cordon bleu nu s-a desfacut, nici o molecula de cascaval nu a curs.
Si nici poze nu am facut.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#1246 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 July 2010 - 02:19 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 21 July 2010 - 02:09 PM, a spus:

Trebuie sa spun cuiva:
Am facut cordon bleu FARA SCOBITORI !
Din greseala, cu gandul in alta parte am apucat sa dau pieptul de pui subtiat in folie de celofan prin aluatul gros pentru pane (faina, amidon, ou, bere, condimente si o idee de praf de copt). Am dat sa-l curat apoi mi-am dat seama ca daca ung PE INTERIOR feliile de piept de pui si sunca si las cam 2 cm liberi pe marginea cascavalului asezat in centru ansamblul se va sigila.
Yes!
In rest am dat prin faina, pane, si fulgi de porumb sfaramati am lasat 15 minute in congelator si am fript in ulei.
Nici un cordon bleu nu s-a desfacut, nici o molecula de cascaval nu a curs.
Si nici poze nu am facut.

:) Foarte rau!!! :pupic:

#1247 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 21 July 2010 - 02:27 PM

Eu azi am reusit sa iau dovlecei,sa fac reteta Adrianei, dovleceii Stellei si am luat si ardei poate am timp sa fac tocanita lui Geany . Urati-mi spor va rog :) ,deocamdata fug la jobu`2 :pupic:

#1248 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 July 2010 - 03:00 PM

Spor Nico.
eu azi am "gatit" salata de rosii castraveti si ceapa cu telemea.
ca sa compensez desert o coupe Danemark , aka bezea , inghetata de vanilie, frisca ( neindulcita=)) ) siiiiii sos de ciocolata
tot fara poze.

#1249 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 July 2010 - 03:07 PM

Vezi postareastella, la 21 July 2010 - 03:00 PM, a spus:

Spor Nico.
eu azi am "gatit" salata de rosii castraveti si ceapa cu telemea.
ca sa compensez desert o coupe Danemark , aka bezea , inghetata de vanilie, frisca ( neindulcita=)) ) siiiiii sos de ciocolata
tot fara poze.



LA minunea asta nu ai poze adica? Aoleu cum suna...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1250 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,484
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 July 2010 - 05:01 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 21 July 2010 - 02:09 PM, a spus:

Trebuie sa spun cuiva:
Am facut cordon bleu FARA SCOBITORI !
..............
Si nici poze nu am facut.

Taman de aceea nu te cred :D

#1251 Useril este offline   mihaela 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 13-March 10

Postat 21 July 2010 - 05:18 PM

eu am facuut azi supa de varza cu costita afumata
carnati proaspeti cu mazare
friptura de cotlet de porc si carnati. dar pe caldura asta am mancat salata de macrou cu salata verde, ardei, rosii, avocado, ulei de masline.

#1252 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 July 2010 - 05:35 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 21 July 2010 - 02:09 PM, a spus:

Nici un cordon bleu nu s-a desfacut, nici o molecula de cascaval nu a curs.



io nu te cred :D

#1253 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 July 2010 - 08:43 PM

Vezi postareamihaela, la 21 July 2010 - 05:18 PM, a spus:

eu am facuut azi supa de varza cu costita afumata
carnati proaspeti cu mazare
friptura de cotlet de porc si carnati. dar pe caldura asta am mancat salata de macrou cu salata verde, ardei, rosii, avocado, ulei de masline.

Si atunci de ce ai gatit atîtea ? :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1254 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 July 2010 - 08:49 PM

Vezi postareaPisoi, la 21 July 2010 - 05:35 PM, a spus:

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 21 July 2010 - 02:09 PM, a spus:

Nici un cordon bleu nu s-a desfacut, nici o molecula de cascaval nu a curs.



io nu te cred :P

Ba eu îl cred,pentru ca eu nu am facut niciodata cordon bleu cu scobitori! :P

Eu am facut azi antricot de vita(maturat),tras scurt în ulei de masline.
Pe lînga am avut o combinatie dintre ardeii lui Foxyy cu ceapa si ardeii mei în reductie de balsamico :occasion14:
Mamliga nu a lipsit,si nici mujdeiul de usturoi! :P


Imagine atasata: monthly_07_2010/post-5-127973802867.jpg


Imagine atasata: monthly_07_2010/post-5-127973804527.jpg


Mama,azi la telefon:"Mai copii mai,dar voi numai ardei mîncati?" :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1255 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 21 July 2010 - 08:51 PM

Vezi postareaMaya, la 21 July 2010 - 08:49 PM, a spus:

Eu am facut azi antricot de vita(maturat),tras scurt în ulei de masline.
Pe lînga am avut o combinatie dintre ardeii lui Foxyy cu ceapa si ardeii mei în reductie de balsamico :occasion14:
Mamliga nu a lipsit,si nici mujdeiul de usturoi! :P
Mama,azi la telefon:"Mai copii mai,dar voi numai ardei mînacti?" :tongue3:


Bun, bun asa! Si io tot ardei halesc de vreo 3 zile! :P

#1256 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 July 2010 - 01:46 PM

Eu am bors de pui cu pastai,smantana si ardel iute.

Dovlecei cu patrunjel si usturoi si bulete din ciupercute,dragute-dragute...

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-405-127979917825.jpg

#1257 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 22 July 2010 - 06:11 PM

Azi,dovleceii invizibili a lui Eataly!
Buni rau!Abia astept sa mai am cîtiva dovlecei în gradina,sa refac reteta!

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-5-127981504887.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1258 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 July 2010 - 07:01 PM

Deci eu azi pizza la tava :( ...Pe caldurile astea spuneti si voi daca-s normala cu ''creierii capului''...Aveam niste resturi de reciclat si-l intreb pe-al meu paste sau pizza??!!..pizzaa!!!!...Pai e cald zic mai bine paste zic eu...Ok. cu un fir de voce....zic hai sa-i fac surpriza pizza...
Raspuns: aaa ai facut pizza parca-mi era pofta de paste :pupic: ...

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-405-127990430784.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-405-127990431443.jpg

#1259 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 July 2010 - 09:27 PM

Dau carbonara la schimb cu pizza. Sau trimit copchiii la tine, Geany :)

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-508-127991327364.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1260 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 23 July 2010 - 09:45 PM

Eu am facut o ciorba de purcel cu multe legume.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-701-127991428452.jpg


Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi