Să mai torn și eu ce am prin telefon, sper să nu le mai fi pus.
O ciorbă de aripi de rață cu carnea scoasă de pe oase, cu varză călită și sfeclă roșie, iar ca verdeață mărar

mai neobișnuită, dar foarte pe gustul meu, pentru că îmi aduce aminte de cum făcea bunica mea ciorba asta
Mîncare rece cu iepure, tot de la bunica amintire.
Sparanghel alb cu sos de smîntînă și prosciutto (?).
Supă de sparanghel alb cu smîntînă și prosciutto, pe asta am făcut-o a doua zi, cu tulpinile de la sparanghelul de mai sus.
Un antricot de vită la grătar cu diverse chestii, sparanghel, legume rămase de la un somon la cuptor și orez tot de la somon, de fapt pe lîngă friptura de vită se văd și vreo 2 bucățele de somon pe care nu le-am mai putut mînca la somon
Sparanghelul este cultivat într-o fermă în Dobrogea, este așa de buuun! L-am făcut doar puțin în tigaie cu ulei de măsline și sare.