rata nu am, dar poate fac pui fiert in varza
Ce ati gatit astazi?
#1881
Postat 16 November 2010 - 12:50 AM
rata nu am, dar poate fac pui fiert in varza
#1882
Postat 16 November 2010 - 09:06 AM
#1883
Postat 16 November 2010 - 12:35 PM
Si la mine s-a incheiat saptamana cu rata Stellei


Eu am avut voie sa mananc aripa
Stella,ai facut o familie fericita duminica
#1884
Postat 16 November 2010 - 01:48 PM
Eu mai slabutz,adica nu cine stie ce interes,mancare comuna,ca-s fara chef
Ieri, nu azi, azi sunt in pana de idei si fara chef deloc din cauza vremii "pisecioase" de afara
Supa de dovleac

si chftelutze umplute cu ciuperci , inspirata de reteta Mayei, servite cu piure de morcovi si telina
#1885
Postat 16 November 2010 - 05:05 PM
#1886
Postat 16 November 2010 - 05:30 PM
#1887
Postat 16 November 2010 - 07:36 PM

Am ras de sot ca e taraneasca si i-am servit-o pe ''fund'' de lemn,a ras si el si a zis:''chiar asa de rau stam nevasta,nu mai e o farfurie in casa asta?''
#1888
Postat 16 November 2010 - 11:04 PM

si pulpe de pui fierte in varza (adriana
#1889
Postat 17 November 2010 - 10:41 AM

si Ratatouille:
#1890
Postat 17 November 2010 - 10:50 AM
#1891
Postat 17 November 2010 - 01:53 PM

#1892
Postat 17 November 2010 - 04:19 PM
Sosul: shoyu (sos de soya), ulei de susan, miere, ghimbir, suc de lime.
.
Dozo Koral-san!
.
Salata Cio Cio San
.

.

.
Daca vo hotarati sa oincercati, cand o savurati, ar fi mare pacat sa nu dati un click pe linkul acesta:
http://www.youtube.c...h?v=CpJO1PVGA7c
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#1893
Postat 18 November 2010 - 08:32 PM
Imagini atasate
#1894
Postat 18 November 2010 - 08:55 PM
Asta seara,pasticcio ricco a tre sapori,dintr-o revista,excelent...

Contine rondele de cartof usor oparite,ceapa rosie,cascaval,smantana (eu am mai pus si putin unt si cateva cubulete de kaiser de la mine putere)putin rosmarin...

Cu o salata mare verde cu ceapa verde...
#1895
Postat 18 November 2010 - 09:38 PM
Ioana, la 16 November 2010 - 01:48 PM, a spus:
http://www.youtube.c...h?v=ed6uyNqh-pY
#1896
Postat 18 November 2010 - 09:41 PM
W Mamadeus Paparotti, la 17 November 2010 - 04:19 PM, a spus:
Sosul: shoyu (sos de soya), ulei de susan, miere, ghimbir, suc de lime.
Maitre, tocmai, bucataria japoneza este arta de a face mult cu putin (multum in parvo). Plecaciuni!
#1897
Postat 20 November 2010 - 08:33 PM
Azi am terminat ciolanul de acu cateva zile care a finalizat intr-o ciorbica de fasole cu ciapa rosie binenteles
Dovada ciolanului

#1899
Postat 21 November 2010 - 02:39 PM
Alexandru, la 18 November 2010 - 09:41 PM, a spus:
W Mamadeus Paparotti, la 17 November 2010 - 04:19 PM, a spus:
Sosul: shoyu (sos de soya), ulei de susan, miere, ghimbir, suc de lime.
Maitre, tocmai, bucataria japoneza este arta de a face mult cu putin (multum in parvo). Plecaciuni!
You made my day!
Mi-a mers direct la inima.
Azi am intocmit un ţuşpaiţ de cartofi http://artaculinara....uspaitz/(pentru parinti si pentru noi)cu tenta ... psihedelica:
Mirosenii - frunze de dafin si nucsoara.
Cat de-o viziune
A mea a intovarasit-o cu peste prajit in susan.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#1900
Postat 21 November 2010 - 05:46 PM

Ajutor














