alimocanu, la 17 December 2011 - 06:54 PM, a spus:
Any cum pregatesti spezzatino? tocmai ce-am scos niste carnita de vitel de la congelator, taiata ca pentru spezzatino.. si tare-as vrea sa-mi iasa si mie ceva macar asemanator daca nu mai bun decat mananc prin restaurante..! Multumesc anticipat!
Te rog sa ma scuzi, acum am vazut mesajul tau.
Eu am facut asa: am taiat ceapa si tija de telina (poti pune si morcov daca ai) si le-am pus in ceva ulei ev pe foc intr-o cratita, dupa care am adaugat carnea taiata bucatele si am lasat la foc mic si tot am invartit sa se patrunda carnea pe toate partile. Am stins cu vin rosu, cam un pahar si am lasat sa se evapore.
Apoi am adaugat suc de rosii si apa (fierbe mult, cam 3 ore si tre' sa aiba de unde sa scada), sare, piper, aproape la urma am pus si o frunza de dafin.
Cand carnea e aproape fiarta am pus cartofii taiat in 4. Cam atat.