cerra, la 20 March 2012 - 10:41 PM, a spus:
Nu am scos nimik din miez. Am taiat mini bagheta pe lateral si am pus pik unt, cascaval, prosciutto crudo, ceapa verde si iarasi cascaval si adrei rosu. Deasupra am uns putin coaja cu unt si am pus in folie de aliminiu (sa numai manjesc o tava ) si am pornit arzatorul de sus ptr cateva minute. Imi era foame tare, tare.
Cu siguranta am sa le fac o surpriza mancailor mei! Imi place cum arata!
Acum, in legatura cu frumusetea asta de friptura Jebra, Cerra, poti sa-mi dai ceva detalii in legatura cu cantitatea condimentelor? Stiu ca depinde de la o persoana la alta, dar macar asa aproximativ, pt a-mi putea face o idee despre ce e vorba.
Ma atrage si daca voi gasi sacii in chestiune chiar as vrea sa-mi incerc norocul.
Nu vreau sa patesc ca tine la restaurant, sa nu pot manca, dar nici sa nu fie indeajuns de condimentata.
As vrea sa am succes din prima... nu sunt deloc pretentioasa, nu?
Multumesc mult!

Ioana, cum ai facut mancarica de naut?