Ce ati gatit astazi?
#5161
Postat 30 March 2012 - 12:45 PM

#5162
Postat 30 March 2012 - 01:03 PM
Lapona Enigel, la 30 March 2012 - 12:44 PM, a spus:
Foxyy, la 30 March 2012 - 11:48 AM, a spus:
Foxyy, la 29 March 2012 - 02:16 PM, a spus:
No ca mi-ai facut pofta de bors. Peste-o ora plec acasa si peste 2 bag boticu' in borsarie, sa vad de-i acru ori il mai las. Sa-ti trimit si tie o sticloanta?


Ma citez singurica... Am beut aseara vreo juma' de litru de bors, asa mai pe nerasuflate. Dupa care am zis ca ar fi cazul sa mai las si pentru azi!


Asta erea cu derectie, nu? Si sticla mea cand ajunge adica?
Mai acusica!

#5163
Postat 30 March 2012 - 02:56 PM
Lapona Enigel, la 30 March 2012 - 12:45 PM, a spus:
Pi iaca asa seci (asa stiu eu de la mamuca mea de cand eram mica) adica seci fara zama , dar nici fripti nici fierti

Am mai zis si pe alta pagina cand i`am facut (ii fac destul de des)
Cureti cartofii , ii tai asa pe lung in patru apoi felii asa mai groase si ii pui in tigaia de teflon. Peste ei asa cruzi tai o ceapa marunt si o pui si aia colo , pui ulei si putina apa si dai drumul la foc (pui capacul la tigaie)( mama nu avea tigaie de teflon dar in tigaia ei orice faceam nu se prindea de fund)focul sa fie potrivit si tot adaugi cate un strop de apa si ei se si rumenesc putin apoi ii intorci si tot asa pina sunt gata . Osa ai cartofi super buni ''seci''de fapt cam asa suna =ce faci mami azi de mancare? poi Cita crumpi in sac (a cu caciulitza nu ma faceti sa schimb tastatura acum)
Cand sunt gata pui patrunjel deasupra daca vrei nu`i musai.
Merg asa sau friji ceva carnati linga ei.
Asta modelu meu. Mai fac si modelul sotului la care le zic barabule grabite. La astia se taie cartofii subtiti ca si la cei pai se pun multi gramada in tigaie , apoi iar asa pui ulei(cu untura ies mai buni) si ii lasi sub capac pina se moaie si prind crusta dedesupt . Se intorci si ies cam tot in genul asta se servesc cu mujdei de usturoi deasupra si cateodata sotul meu isi sparge si un ou in ei si ii amesteca. Imi plac ambele variante.
#5164
Postat 30 March 2012 - 08:51 PM

bagheta frantuzeasca cu salam si branza brie la cuptor



sau cu sos iute

#5165
Postat 30 March 2012 - 09:09 PM

Cerra, cat le-ai lasat tu?
#5166
Postat 30 March 2012 - 09:44 PM
moatza, la 30 March 2012 - 09:09 PM, a spus:

Cerra, cat le-ai lasat tu?
cum sa explodeze?
Poi eu le`am pus in capacul de la yena mica rotunda intr`un strop de apa si am pus folie peste ele (sparte oole)si le am pus 1 min pe 70grade (la mine asa este power de la 10-100) probabil 700w nustiu si pe urma pe 80 inca 1 min ca eu vreau asa mai moi. Cand le scoti afara le scoti pe farfurie si stropesti cu ulei sau unt deasupra.Asa fac la MO cand imi este lene sa tot umblu sa spal tigai de 7ori.
Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau.
#5167
Postat 30 March 2012 - 09:48 PM
cerra, la 30 March 2012 - 09:44 PM, a spus:
Cerra, daca reusesc te pup de-o mie de ori ca mi-ai reamintit si mi-ai dat curaj

cred ca le-am lasat mai mult, au explodat pur si simplu, galbenusul era f coagulat si s-a lipit bucati-bucatele de peretii mo.
#5168
Postat 30 March 2012 - 09:57 PM
moatza, la 30 March 2012 - 09:48 PM, a spus:
cerra, la 30 March 2012 - 09:44 PM, a spus:
Cerra, daca reusesc te pup de-o mie de ori ca mi-ai reamintit si mi-ai dat curaj

cred ca le-am lasat mai mult, au explodat pur si simplu, galbenusul era f coagulat si s-a lipit bucati-bucatele de peretii mo.
Deja simt pupatura

Sunt sigura ca vei reusi. Pui apa pe fundul vasului, apoi spargi ouale si pui folie transparenta peste vas si il pui frumos in MO la mai mic cum am zis si pui cate un minut si scoti vasul afara si te uiti la oo.Cand sunt gata le scoti frumusel cu paleta pe farfurie.
Maine vreu sa vad oole tale aici ochi.

#5169
Postat 31 March 2012 - 04:01 AM


#5170
Postat 31 March 2012 - 02:53 PM
#5172
Postat 01 April 2012 - 01:33 AM


Cam grasa portia mea dar am sa ard caloriile cu mersul pe jos.


#5173
Postat 01 April 2012 - 01:36 PM
Gateala in deplasare cu prietenii.
tortilla lipie umpluta cu piept de pui, piept de porc prajit ou , cascaval, praz, prajita apoi.

friptura de caprioara cu whiskey (nebaituita ca nu era in plan) dar a iesit foarte buna.
nepregatita (pulpa si o bucata din gat am pregatit)


Azi:
Varza verde proaspata la cuptor cu legume.

#5174
Postat 01 April 2012 - 05:32 PM

#5175
Postat 01 April 2012 - 05:40 PM
#5177
Postat 01 April 2012 - 06:14 PM
#5179
Postat 01 April 2012 - 06:22 PM