Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#5161 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 March 2012 - 12:45 PM

Cerra, cum adica seci? Adica, cand inghit altii in sec atunci cand vad pozele tale, nu?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#5162 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 30 March 2012 - 01:03 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 March 2012 - 12:44 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 30 March 2012 - 11:48 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 29 March 2012 - 02:16 PM, a spus:

Ahaaaaaaaaaa....
No ca mi-ai facut pofta de bors. Peste-o ora plec acasa si peste 2 bag boticu' in borsarie, sa vad de-i acru ori il mai las. Sa-ti trimit si tie o sticloanta? :tongue3: Ori il beu singurica? :wacko:

Ma citez singurica... Am beut aseara vreo juma' de litru de bors, asa mai pe nerasuflate. Dupa care am zis ca ar fi cazul sa mai las si pentru azi! =)) A iesit mi-nu-nat! Am pus peste huste alta apa, ar trebui sa iasa si mai acru borsu'... :floare:


Asta erea cu derectie, nu? Si sticla mea cand ajunge adica?

Mai acusica! :floare:

#5163 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 March 2012 - 02:56 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 March 2012 - 12:45 PM, a spus:

Cerra, cum adica seci? Adica, cand inghit altii in sec atunci cand vad pozele tale, nu?


Pi iaca asa seci (asa stiu eu de la mamuca mea de cand eram mica) adica seci fara zama , dar nici fripti nici fierti :notworthy:

Am mai zis si pe alta pagina cand i`am facut (ii fac destul de des)

Cureti cartofii , ii tai asa pe lung in patru apoi felii asa mai groase si ii pui in tigaia de teflon. Peste ei asa cruzi tai o ceapa marunt si o pui si aia colo , pui ulei si putina apa si dai drumul la foc (pui capacul la tigaie)( mama nu avea tigaie de teflon dar in tigaia ei orice faceam nu se prindea de fund)focul sa fie potrivit si tot adaugi cate un strop de apa si ei se si rumenesc putin apoi ii intorci si tot asa pina sunt gata . Osa ai cartofi super buni ''seci''de fapt cam asa suna =ce faci mami azi de mancare? poi Cita crumpi in sac (a cu caciulitza nu ma faceti sa schimb tastatura acum)

Cand sunt gata pui patrunjel deasupra daca vrei nu`i musai.

Merg asa sau friji ceva carnati linga ei.

Asta modelu meu. Mai fac si modelul sotului la care le zic barabule grabite. La astia se taie cartofii subtiti ca si la cei pai se pun multi gramada in tigaie , apoi iar asa pui ulei(cu untura ies mai buni) si ii lasi sub capac pina se moaie si prind crusta dedesupt . Se intorci si ies cam tot in genul asta se servesc cu mujdei de usturoi deasupra si cateodata sotul meu isi sparge si un ou in ei si ii amesteca. Imi plac ambele variante.

#5164 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 March 2012 - 08:51 PM

supa crema de legume cu lipii libaneze prajite in cuptor
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-1333133271723.jpg

bagheta frantuzeasca cu salam si branza brie la cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13331333172945.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13331333428548.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13331333692754.jpg

sau cu sos iute

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13331333855034.jpg

#5165 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 March 2012 - 09:09 PM

maine incerc iar oua la mo. ultima data au explodat :violent1:
Cerra, cat le-ai lasat tu?

#5166 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 March 2012 - 09:44 PM

Vezi postareamoatza, la 30 March 2012 - 09:09 PM, a spus:

maine incerc iar oua la mo. ultima data au explodat :violent1:
Cerra, cat le-ai lasat tu?


cum sa explodeze?

Poi eu le`am pus in capacul de la yena mica rotunda intr`un strop de apa si am pus folie peste ele (sparte oole)si le am pus 1 min pe 70grade (la mine asa este power de la 10-100) probabil 700w nustiu si pe urma pe 80 inca 1 min ca eu vreau asa mai moi. Cand le scoti afara le scoti pe farfurie si stropesti cu ulei sau unt deasupra.Asa fac la MO cand imi este lene sa tot umblu sa spal tigai de 7ori.

Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau.

#5167 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 March 2012 - 09:48 PM

Vezi postareacerra, la 30 March 2012 - 09:44 PM, a spus:

Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau.


Cerra, daca reusesc te pup de-o mie de ori ca mi-ai reamintit si mi-ai dat curaj :violent1:
cred ca le-am lasat mai mult, au explodat pur si simplu, galbenusul era f coagulat si s-a lipit bucati-bucatele de peretii mo.

#5168 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 30 March 2012 - 09:57 PM

Vezi postareamoatza, la 30 March 2012 - 09:48 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 30 March 2012 - 09:44 PM, a spus:

Te uiti la ele si faci stop cand crezi ca sunt pe placul tau.


Cerra, daca reusesc te pup de-o mie de ori ca mi-ai reamintit si mi-ai dat curaj :D
cred ca le-am lasat mai mult, au explodat pur si simplu, galbenusul era f coagulat si s-a lipit bucati-bucatele de peretii mo.

Deja simt pupatura :)
Sunt sigura ca vei reusi. Pui apa pe fundul vasului, apoi spargi ouale si pui folie transparenta peste vas si il pui frumos in MO la mai mic cum am zis si pui cate un minut si scoti vasul afara si te uiti la oo.Cand sunt gata le scoti frumusel cu paleta pe farfurie.

Maine vreu sa vad oole tale aici ochi.;)

#5169 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 31 March 2012 - 04:01 AM

az cartofi seci fac :)...mersi cerra de idee. ceilalti ii facea si bunica si mama si sor'mea, cei cu mujdei, sant dementiali :D

#5170 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 March 2012 - 02:53 PM

Vezi postareaAngel, la 31 March 2012 - 04:01 AM, a spus:

az cartofi seci fac :floare:...mersi cerra de idee. ceilalti ii facea si bunica si mama si sor'mea, cei cu mujdei, sant dementiali :occasion14:


Cu placere!

Ma bucur ca am putut fi de folos.

#5171 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 March 2012 - 06:41 PM

Carne de porc cu cartofi si ceapa la cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13332121101663.jpg

#5172 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 01 April 2012 - 01:33 AM

Azi, adica ieri ca-i dupa miezu' noptii la mine, am inaugurat grill-ul. Piuré de naut cu piuré de avocado (facut de barbate-miu nu stiu cum de-o reusit :thumleft: ) cu carne de porc. Rusine mie ca nu stiu cum ii zice in romana!! :snorting:
Cam grasa portia mea dar am sa ard caloriile cu mersul pe jos. :tongue3:

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-97-13332367417031.jpg

#5173 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 April 2012 - 01:36 PM

Va pun ce am facut ieri deocamdata ptr ca abia acu am descarcat pozele dupa telefon.

Gateala in deplasare cu prietenii.


tortilla lipie umpluta cu piept de pui, piept de porc prajit ou , cascaval, praz, prajita apoi.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13332797990592.jpg

friptura de caprioara cu whiskey (nebaituita ca nu era in plan) dar a iesit foarte buna.


nepregatita (pulpa si o bucata din gat am pregatit)

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13332799120059.jpg



Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13332799337891.jpg



Azi:

Varza verde proaspata la cuptor cu legume.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1316-13332937515417.jpg

#5174 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 05:32 PM

Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-271-13332943578115.jpg

#5175 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 April 2012 - 05:40 PM

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola




Foarte bine arata!!!!!!!!!!!!! :floare: mai ales sufleul.

#5176 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 06:08 PM

Vezi postareacerra, la 01 April 2012 - 05:40 PM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola




Foarte bine arata!!!!!!!!!!!!! :) mai ales sufleul.


Ma bucur ca iti place! Desi poate o combinatie mai ciudata, e foarte buna!

#5177 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 April 2012 - 06:14 PM

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 06:08 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 01 April 2012 - 05:40 PM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola




Foarte bine arata!!!!!!!!!!!!! :) mai ales sufleul.


Ma bucur ca iti place! Desi poate o combinatie mai ciudata, e foarte buna!


Tocmai! nu imi pare ciudata. Imi place sfecla rosie si este sanatoasa.

#5178 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 April 2012 - 06:18 PM

Eu nu reusesc sa vad pozele, probavil sunt extrem de mari.

#5179 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 06:22 PM

Vezi postareacerra, la 01 April 2012 - 06:14 PM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 06:08 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 01 April 2012 - 05:40 PM, a spus:

Vezi postareaelizaclara, la 01 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola




Foarte bine arata!!!!!!!!!!!!! :) mai ales sufleul.


Ma bucur ca iti place! Desi poate o combinatie mai ciudata, e foarte buna!


Tocmai! nu imi pare ciudata. Imi place sfecla rosie si este sanatoasa.


MIe nu imi placea sfecla rosie, dar fiarta cu otet balsamic si cuisoare are un gust foarte bun.

#5180 Useril este offline   elizaclara 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 April 2012 - 06:22 PM

Vezi postareaany_annette, la 01 April 2012 - 06:18 PM, a spus:

Eu nu reusesc sa vad pozele, probavil sunt extrem de mari.


POza pusa de mine?

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi