Alexandru, la 19 June 2012 - 06:49 PM, a spus:
Imhhmm! De la dumneata si de la Stelutza daca nu ma inseala memoriu' auzisem ca se pot praji intai ardeii,acum nu stiam cum sa procedez,ca te intrebasem candva pe la ''caut o reteta,sau intrebare''ceva de genul ,nici acum nu stiu daca am procedat corect,deci eu am umplut ardeii le-am pus capacelul de rosioara in cap,am pus intr-o tigaie putin ulei si i-am prajit un pic pe toate partile,i-am intors cu atentie sa nu iese umplutura,ei se auresc rapid deci trebuie umblat repede.
Asa se procedeaza?! Deci ei trebuie prajiti dupa ce au fost umpluti?! Am procedat bine?!
Mie imi place apoi la fundul cratitei sa pun varza,printre ei crengute de cimbru si bobite de piper,apoi spre sf. fierberii in sos sa stropesc cu vin alb.