Ce ati gatit astazi?
Postat 19 February 2013 - 12:25 AM
La putine chestii bombaneste barbatul meu . Daca ar bombanii la orice, atunci sa imi faca el mincare mie ca eu nu comentez daca nu, straitza`n batz si la mamuca sa pape mai bine.
Tu nu sti sa faci asa? adik dupa c eimi si pierd vremea sa gatesc sa mai si comenteze? poi ceapa si pita ar minca daca ar vrea si daca ar merge sa isi cumpere.
Prin urmare, la mine nu merge asa cu nu vreau si nu maninc. Ori taci si maninci ori treaba ta stai si te uiti la tv si iti trece.
Postat 19 February 2013 - 12:25 AM
zic ce zic dar gusta, ba si mananca. Al meu nici nu gusta sa-l pici cu ceara, chiar daca nu e quinoa, naut, ci doar o mica de tot schimbare ...
deci, concluzie, nu conteaza cum iti zice sotul, important ca e docil

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 February 2013 - 12:26 AM
Da' sa ma laud si eu, aseara ne-am pomenit cu 6 musafiri, care initial trebuiau sa fie 1, dar au crescut pe drum!
Eu prin casa, aveam ca omul, niste zacusca, niste ceapa, niste branza, niste ciuperci(le luasem sa-mi fac eu umplute ca omului nu-i plac de acum 6 luni de zile).
Si cum stam noi, beam beri si depanam amintiri despre Artmania- Sibiu cand ne-am dus intr-un bar unde patronul oferea din partea casei paine cu untura si paine cu zacusca, m-am dus in bucatarie si am prestat!
Paine de Covasna cu cartofi( stiu nu e sanatoasa, mi se falfaie) cu untura de rata( asta e sanatoasa are ceva omega), sare si boia, zacusca facuta de moi, care era cam iute,sorici si ceapa rosie si in timp ce toate astea trebuiau taiate si unse, la cuptor am facut minisandwichuri de paine de casa( facuta de moi, alba, ovcors) unsa cu unt si deasupra palariile de la ciuperci umplute cu branza de capra frecata cu ceapa rosie. Dupa zece minute la foc tare au fost mortale ca se imbibase sucul de ciuperci in paine si se facuse pe fund crusta de la unt, branza se gratinase, trebuie sa-i cred pe cuvant deaorece eu n-am apucat.
Omul cand au inceput sa plece amicii, facea rondul de seara, sa nu ma ia vreunul la pachet la ce succes au avut!
Postat 19 February 2013 - 12:34 AM

Postat 19 February 2013 - 12:42 AM
Deci chiar cu ce era in casa trebuia sa ne descurcam ca se facuse deja 7 seara, cine mai pleca la cumparaturi??
Omul nu recunoaste public,dar se umfla in pene cand zice lumea, mama ce bune erau alea sau alelalte!
Postat 19 February 2013 - 09:44 AM
Geany, la 18 February 2013 - 08:41 PM, a spus:

Fata, lasa serialul, sultanul, haremul.....tarta, arata....!

Deci aluat de foitaj, nu foi de placinta?!?!
Eu din cauza serialului, am facut doar niste sandwichuri, niste iaurt la canitze si cu asta gata!
Postat 19 February 2013 - 09:51 AM
Gelutza, la 18 February 2013 - 09:19 PM, a spus:
Mie laptele asta fiert in ceaunul de mamaliga, dupa ce s-a facut mamaliga, imi place enorm!

Postat 19 February 2013 - 10:25 AM
Giorgiana, la 19 February 2013 - 09:44 AM, a spus:
Geany, la 18 February 2013 - 08:41 PM, a spus:

Fata, lasa serialul, sultanul, haremul.....tarta, arata....!

Deci aluat de foitaj, nu foi de placinta?!?!
Eu din cauza serialului, am facut doar niste sandwichuri, niste iaurt la canitze si cu asta gata!
Da! foitaj am gasit la bila 3 lei si ceva(3,40 parca) pachetul decongelat,deci la vitrina cu branzeturi uite se vede aici in fundal

Am copt in tava in care fac negresa de 25/32 si desi am ridicat marginile mi-a ramas si un capat de dreptunghi sa fac si vreo 2 suvite pt. deasupra,asa ca mi se pare suficient,in rest la congelate aluatul este la pachet de 1 kg,la pretul 8 lei si ceva,asta abea are aproape 300 de gr.

Serialul e si asta seara

Postat 19 February 2013 - 10:59 AM
Geany, la 19 February 2013 - 10:25 AM, a spus:
Da! foitaj am gasit la bila 3 lei si ceva(3,40 parca) pachetul decongelat,deci la vitrina cu branzeturi uite se vede aici in fundal.
Am copt in tava in care fac negresa de 25/32 si desi am ridicat marginile mi-a ramas si un capat de dreptunghi sa fac si vreo 2 suvite pt. deasupra,asa ca mi se pare suficient,in rest la congelate aluatul este la pachet de 1 kg,la pretul 8 lei si ceva,asta abea are aproape 300 de gr.

Serialul e si asta seara

Din pacate la mine Billa este cam departe, asa ca tot aluat din acela congelat trebuie sa iau si daca ramane pot sa fac si pateuri. Dar nu in zilele cu serialul, ca nu am timp!

Postat 19 February 2013 - 11:49 AM
[/quote]
Hi, hi inca nu v`ati obisnuit ca se fac toate inaintea lui Suleyman?
Eu doar am pus ciupercutele cu cascaval din mamaliga la MO restul aveam facut dinainte. In timp c ema uitam la serial papam si in reclame citeam si scriam pe arta culinara:)
Postat 19 February 2013 - 12:42 PM
cerra, la 19 February 2013 - 11:49 AM, a spus:
Hi, hi inca nu v`ati obisnuit ca se fac toate inaintea lui Suleyman?
Eu doar am pus ciupercutele cu cascaval din mamaliga la MO restul aveam facut dinainte. In timp c ema uitam la serial papam si in reclame citeam si scriam pe arta culinara:)
Hi hi! si eu o facusem din timp dar am lasat-o un pic mai mult la cuptor ca deja incepuse serialul

Ce pofta de ciupercute mi-ai facut

Postat 19 February 2013 - 01:04 PM
Ca incercarile mele s-au soldat cu un gust foarte bun, dar cu ceea ce vag ar putea fi interpretat ca sarma, adica arata EXACT ca o sarma in oala, cum am scos-o de-acolo s-a latit!! Am citit ca trebuia sa-i pun si o lingura de faina in umplutura.
Sunt novice la asa ceva, Ajutor de tip HEEEEEEEELLLPPP!
Postat 19 February 2013 - 03:18 PM
Acum poftesc si eu la tarta lui Geany, la peste prajit cu mamaliguta si usturoi de la Gelutza, la ciupercile
umplute ale Cerrei si la zacusca picanta a Zerdei

Eu, o lasagna:

Postat 19 February 2013 - 03:53 PM
cerra, la 19 February 2013 - 12:25 AM, a spus:
Tu nu sti sa faci asa? adik dupa c eimi si pierd vremea sa gatesc sa mai si comenteze? poi ceapa si pita ar minca daca ar vrea si daca ar merge sa isi cumpere.
Prin urmare, la mine nu merge asa cu nu vreau si nu maninc. Ori taci si maninci ori treaba ta stai si te uiti la tv si iti trece.
La al meu e mai simplu, el abia asteapta sa scape sa nu manance. Deci nu-i place nu mananca si nu face galagie ca vrea altceva. Isi ia niste dulciuri din dulap si nu cere de mancare cu zilele.
Cristina, apetisanta lasagna ta! ... dar nu vad, nu vad

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#7315 Guest_Gelutza_*
Postat 19 February 2013 - 06:33 PM
#7317 Guest_Gelutza_*
Postat 19 February 2013 - 06:44 PM
any_annette, la 19 February 2013 - 12:09 AM, a spus:
Se vede ca te-a pus...Dar eu vreau sa jumulim in echipa, e la moda munca in echipa, am abilitati de genul si pe urma tot in echipa sa si mancam! Hai sa demaram proiectul!

#7318 Guest_Gelutza_*
Postat 19 February 2013 - 06:48 PM
any_annette, la 19 February 2013 - 12:11 AM, a spus:
Dani, hai sa plangem impreuna

Daca va spun ca iar mi-e pofta de ceea ce am mancat aseara, ma credeti?
Dar nu pot sa-nghit, ma doare rau in gat, asta e singura piedica, ligheanul cu peste de astazi e pe masa...
Postat 19 February 2013 - 10:29 PM
in curs de pregatire

gata ptr servit cu sosul de avocado deasupra

Postat 19 February 2013 - 11:08 PM