Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8101 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 August 2013 - 08:44 AM

Ciorba de legume.
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13764626422099.jpg

Lasagne cu ciuperci, rosii pasate si suc de rosii in loc de sos bechamel.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13764626506048.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13764626590669.jpg

#8102 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 August 2013 - 06:26 PM

Dovlecel pane si cartofi

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-1376670393522.jpg

#8103 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 August 2013 - 07:43 PM

Cotlet de porc prajit in tigaie cu piure de cartofi si varza rosir calita.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-341-13766749967913.jpg


Fara poza:

Orez gratin

Orez pregatit ca pentru orez prajit, pus in tava, acoperit cu cateva linguri de sos bechamel si mozarella si dat la cuptor.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8104 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 August 2013 - 09:05 AM

Conserva de peste(crap+somn) cu ceapa si sos de rosii facuta in cucta, iar in farfurie taiat usturoi si pus ulei de masline.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13770687304158.jpg

#8105 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 August 2013 - 08:12 PM

Vinete la cuptor (rondele prajite,pus in straturi cu sos de rosii,rondele de rosii,ceapa rosie,branza provolone cadou de la sor-mea :105: si parmezan,masline,busuioc,fulgi de ardei iute si oregano)

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771085562284.jpg

Rondele de vinete subtiri griliate si dresing ulei maslinos,otet,oregano

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771086094022.jpg

Mancarica de ardei copti cu smantana si piept de pui inabusit,nu se prea vede in poza dar deasupra are un strat de branza(tot provolone)topita

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771086731572.jpg

Nepozat salata de ardei copti si salata de vinete

#8106 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 22 August 2013 - 08:32 AM

Inteleg ca la tine s-a racorit, de a duduit cuptorul si gratarul si ai facut atatea bunatati.
Mie nu-mi vine nici sa aprind chibritul...

#8107 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 August 2013 - 09:30 AM

Vezi postareabellamama, la 22 August 2013 - 08:32 AM, a spus:

Inteleg ca la tine s-a racorit, de a duduit cuptorul si gratarul si ai facut atatea bunatati.
Mie nu-mi vine nici sa aprind chibritul...

Ntzz!! :105: am facut un fum si o caldura si o focareala de numa ,dar sunt legume (vinete ,ardei ,rosii) asa de frumoase si ieftine acum pe piata,ca nu am mai rezistat! :105:

Oricum nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa ca mi-a iesit si prin ochi :105: cine o face ca mine,ca mine sa pateasca.
Bine ca acum dimineata e racoare,dar la amiaza tot canicula se face!
Oricum mancare mai avem din toate si pe azi asa ca azi nu mai aprind cuptorul ,macar ceva bun tot a iesit din asta!

Salata de vinete poza direct din castron

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771565709566.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771565796251.jpg

Si salata de ardei copti (hunii nu mananca,doar eu)

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771565755636.jpg

#8108 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 August 2013 - 12:20 PM

Bella, si totusi la Giani nu-i ca la noi.
Ca-i ea o harnica...nu mai zic!

#8109 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 August 2013 - 01:57 PM

Vezi postareamoatza, la 22 August 2013 - 12:20 PM, a spus:

Bella, si totusi la Giani nu-i ca la noi.
Ca-i ea o harnica...nu mai zic!


:105: :hug:


La amiaza si afara dar si in casa daca aprinzi aragazul se face f. cald si la noi!

Mda! am promis ca nu mai aprind azi cuptorul :105: am o placinta cu iaurt dar in care am pus si branza sarata de oiule',miroase in casa de numa :105: Mac' sa o pun la dulciuri.

#8110 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 23 August 2013 - 10:00 AM

Vezi postareamoatza, la 22 August 2013 - 12:20 PM, a spus:

Bella, si totusi la Giani nu-i ca la noi.
Ca-i ea o harnica...nu mai zic!

Nu e numai harnica, e si rezistenta de a indurat atata foc.
Geany, jos palaria!
Tare as vrea sa ma infiezi pe perioada verii, sa bag sub mustati papa bun, fara sa transpir...
Nici nu fac nazuri, mananc ardeii copti cu multa placere, ca sa nu te lupti cu ei de una singura.

#8111 Useril este offline   laurentiudan 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 18-May 13

Postat 23 August 2013 - 11:19 PM

Vezi postareaGeany, la 22 August 2013 - 09:30 AM, a spus:

Vezi postareabellamama, la 22 August 2013 - 08:32 AM, a spus:

Inteleg ca la tine s-a racorit, de a duduit cuptorul si gratarul si ai facut atatea bunatati.
Mie nu-mi vine nici sa aprind chibritul...

Ntzz!! =)) am facut un fum si o caldura si o focareala de numa ,dar sunt legume (vinete ,ardei ,rosii) asa de frumoase si ieftine acum pe piata,ca nu am mai rezistat! :)

Oricum nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa ca mi-a iesit si prin ochi :cheers: cine o face ca mine,ca mine sa pateasca.
Bine ca acum dimineata e racoare,dar la amiaza tot canicula se face!
Oricum mancare mai avem din toate si pe azi asa ca azi nu mai aprind cuptorul ,macar ceva bun tot a iesit din asta!

Salata de vinete poza direct din castron

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771565709566.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771565796251.jpg

Si salata de ardei copti (hunii nu mananca,doar eu)

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13771565755636.jpg


Arata bine salata aia de vinete direct din catsron.

#8112 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 August 2013 - 09:11 AM

Ciorba cu carnita de porc

Eu mi`am pus iaurt in portia mea

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13774146189275.jpg

Omleta cu vinete si dovlecel la tigaie

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13774146331479.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1316-13774146582041.jpg

#8113 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 August 2013 - 02:52 PM

Mancare de pastai cu legume(rosii ,ardei ,morcov) si bacon,servita cu salata de varza rosie si paine de casa(nepozata)

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13775214279542.jpg

Frigarui cu legume si pui,cartofi prajiti

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-1377521416966.jpg

Servite cu salata de varza rosie si paine prajita

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13775214225576.jpg

Fructe

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-405-13775214332807.jpg

#8114 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 September 2013 - 02:31 PM

Subereci' fierbinti,si cu carne si cu branza :icescream:

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-13783842787876.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-405-13783842877829.jpg

#8115 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 September 2013 - 03:15 PM

Vezi postareaGeany, la 05 September 2013 - 02:31 PM, a spus:

Subereci' fierbinti,si cu carne si cu branza :icescream:

Atasament SAM_0319.JPG

Atasament SAM_0320.JPG

minunat! ii fac si eu.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8116 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 05 September 2013 - 04:15 PM

geany, îmi făcuși poftă. suberecii ăștia sunt un fel de langoși?

#8117 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 September 2013 - 05:21 PM

Vezi postareaDexter, la 05 September 2013 - 04:15 PM, a spus:

geany, îmi făcuși poftă. suberecii ăștia sunt un fel de langoși?

Da Dex',doar ca la langosi aluatul e pufos si cu drojdie,asta trebuie sa fie f. subtire intins si e doar apa cu sare putin otet si faina,fara drojdie fara praf de copt,fara nimic!

#8118 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 05 September 2013 - 07:01 PM

pricepui, cred că ar trebui să-i încerc :icescream:

#8119 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 05 September 2013 - 07:10 PM

Vezi postareaGeany, la 05 September 2013 - 02:31 PM, a spus:

Subereci' fierbinti,si cu carne si cu branza :icescream:




Daca promit ca te pup mult, pui si tu reteta la "ïmagini"? Da'cu cantitati, ca ma stii stupidutza si tre's-o reglez de monoportie! :rolleyes:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8120 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 September 2013 - 07:17 PM

Vezi postareazoazorel, la 05 September 2013 - 07:10 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 September 2013 - 02:31 PM, a spus:

Subereci' fierbinti,si cu carne si cu branza :icescream:




Daca promit ca te pup mult, pui si tu reteta la "ïmagini"? Da'cu cantitati, ca ma stii stupidutza si tre's-o reglez de monoportie! :rolleyes:

E pusa demult iubita,cu singura specificare ca pe atunci nu stiam ca trebuie facute asa de subtiri,si umplutura se pune in strat subtire....http://artaculinara....c/1281-suberek/

Aici si cu branza ,iar cu specificarea ca atunci am pus ou ,acum nu am mai pus nici in aluat nici in branza simplu aluatul apa si faina intins subtire si umplut cu branza de oi http://artaculinara....u-branza-de-oi/

P.s Zoazo' ai noroc :rolleyes: mi-am stors creierii si mi-am amintit ca am inceput punga noua de faina asa ca am calculat cat mi-a ramas (590 de gr.) deci cum putina trebuie si la intins iata iti dau reteta cat de aproximativ pot eu:

Deci vezi reteta unde ti-am pus linkul cu pasii si faci asa,aluatul : 250 ml. apa rece,1 lingurita de sare,1 lingura de otet ,cam 400 de gr. de faina,framanti un aluat potrivit la urma desprinzi de pe maini cu 1 lingura de ulei,lasi la rece acoperit cu folie de plastic(sa nu se usuce sa faca,crusta)cam 20 de min.

Imparti aluatul in mingiute de marimea unui ou mare,si ajutandu-te de faina intinzi cu sucitorul o foaie subtire cam de marimea unei farfurii de desert,la cele cu carne faci compozitia cum am scris eu acolo ,carne tocata cruda,o ceapa mica taiata fin ca pt. salata de vinete,sare piper,menta eu la porc nu asi mai pune dar daca vrei sa incerci sa stii ca e buna combinatia ,cam ciudatica totusi,dar poti pune cimbru de exemplu daca-ti place sau fulgi de ardei iute,sau condiment pt. carne de porc/vita,framanti tot cu 2 linguri de apa si 1-2 linguri de iaurt daca ai ,pe fiecare foaie intinzi in strat subtire(cam 50 de gr. ) din compozitia asta,la fel procedezi la cele cu branza doar ca pui branza sarata si iute de oi framantata,ungi bine bordurile cu apa si pliezi avand grija sa sigilezi bine bordurile scotand aerul dinauntru,deci presezi bine ,sa nu ti se sparga,prajesti in ulei profund incins ca la gogosi,le scoti cu spumiera pe un servet absorbant...la inceput sunt tari,dure apoi imediat cand se racoresc putin devin fragede si bune!

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi