Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#9881 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 March 2016 - 12:53 PM

Vezi postareaFoxyy, la 03 March 2016 - 12:26 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 03 March 2016 - 12:13 PM, a spus:

Doamne, ardei umpluti. :appl:

Peter

Eu credeam ca ni-i arati inainte de-ai pune la copt.. :71:


Sorry. :71:
Sunt ardeii babani din toamna, crescuti si culesi de mine. Nu s-au mai inrosit, dar sunt foarte buni.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9882 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 March 2016 - 11:52 PM

Vezi postareaPeter, la 02 March 2016 - 08:47 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 02 March 2016 - 08:15 PM, a spus:

Sa vedem.... :appl:


Uite:





Sefa a mancat chiar acum si m-a laudat. :71:

Peter


Si io te laud chiar daca eu nu am mancat! :71:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9883 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 March 2016 - 09:03 AM

Merci Ioana, nu a mai ramas nimic. Data viitoare(ca trebuie sa refac) te invit.
Si mai trebuia sa fac ceva ieri. Kinderii au cerut mancare(tata acasa si nu tu mancare?)Ardeii erau ptr. sefa si ptr. mine.
Repede un gulas din ceafa de porc cu ciuperci. Doua frunze de dafin le-a dat gustul acela bun...

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14570749555616.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9884 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2016 - 09:59 AM

Parca vad si niste kaizer pe acolo!

Eu mancare de fasole verde cu pulpe de pui la cuptor.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#9885 Useril este offline   vera1 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 15-November 13

Postat 04 March 2016 - 05:42 PM

Din ciclul "mancam ce-avem" :

-economy class : supa de fasole verde si galbena, ce ne da congelatorul, fasula chiorensis, foarte versatila, nu mai pui nimic, e de post, de regim, de spital.., pui o lingura de smantana/iaurt, usturoi si gogo murat, iaca se transforma in ciorba de burta falsa (foarte falsa), tot din balcon un fir de luestean, o cepsoara, un ardei iute mic, mic (vedeti, nici nu i-a cazut floricica), in canuta e o tuicuta, dupa canuta niste zaruri de slaninuta (n-am pozat-o din decenta fata de sf.Vineri), pita taraneasca..

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2016/post-1938-14571061629163.jpg


#9886 Useril este offline   vera1 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 15-November 13

Postat 04 March 2016 - 05:44 PM

-business class : paste gnocchi (Barilla)cu ceva sos ragu, un mot de mozza, condimentate cu leurda si Kalamata

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2016/post-1938-14571062554058.jpg


#9887 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,432
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 March 2016 - 07:08 PM

Deci democratie curata daca unu are business altu economy =))

#9888 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 04 March 2016 - 09:42 PM

Imagine postata economy class ; business class Imagine postata Vera1, esti formidabila! Da' VIP class nu tineti?
Una peste alta, imi place tare mult ce-ai facut tu p-acolo! Dar sa pitesti slaninuta dupa tuica de Pitesti, sa n-o arati colectivului...nu se face!
Spor in toate!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#9889 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 10 March 2016 - 07:52 PM

Tagliatelle verzi cu ciuperci, piept de pui, creveti, ceva sunculita si mult sos.

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14576323056062.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9890 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 13 March 2016 - 12:23 PM

Peter :love7: mi-ai facut pofta

#9891 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 March 2016 - 12:50 PM

Gnocchi al tartufo(cica au dormit langa depozitul de trufe) :love7: cu friptura de porc. Sau invers.
Sa vina "hunii" !!

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14582981882089.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9892 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 18 March 2016 - 01:09 PM

Vezi postareaPeter, la 18 March 2016 - 12:50 PM, a spus:

Gnocchi al tartufo(cica au dormit langa depozitul de trufe) :love7: cu friptura de porc. Sau invers.
Sa vina "hunii" !!

Peter

Multam de strigare, plec acu'! :) :) Ajung taman bine, la timp pentru masa de pranz! ;)
Arata grozav! Pofta buna va doresc! ;)

#9893 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,432
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 March 2016 - 01:39 PM

Vezi postareaPeter, la 18 March 2016 - 12:50 PM, a spus:

Gnocchi al tartufo(cica au dormit langa depozitul de trufe)

Si deci trufele au ramas in depozit? :love7:

#9894 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 March 2016 - 02:05 PM

Pastai cu smantana si pui :)

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-405-14583027254029.jpg

#9895 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 22 March 2016 - 03:42 PM

Ce-am mai gatit in ultima vreme.. Somon cu legume - totul facut la cuptor:

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-46-1458653932838.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-46-1458653936402.jpg

Chiftelute:

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-46-14586541156899.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-46-14586541194781.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-46-14586541224735.jpg

#9896 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 March 2016 - 04:36 PM

foxxy! te_ai smecherit... totul la cuptor ... <_<

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9897 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 22 March 2016 - 05:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 March 2016 - 04:36 PM, a spus:

foxxy! te_ai smecherit... totul la cuptor ... :)

Avand bucataria inclusa in sufragerie..... prefer sa evit mirosurile de prajeli, pe cat posibil. Si nici nu tre' sa stau sa le pazesc, ma pot uita linistita la film.. <_<
In plus, somonul nici nu prea merge facut altfel, ar fi pacat de el sa-l imbibi cu ulei! :)

#9898 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 March 2016 - 05:18 PM

Foxyy zi-mi și mie, te rog, cum faci piftelele la cuptor. Adică la ce temperatura și cam cât timp (aproximativ). Că aș vrea să încerc și eu.
Mulțumesc mult!
Sorina

#9899 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 22 March 2016 - 05:22 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 22 March 2016 - 05:18 PM, a spus:

Foxyy zi-mi și mie, te rog, cum faci piftelele la cuptor. Adică la ce temperatura și cam cât timp (aproximativ). Că aș vrea să încerc și eu.
Mulțumesc mult!

Eu le fac ceva mai mari (fata de cele prajite in tigaie).
Focul - mediu spre mare. Nu stiu exact temperatura, ca s-au sters gradatiile. <_<
Cam 30 - 40 de minute, in total. Le invart dupa vreo 20 de minute.
Ti le recomand! Sunt nemaipomenite asa si chiar se simte diferenta, se simte ca nu-s uleioase! :)

#9900 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 March 2016 - 07:39 PM

"La cuptor". Sefa e cu astea. :)
Ce, parca eu nu stiu.. <_<

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14586682861054.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-27-14586682928556.jpg

Si o supa mai deasa.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi