
Ce ati gatit astazi?
#10641
Postat 10 March 2017 - 04:31 PM

#10642
Postat 11 March 2017 - 07:27 AM
Dar din pacate gata marinate, gata de pus pe gratar.

Numai de la macelar si asta comandat si explicat inainte ce vreu eu... prea complicat

Dar condimentele lui Dex pot pune si pe celalalte coaste ce la gasesc. Alea bucati mici gata taiate .
Peter

#10643
Postat 11 March 2017 - 10:30 AM
Dar sunt prea industriale pentru mine.

Dar ii arat poza macelarului din cartier si sigur mi le face.
#10644
Postat 11 March 2017 - 03:55 PM
Azi la prinz aperitive:
- tigelle (cumparate) cu slanina, zacusca (felia de piine pugliese avea o gaura exact in mijloc


- tagliatelle cu cirnat de Bra si rosii (me made)


#10645
Postat 11 March 2017 - 05:01 PM
Adriana, la 11 March 2017 - 03:55 PM, a spus:
Azi la prinz aperitive:
- tigelle (cumparate) cu slanina, zacusca (felia de piine pugliese avea o gaura exact in mijloc


- tagliatelle cu cirnat de Bra si rosii (me made)


Aaaa, ma refeream la poza lui Dex, cu costinele mici si insirate.

#10646
Postat 11 March 2017 - 05:34 PM
Eataly, la 11 March 2017 - 10:30 AM, a spus:
Dar sunt prea industriale pentru mine.
Dar ii arat poza macelarului din cartier si sigur mi le face.
Si ale "mele" arata asa(poate deja mai inspre forma aratata de Dex)

Dar imi dau seama ca nu trebuie forma lui Dex ptr. gratar. Poate ptr. musafiri...Forma normala cum le primesc eu aici
imi ajunge. Dar de condimentat o sa le condimentez cum a scris Dex.

Peter

#10647
Postat 11 March 2017 - 05:35 PM

Peter

#10648
Postat 11 March 2017 - 06:43 PM
#10650
Postat 11 March 2017 - 08:04 PM
Cred ca ies super bune facute incet !
#10651
Postat 13 March 2017 - 12:02 PM
Supa de linte

Shakshuka

Si papricas de pui cu spaetzle

#10652
Postat 13 March 2017 - 06:04 PM
#10653
Postat 13 March 2017 - 08:36 PM
zerda, la 13 March 2017 - 12:02 PM, a spus:
Supa de linte
Shakshuka
Si papricas de pui cu spaetzle
Merci Ioana. Esti prea buna cu mine.


Imi place ce ai gatit.
Si uite asa nu mai sunt singur aici.
Eu deseara paste cu carnati, rupt asa bucati mici ala Adriana

Mai avusei un sos de tomate de la Cipriani(...) iaca l-am trintit si pe ala in
cratita si gata am fost.
Peter

#10654
Postat 14 March 2017 - 10:15 AM


#10655
Postat 15 March 2017 - 04:04 PM
Gatita de mine.


#10656
Postat 15 March 2017 - 04:46 PM
Dar e buna si cea de pui pe care o face la fel

#10657
Postat 15 March 2017 - 05:13 PM
#10659
Postat 15 March 2017 - 05:56 PM
#10660
Postat 15 March 2017 - 06:04 PM

