Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10641 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 March 2017 - 04:31 PM

Da exact asa arata coastele pe care nu le gasesc eu!! =))
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10642 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 March 2017 - 07:27 AM

A fost sefa ieri la Kaufland, am intrebat-o de cind a inceput discutia aici daca am gasi coaste din astea si mi-a adus fix coaste.
Dar din pacate gata marinate, gata de pus pe gratar. =))
Numai de la macelar si asta comandat si explicat inainte ce vreu eu... prea complicat :)
Dar condimentele lui Dex pot pune si pe celalalte coaste ce la gasesc. Alea bucati mici gata taiate .

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10643 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 March 2017 - 10:30 AM

Asa marinate le gasesc si eu.
Dar sunt prea industriale pentru mine.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-14892210088713.jpg

Dar ii arat poza macelarului din cartier si sigur mi le face.

#10644 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 March 2017 - 03:55 PM

Sa mi le arati Lili sa stiu ce sa-i zic si eu.
Azi la prinz aperitive:
- tigelle (cumparate) cu slanina, zacusca (felia de piine pugliese avea o gaura exact in mijloc =)) ) si antipasto piemonteze
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14892404832968.jpg
- tagliatelle cu cirnat de Bra si rosii (me made) :)
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14892406218248.jpg

#10645 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 March 2017 - 05:01 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 March 2017 - 03:55 PM, a spus:

Sa mi le arati Lili sa stiu ce sa-i zic si eu.
Azi la prinz aperitive:
- tigelle (cumparate) cu slanina, zacusca (felia de piine pugliese avea o gaura exact in mijloc =)) ) si antipasto piemonteze
Atasament antipasto_11.03.2017.jpg
- tagliatelle cu cirnat de Bra si rosii (me made) :)
Atasament tagliatellasalsicciaBra_11.03.2017.jpg


Aaaa, ma refeream la poza lui Dex, cu costinele mici si insirate. =))

#10646 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 March 2017 - 05:34 PM

Vezi postareaEataly, la 11 March 2017 - 10:30 AM, a spus:

Asa marinate le gasesc si eu.
Dar sunt prea industriale pentru mine.



Dar ii arat poza macelarului din cartier si sigur mi le face.


Si ale "mele" arata asa(poate deja mai inspre forma aratata de Dex)

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-1489246222291.jpg

Dar imi dau seama ca nu trebuie forma lui Dex ptr. gratar. Poate ptr. musafiri...Forma normala cum le primesc eu aici
imi ajunge. Dar de condimentat o sa le condimentez cum a scris Dex. =))

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10647 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 March 2017 - 05:35 PM

Adriana, la tagliatelle nu asi spune nu. =))

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10648 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 March 2017 - 06:43 PM

noi ribsul il facem la weber, de fapt dl.any. eu nu am nici un merit. il marineaza cu un amestec facut din multe chestii si apoi il coace cateva ore

#10649 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 March 2017 - 06:43 PM

scuzati dubla.
iese ceva iesit din comun de bun =))

#10650 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2017 - 08:04 PM

Eeeee ce n-ar strica si un weber....
Cred ca ies super bune facute incet !
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10651 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 March 2017 - 12:02 PM

Dedicatie pentru Peter sa nu se mai simta singur la postat:

Supa de linte

Imagine postata

Shakshuka

Imagine postata

Si papricas de pui cu spaetzle

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10652 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 March 2017 - 06:04 PM

da Ioana, iese ceva de te lingi pe degete. va admir per toate, eu nu mai am timp sa gatesc ca inainte.

#10653 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 March 2017 - 08:36 PM

Vezi postareazerda, la 13 March 2017 - 12:02 PM, a spus:

Dedicatie pentru Peter sa nu se mai simta singur la postat:

Supa de linte


Shakshuka


Si papricas de pui cu spaetzle



Merci Ioana. Esti prea buna cu mine. =)) :)
Imi place ce ai gatit.
Si uite asa nu mai sunt singur aici.

Eu deseara paste cu carnati, rupt asa bucati mici ala Adriana =))
Mai avusei un sos de tomate de la Cipriani(...) iaca l-am trintit si pe ala in
cratita si gata am fost.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10654 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2017 - 10:15 AM

Pâine integrală cu pateu de ficat și inimioare de curcan...

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-133-14894792712029.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-133-14894792541784.jpg
Sorina

#10655 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 March 2017 - 04:04 PM

Aseara rulada de iepure, dezosata, rulata si legata de macelar, doar cu prosciutto.
Gatita de mine. :beer2: Cu cartofi, morcovi, ceapa rosie si fennel.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-9-1489586582045.jpg

#10656 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2017 - 04:46 PM

Buna idee, nu's de ce io o fac mereu simpla in tigaie, doar cu ceva vin alb. E excelenta si la al meu e si scumpa ca foloseste mereu iepure de Carmagnola.
Dar e buna si cea de pui pe care o face la fel :beer2:

#10657 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 March 2017 - 05:13 PM

Da, pe mine ma intereseaza sa nu puna multe arome, ciudatenii.A pus prosciutto in interior si pancetta in exterior.Rozmarin si gata.

#10658 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2017 - 05:38 PM

Lili mi-ai facut pofta de iepure umplut.

#10659 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2017 - 05:56 PM

Vezi postareaEataly, la 15 March 2017 - 05:13 PM, a spus:

Da, pe mine ma intereseaza sa nu puna multe arome, ciudatenii.A pus prosciutto in interior si pancetta in exterior.Rozmarin si gata.

Da, asa face si al meu.

#10660 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2017 - 06:04 PM

Aseara omleta la cuptor cu puntarelle, nu's daca exista in Romania si care ar fi echivalentul lor, e o iarba :beer2: si brinza maasdamer. Ce-a ramas a intrat in sandwich-urile de azi la prinz

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-4-14895938452269.jpg

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi