
Ce ati gatit astazi?
#10721
Postat 02 May 2017 - 03:59 PM

#10722
Postat 02 May 2017 - 06:58 PM
#10723
Postat 02 May 2017 - 07:19 PM


#10724
Postat 02 May 2017 - 08:03 PM
de duminică: grătar de vacă (ribeye) cu ciuperci (pleurotus eryngii) și ardei japonez (shishito) copt

carourile și mijlocul roz

luni ceva la cuptor, cum ar spune Peter


pui cu mujdei cremos, conopidă, broccoli și ardei copți

PS sâmbătă am făcut back-ribs, dar pe alea le știți deja
#10726
Postat 03 May 2017 - 10:57 AM
#10727
Postat 03 May 2017 - 02:38 PM
#10728
Postat 03 May 2017 - 08:12 PM
Cum in ultimele zile am facut o entorsa de toata frumusetea si evit sa stau prea mult in picioare dupa ce vin de la job, ( unde, oricum , stau si in picioare, vreau, nu vreau...) numa” Bine am facut o reteta curata! AOP. Cu paste integrale, noa! Decoratie cu floare de leurda si un varf de rozmarin in coltul meeeeeesii... vorba lu” Șefu”...
Imagini atasate
#10729
Postat 03 May 2017 - 08:20 PM


Nu am mai gasit cartofei noi mici,pt. maine asi face ceva cu zeama,o ciorbita sau o supita ceva

#10730
Postat 04 May 2017 - 07:17 PM

Si asa arata pe dos


#10731
Postat 05 May 2017 - 12:11 PM



Avusei niste supita de pui,asa ca am reinterpretat-o'',am dezosat si facut fasiute carnita,am strecurat supa/zeama,am oprit cateva rondele de morcov si de radacina de telina si pastarnac si le-am zdrobit cu furculita,(eu asa procedez si la ciorba de burta http://artaculinara....de-burta-geany/ca sa-i dau putina consistenta pt. ca asa imi place mie,am pus totul pe foc cu 2 foi de dafin si bobite de piper,1 lingurita de leustean uscat de la plic,cateva fasiute de gogosari de la otet tocate marunt din cutit si acrita cu otet de la gogosari dar si de la ardei iuti(de la borcan pus de mama fara conservanti sau etc,doar apa si otet )separat intr-un bol am frecat smantana cu oua sare piper si mujdei de usturoi si adaugat zeama cate putin sa nu se branzeasca,apoi adaugat in fir in oala si am mai dat putin la foc mic,si aia e...rezulta + Domnu' Geany' in extaz



#10732
Postat 06 May 2017 - 06:54 PM

#10733
Postat 06 May 2017 - 10:28 PM

Un fel de tian, cartofi fierti intregi taiati felii, felii de vinete coapte intepate cu putin ulei si sare in cuptor, alternate apoi in forma cu felii de brinza, un pic de sare si ulei deasupra si la cuptor, foarte bune

#10734
Postat 06 May 2017 - 11:59 PM
Imagini atasate
#10735
Postat 09 May 2017 - 11:41 AM

La noi azi frig intunericios si nici nu ploua nici nu sta ,e un fel de 2 feluri




Am pus atat in ea fasiute de ardei copt,dar am si servit alaturi de ardei copti salata(luati la reducere



#10737
Postat 10 May 2017 - 10:04 AM
bellamama, la 10 May 2017 - 09:30 AM, a spus:




Edit, nu pot ca sa ma abtinez sa nu reiau povestirea/ amintirea mea din copilarie cu tanti' Aneta matusa de la Iasi...povestirea aici..http://artaculinara....dei-coptigeany/

#10738
Postat 10 May 2017 - 12:39 PM
#10739
Postat 10 May 2017 - 01:12 PM


Eu azi,pulpite la cuptor,marinate cu iaurt,fulgi de ardei iute,stropite cu vin etc,bla-bla-bla.. si etc,...cu branza de oiule',mamaligusion si ,ghici ce?!....


