
Ce ati gatit astazi?
#10902
Postat 06 August 2017 - 09:40 PM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#10904
Postat 07 August 2017 - 11:23 AM
Nu mai zic nimic de preparatele cu grasimi!
Profit acisilea de ocaziune sa zic multam doamnei care a facut omleta la microunde!
Am facut si eu si mai repet.Sarut mina de idee.
Tot acilea am invatat si cum se prepara carbonarra.....
mda ...
eu va urez sanataturi si succesuri la cuptoare!
#10905
Postat 07 August 2017 - 11:25 AM
verber, la 07 August 2017 - 11:23 AM, a spus:
Nu mai zic nimic de preparatele cu grasimi!
Profit acisilea de ocaziune sa zic multam doamnei care a facut omleta la microunde!
Am facut si eu si mai repet.Sarut mina de idee.
Tot acilea am invatat si cum se prepara carbonarra.....
mda ...
eu va urez sanataturi si succesuri la cuptoare!
Iote ca io nu stiu de omleta la MW. Zi si mie!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#10906
Postat 07 August 2017 - 11:56 AM
zoazorel, la 07 August 2017 - 11:25 AM, a spus:
verber, la 07 August 2017 - 11:23 AM, a spus:
Nu mai zic nimic de preparatele cu grasimi!
Profit acisilea de ocaziune sa zic multam doamnei care a facut omleta la microunde!
Am facut si eu si mai repet.Sarut mina de idee.
Tot acilea am invatat si cum se prepara carbonarra.....
mda ...
eu va urez sanataturi si succesuri la cuptoare!
Iote ca io nu stiu de omleta la MW. Zi si mie!

Zozo am un tapetat cu hirtie( de aia care nu permite lipirea alim) o ceasca f mare,castronel ce ai, am pus niste sunca slaba, ceva lamele ciupercute proaspete:ouale batute sau nu.Deasupra niste cascaval,si niste ceapa verde,ssare piperuri dupa gust si la microunde cu ea. Acum ....timpul depinde de ce consistenta vrei si de puterea aparatului.Acoperi ceasca.A iesit wow o cupola e bunaciuni.Extrem de rapid si nimic complicat!Ca la gradinita!
#10907
Postat 07 August 2017 - 07:01 PM



#10908
Postat 07 August 2017 - 07:07 PM
verber, la 07 August 2017 - 11:56 AM, a spus:
zoazorel, la 07 August 2017 - 11:25 AM, a spus:
verber, la 07 August 2017 - 11:23 AM, a spus:
Nu mai zic nimic de preparatele cu grasimi!
Profit acisilea de ocaziune sa zic multam doamnei care a facut omleta la microunde!
Am facut si eu si mai repet.Sarut mina de idee.
Tot acilea am invatat si cum se prepara carbonarra.....
mda ...
eu va urez sanataturi si succesuri la cuptoare!
Iote ca io nu stiu de omleta la MW. Zi si mie!

Zozo am un tapetat cu hirtie( de aia care nu permite lipirea alim) o ceasca f mare,castronel ce ai, am pus niste sunca slaba, ceva lamele ciupercute proaspete:ouale batute sau nu.Deasupra niste cascaval,si niste ceapa verde,ssare piperuri dupa gust si la microunde cu ea. Acum ....timpul depinde de ce consistenta vrei si de puterea aparatului.Acoperi ceasca.A iesit wow o cupola e bunaciuni.Extrem de rapid si nimic complicat!Ca la gradinita!



Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#10909
Postat 08 August 2017 - 07:45 AM



P.S La noi e frig rau ,15 grade acum

#10911
Postat 09 August 2017 - 04:00 PM
- supă de roșii
- păstăi scăzute cu smântână de bivoliță. ( la cină ceva cu ouă din alea adevărate, dar acum e tava la cuptor) .
Imagini atasate
#10912
Postat 09 August 2017 - 06:02 PM
Imagini atasate
#10913
Postat 10 August 2017 - 09:24 PM
#10914
Postat 11 August 2017 - 11:31 AM






Nimic interesant dar am zis sa nu ma dati inca la disparuti

#10915
Postat 17 August 2017 - 12:40 AM

și o porție peste piure de conopidă

#10916
Postat 17 August 2017 - 01:07 AM
Dexter, la 06 August 2017 - 07:54 PM, a spus:
Bai, io am facut, astazi, ceva asemanator. Dovlecei taiati felioare, dati cu ulei de masline si pusi pe gratar. Apoi facut un sos altfel decat altfel... de smantana, ulei de masline, marar verde, menta proaspata, usturoi... mi-a venit, asa, deodata...
Io tot zic... dovleceii si menta, daca ar putea, s-ar casatori.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#10918
Postat 22 August 2017 - 09:48 PM

Piept de pui cu smintina si curry + ghiveci (vinete, rosii, dovlecei si condimente diferite de pe raft)


#10919
Postat 24 August 2017 - 05:03 PM
before


after


#10920
Postat 14 September 2017 - 11:30 AM

Prada,branza de oi de la Coshnea(producator local) zice tanti Aurica de la Asau...si cas afumat

Domnu' Geany a zis derect bulz(sau in paturi) nu am poze faine dar va imaginati voi gustul


Rezulta domnu' Geany extrem de happy''

Vasul e tot cadou de la tanti Aurica,ca ea nu mai poate folosi vasul de sticla rezistent la cuptor,ca doar pt. ea,zice ca nu se mai complica,+ un rachiu bun tot de la ea si un vin bun atat de la ea cat si de la tanti Mariora de la Comanesti,deci nu ma laud deloc..nu,nu

