Ce ati gatit astazi?
#11142
Postat 08 June 2018 - 11:17 PM
Geany, la 16 February 2018 - 12:54 PM, a spus:
Geany, te rog mult daca ai timp sa imi spui in detaliu cum ai facut aluat, umplutura. Sa nu uiti nimic, pentru ca visez de luni de zile la niste branzoaice si mi-am promis ca le fac cum am timp mai mult.

#11143
Postat 09 June 2018 - 09:02 AM
Lapona Enigel, la 08 June 2018 - 11:17 PM, a spus:
Draga Laponel reteta de aluat e cea de aici http://artaculinara....-de-la-moldova/,doar ca in cele postate aici la mancaruri,le-am facut eu sarate,adica nu am pus zahar in aluat,si forma diferea ca le-am pliat doar o singura data(ca un plic de scrisoare ca sa spun asa) ca sa-mi iasa branzoaice si nu si cu colturile opuse a doua oara ca sa nu-mi iasa poalen brau,deci diferenta era ca fara zahar si forma,iar umplutura in acest caz a fost cu branza sarata de oi
,ca asa am vrut eu sa iasa sarate in acel caz spre deosebire de linkul pe care ti l-am pus unde este si zahar si branza dulce de vaci si esenta,coaja rasa etc...acum depinde ce varianta alegi sa faci din astea doua,cea din link,sau varianta asta mai sarata si iute

P.S TI-am trimis mesaj privat cu ceva mai multe detalii ca sa nu mai incarc aici,ca nu-i la dulciuri si nu avem voie,daca vrei sa mai discutam ne mutam in alta parte pe la topicul ',caut o reteta sau la topicul lor,cum ai sa consideri tu ca e mai bine...pupici

#11144
Postat 12 June 2018 - 11:05 PM

raspadura e un strat subtire dintr-o brinza care se razuieste deasupra la fel ca tête de moine cu girolle

#11146
Postat 13 June 2018 - 09:58 AM
https://www.raspadur...a.it/video.html
si aici tête de moine cu girolle
https://blog.sandral...ete-de-moine-2/
am zis de ea pentru a face comparatie pentru ca mi se paruse ca Stella care e la mama ei vorbise despre ea si credeam ca e mai cunoscuta aici
#11147
Postat 13 June 2018 - 03:36 PM
am văzut și la noi bella lodi, data viitoare ma uit mai cu atenție
#11148
Postat 13 June 2018 - 09:53 PM

in schimb cealalta e mica si se poate razui acasa, uiet aici vorbisem despre ea
http://artaculinara....post__p__213887
#11149
Postat 14 June 2018 - 11:23 PM

#11150
Postat 23 June 2018 - 12:13 PM

in slowcooker se fac rosii umplute cu orez
in cuptoras am facut rulade de pui cu cartofi
apoi acum am terminat mincarica sau ghiveciul de dovlecei
si pe linga risotto cel de toate simbetele pe care il voi face peste putin cred cu ardei si cabanos ma duc sa mai fac si vinetele evantai
#11151
Postat 11 September 2018 - 11:29 AM


#11152
Postat 25 September 2018 - 07:37 PM


#11154
Postat 26 September 2018 - 11:10 AM
asa ca am facut-o cred, pentru prima data cel putin precum cantitate, in mo
a iesit surprinzator de decent

#11156
Postat 27 September 2018 - 11:55 AM
deci ai luat felia, ai pus grasime si verdeata, rulat, taiat felii si grilat, corect?
#11159
Postat 28 September 2018 - 06:12 PM

Tartine cu unt si peste sarat

Si bors de vitel cu taitei de casa
