black_cat, la 06 April 2019 - 07:00 PM, a spus:
S-o folositi sanatosi! cum e la noua resedinta?
Adriana, la 06 April 2019 - 11:46 PM, a spus:
Adriana, la 05 April 2019 - 01:24 PM, a spus:
eu le-am luat ieri dar le fac in seara asta, tot acolo in tigaia de fier, si am luat si 3 frigarui cu gind sa le coc in grasimea pe care o vor lasa costitele.
iata-le, facute azi la prinz cu piure de cartofi
Bune si costitele - dar pe mine ma intereseaza ce pui tu in piureul ala...?
Carmella, la 06 April 2019 - 11:53 PM, a spus:
Am constatat că într-o zi obișnuită de weekend în care nici măcar nu am avut conștiența faptului că am gătit, am făcut 5 feluri de mîncare: omletă (în 2 runde, adică pentru 2 persoane, la distanță de aproximativ jumătate de oră între ele), ciorbă de afumătură cu ștevie, mucenici (da, acum, la o lună după vremea lor, că mai aveam o pungă și niște nuci măcinate), piure de urzici (puneți la socoteală și curățatul urzicilor!) și o mămăligă din făină de năut și tărîțe de ovăz, pentru care am făcut în regie proprie făina de năut din boabe.
Carmella, se vede ca iti place sa gatesti, daca nici nu ti se pare un efort. Eu nu zic ca urasc sa gatesc, dar as prefera sa mai faca si altii... Azi am facut si eu cateva feluri pentru pranz, am zis sa aiba de unde alege - orez, spanac, friganele, pui cu sos de soia la cuptor, carnaciori prajiti in tigaie... Fiu-meu a zis ca puiul a fost mai bun decat se astepta, ca "aspectul comercial" lasa de dorit

!
boni, la 07 April 2019 - 05:34 PM, a spus:
Și noi am grătărit, la țată, și am declarat masa de prânz picnic.
Ce fain, mi-e dor si mie de mancat afara in gradina, toti gramada...